14-03-11, 23:11
|
|
Stage 5
|
Re: Brichete si soldatei
zici ca m-a lovit trenul...am primit warn de la wife ca daca ma apuc si de brichete(ca oricum e plina casa de masinute )am incurcat-o...da' zau...parca trag ele la mine,eu nu ma straduiesc deloc;am si o intrebare:la zippo asta de am promit-o cadou e o mica problema,la inchiderea clapetei iasa continutul din suport si trebuie sa o ajut sa stea in lacas pt. a putea inchide bricheta,ce ma sfatuiti?
|
|
|
14-03-11, 23:33
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Quote:
Originally Posted by ovibonaparte
zici ca m-a lovit trenul...am primit warn de la wife ca daca ma apuc si de brichete(ca oricum e plina casa de masinute )am incurcat-o...da' zau...parca trag ele la mine,eu nu ma straduiesc deloc;am si o intrebare:la zippo asta de am promit-o cadou e o mica problema,la inchiderea clapetei iasa continutul din suport si trebuie sa o ajut sa stea in lacas pt. a putea inchide bricheta,ce ma sfatuiti?
|
Nu esti singurul man stai linistit..
Scoti bricheta din carapace si tragi de tabla sa o largesti putin, dupa asta nu o sa mai iese!
|
|
|
15-03-11, 20:08
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by 2010
Cum naiba sa nu placa bunatatura asta de bricheta..
Next!
|
next nu asa curind man pt ca majoritatea sunt in vitrina la tara si nu stiu cand ajung.....
Quote:
|
ori scoti bricheta din carcasa si stringi carcasa ori cum a zis costi
|
|
|
15-03-11, 21:52
|
|
Stage 5
|
va multumesc la amandoi,am urmat deja sfatul lui costi(sper ca nu te superi,chiar daca nu am baut bruderschaft ) si sta desi parca,inca ar vrea sa iasa...
p.s.-sa arunci o privire si la subiectul cu bani...
|
|
|
16-03-11, 21:30
|
|
Stage 5
|
Quote:
va multumesc la amandoi,am urmat deja sfatul lui costi(sper ca nu te superi,chiar daca nu am baut bruderschaft ) si sta desi parca,inca ar vrea sa iasa...
p.s.-sa arunci o privire si la subiectul cu bani...
|
O largesti si mai tare ca se fixeaza pana la urma..
Am vazut banutii ai ceva adunat acolo mane!
|
|
|
21-03-11, 12:14
|
|
Stage 5
|
Inca una din targ
|
|
|
27-03-11, 12:05
|
|
Stage 5
|
Inca una asa de duminica..
|
|
|
28-03-11, 00:29
|
|
Stage 5
|
nu ma mandresc cu fapta mea dar sambata(19 martie)inainte sa plec in concediu am lasat in piata o bricheta :,,FAGARASANUL''...nu radeti de mine ca rad eu destul...vremea rea...nu au venit sursele de masinute,am fost iritat si iata...ce a iesit...
|
|
|
02-04-11, 13:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
nu ma mandresc cu fapta mea dar sambata(19 martie)inainte sa plec in concediu am lasat in piata o bricheta :,,FAGARASANUL''...nu radeti de mine ca rad eu destul...vremea rea...nu au venit sursele de masinute,am fost iritat si iata...ce a iesit...
|
cand e sa fie pt. tine...(adica pt. mine )...azi am gasit bricheta FAGARAS(pe care nu o luasem initial),iar cel care a vandut-o a avut saptamana trecuta o bricheta americana din razboi cica...revin cu poze cu cea romaneasca.
|
|
|
02-04-11, 23:58
|
|
Stage 5
|
revin cu poze,intai o bricheta care e a unui amic:SILVER MATCH,foarte frumoasa dupa parerea mea,si bricheta ECON FAGARAS,nu la fel de frumoasa dar mie imi place mai mult ca deh...e a mea...aceste brichete erau destul de scumpe la vremea lor...
|
|
|
03-04-11, 00:04
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Colectionar Machete] [VW] [MERCEDES] [KIA] [Competitor CNCA]
|
Am sa prezint si eu pe parcurs mica mea colectie de brichete.Deocamdata doar pe asta am gasit-o dar voi reveni si cu restul.
|
|
|
06-04-11, 23:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cruizer11
Am sa prezint si eu pe parcurs mica mea colectie de brichete.Deocamdata doar pe asta am gasit-o dar voi reveni si cu restul.
|
Frumoasa asta, astept si restul!
|
|
|
17-04-11, 16:46
|
|
Stage 5
|
inca doua,prima,PENGUIN SUPERLATIVE AUTOMATIC LIGHTER,foarte frumoasa dupa parerea mea;a doua nici nu am banuit initial ca e bricheta,dar este,si una care intra in topul preferintelor mele chiar daca e doar NAPOLEON nepotul ,realizata foarte bine,japoneza,functioneaza pe principiul brichetelor ZIPPO,cu benzina...
|
|
|
17-04-11, 19:26
|
|
Stage 5
|
superba a doua man!
|
|
|
07-05-11, 18:34
|
|
Stage 5
|
revin cu doua bucati:GS KING,starea impecabila,si a doua:SHARP,care chiar daca a avut si vremuri mai bune mie imi place foarte mult.
|
|
|
|
|