04-01-11, 13:15
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Re: Pisicile voastre
Era destul de mare,dar daca iti arat poze cu el cand era bolnav te ingrozesti.
|
|
|
04-01-11, 13:18
|
|
Stage 5
|
A fost bolnav?
|
|
|
04-01-11, 13:31
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
A fost,el manca numai whiskas,foarte rar carne.
Am fost cu el la 2 doctori,i'au facut radiografii puii mei nici eu nu mai stiu.Totul a fost in zadar.
Si foarte tarziu am descoperit alt doctor,care a depistat ce avea si era prea tarziu.
Cauza:blocaj renal.
|
|
|
04-01-11, 13:36
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
oricum la anii lui era normal sa inceapa problemele
chiar daca reuseai sa il tratezi mai traia un an ,doi si oricum...
chiar imi pare rau pentru el
|
|
|
04-01-11, 13:41
|
|
Stage 5
|
E ceva specific motanilor care stau in casa,asa mi-a zis un veterinar cand a murit motanul pe care il aveau parintii mei.Era metis,de abia mi-am tinut lacrimile cand l-am vazut mort,parca dormea.Era superb si tot asa,mare.De atunci ai mei nu mai vor sa tina pisica in casa....
|
|
|
04-01-11, 13:52
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Mai pun si eu 2 poze cu turcoaica
Si o poza cu siameza mult iubita Kitty, care face in februarie 13 ani. E o pisica extrem de dificila (exact ca in descrierea rasei ei): are fitze, toane, cand vrea ceva miauna si insista pana cand cedezi (ele au un mieunat foarte enervant, se aseamana cu plansul de bebelus) dar e extrem de afectuoasa si nu suporta deloc singuratatea. Doar cand era mica o interesau jucariile, in rest n-o intereseaza decat de stapani si rasfat
Nu mai vorbiti atat de pisici moarte
|
|
|
04-01-11, 14:13
|
|
Stage 5
|
Aici un filmulet facut in seara de revelion.
As fi vrut sa pun o melodie,dar nu merge cu windows movie maker.
|
|
|
04-01-11, 14:39
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [SEAT] [4Tuning International]
|
Frumos tare e darius:X
|
|
|
04-01-11, 17:57
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by lascarica
Pune cat mai rapid anunt pe http://www.adoptiipisici.ro/ (atentie sa dai pentru Bucuresti! -vestea proasta e ca merge ca un cvr situl astora,iar anuntul va apare in vreo 3-4 zile minim..) si scrie pe poza translucid dar vizibil "Pierduta" sau ceva de genul. Scoate la imprimanta si pune afisul asta si la pet-shop-urile din zona ,nu vor avea nimic impotriva sa-l lipesti daca nu pe geam,macar la interior pe un panou special (orice pet-shop civilizat are panou de anunturi)
Succes ,sunt sigur ca ai s-o gasesti in 2-3 zile !
|
L-am gasit,era in curtea de langa cabinetul veterinar.M-am dus sa pun afise pe acolo si l-am gasit,era rupt de foame si de frig.
Multumesc pentru sfat
On topic: asta e leul:
Last edited by bmwm5; 04-01-11 at 18:01.
|
|
|
04-01-11, 18:36
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Un membru nou in familie .....aaa,sa ma prezint:ma cheama Tom, am 2 luni si imi place alpinismul(in special pe ,perdele ).
|
|
|
04-01-11, 18:41
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Bine că l-ai găsit bmwm5 era păcat de el !! Golfun , felicitări pentru bijuteria asta mică Se vede că " trage " la bani
|
|
|
04-01-11, 18:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valitataye
Frumos tare e darius:X
|
Multumesc.
Quote:
Originally Posted by bmwm5
L-am gasit,era in curtea de langa cabinetul veterinar.M-am dus sa pun afise pe acolo si l-am gasit,era rupt de foame si de frig.
Multumesc pentru sfat
|
Saracutul,bine ca l-ai gasit.Pe gerurile astea nu e de stat afara.
Quote:
Originally Posted by golfun
Un membru nou in familie .....aaa,sa ma prezint:ma cheama Tom, am 2 luni si imi place alpinismul(in special pe ,perdele ).
|
Dragut foc.Poza in care doarme pe calorifer imi place cel mai mult...
|
|
|
04-01-11, 18:45
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Ma bucur, eram sigur ca-l vei gasi in scurt timp . Mai multa grija pe viitor..mai ales acolo in zona unde sunt multe masini/zgomot/..
|
|
|
04-01-11, 19:17
|
|
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by bmwm5
Multumesc pentru sfat
|
Bun venit pisoiului "ratacitor" - nici nu vreau sa stiu prin ce emotii ati trecut, si tu, dar si el
Evident, bun venit si celorlalti pisoi, de la cel mai mic ( Tom? ) pana la cei mai mari, veteranii
|
|
|
04-01-11, 19:49
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Bine ca l-ai gasit, e mare pacat de ele, ca pana la urma urmei sunt chiar neajutorate...
Am patit si eu la fel cu a mea Kitty cand era mica (si eu la fel, aveam 8-9 ani), am plecat toti de acasa dimineata si n-am observat cand a tasnit printre picioarele noastre pe scara blocului. Am ajuns acasa pe seara si ia pisica de unde nu-i. Am strigat-o, am rascolit toata casa nimic. Am fost pe toata scara nimic. Am zis ca s-a dus afara si am pierdut-o, eu m-am pus pe plans si atunci am mai luat scara inca o data. Si am tot strigat-o si la un moment dat am auzit mieunaturi; se ascunsese in mobila pe care o lasasera pe scara niste vecini, 2 etaje mai jos. Acum cand iese din casa si aude ca inchidem usa se intoarce imediat in fata usii se posteaza acolo, miauna si nu se misca niciunde
|
|
|
|
|