In primul rand, vreau sa va spun ca aveti niste pisici de nota 10! Nu ma asteptam sa gasesc atatia iubitori de pisici pe acest forum.
Povestea mea si a lui ,,Pisu'' a inceput acum aproximativ 1 an. Am intrat intr-un pet shop cu intentia de a lua un papagal, dar cand am vazut o pisicuta mica stand trista in coltul unei custi, am simtit ca trebuie sa o ,,salvez''. Am dus-o acasa la prietena chiar de ziua ei, insa din pacate, nu a putut sa ramana decat 2 saptamani, asa ca am luat-o acasa la mine. Tin minte acele zile cand era doar un ghemotoc de par care se baga in orice coltisor si se juca aproape cu orice gasea. Acum, a crescut, doarme destul de mult, dar e la fel de draguta si de jucausa. Mi-as dori sa fi ramas la fel de mica, dar timpul nu se poate da inapoi!
Mai face si prostii ca si orice pisica (considera ca momentul cel mai potrivit pt a-si face nevoiele mai mirositoare e chiar atunci cand mananc). Dar niciodata nu ma pot supara pe ea.
Am pus poze si cu pisicile de la bloc, pe care le-am hranit de cand erau mici.
Cu o satisfactie personala, pot spune ca am ,,crescut'' cel putin 3 generatii de pisici
Imi pare rau ca nu am facut poze cu fiecare ,,pisi'' in parte.