11-01-05, 02:00
|
|
 Stage 4
Member of: [FullSpeed Racing] [PARTICIPANT CURSE]
|
polifem, luati ma voi tot, nu lasati nimic pentru nimeni  . Diablo, eu unu ...nu te cred ca ai facut TT lui vishan ... ala mov, poate prin orash ca a facut omu dreapta...ok, dar la liniutza...chiar nu cred...vorba lu DYC ... parerea mea :P
|
|
|
11-01-05, 02:40
|
|
Stage 3
|
Hai sa fim seriosi. Sunt tare curios unde a avut loc acesta cursa. In afara de Autostrada nu vad alt loc unde aceste 2 masini ar putea da tot ce pot, caz in care X s-ar putea lauda ca l-a facut pe Y. Sau poate Pitestiul are aeroport si nu stiu eu...
Si inca un lucru: cred ca se da prea multa importanta unui personaj despre care nu stiu sa fi castigat vreo cursa cu o masina comparabila cu a sa. Si cand ma gandesc ca acest personaj spunea despre mine acum 2 zile: citez: \"...ala care spune multe si nu face mai nimic...\" . Daca s-ar interesa ar afla ca unii oameni de pe aici ( nu dau nume dar sunt destul de multi) au castigat curse impotriva unor masini cu putere semnificativ mai mare decat a lor, sau cu greutate si/sau raport putere/greutate care avantajau destul de mult adversarul.
Ii invit pe toti cei care ma pot contrazice sa o faca aici si acum, fiindca m-am saturat sa fie urcat in slavi un parvenit (sa mi se scuze limbajul) care inainte sa primeasca cadou de la taticul sau o masina performanta nu avea nici o tangenta cu cursele auto, lucru care sunt sigur ca poate fi confirmat de 95% din soferii din Pitesti. Sunt curios cum s-ar descurca intr-o infruntare echivalenta cu cel mai slab sofer - repet SOFER, nu masina - de la NSL, X-Team, Extreme Racing, ICE, etc.
Imi pare sincer rau ca s-a deviat atat de mult de la topicul acestei sectiuni, dar simteam nevoia sa spun ceea ce gandesc, asigurandu-i pe cei care vor crede ca postul meu este un exces de invidie sau orice forma de sentiment asemanatoare acesteia ca se inseala amarnic.
In incheiere vreau sa subliniez ca aceasta nu este o pozitie oficiala a Clubului Sportiv FullSpeed Racing, ci doar o parere personala.
|
|
11-01-05, 19:37
|
|
FullSpeed Racing Member
 Stage 5
Member of: [FullSpeed Racing]
|
Re: re
nu trebuia sa imi arati astea...  ... sunt mort dupa supra...
am auzit k sunt vreo 20.000 d para bagati in mashina aia... e adevarat?
inca ma mai gandesc la supra aia...din curiozitate...cati cai are??? :P
11-01-05, 20:37
|
|
Stage 1
Member of: [Insomnia]
|
trebuie sa ma simt  , nu pot sa zic decat mersi dyc. Da ai dreptate, sunt un parvenit, nu am nici o tangentza cu aceste curse auto, bine tu oh mighty racer... nu mai are rost sa postez la acest topic... anyway daca nu ai fi ramas cu acel aer superior de ml, clasa c and shit ai fi un baiat de dreaba.
Bafta, nu mai raspund la nici o provocare
|
|
|
11-01-05, 20:47
|
|
Stage 1
Member of: [Insomnia]
|
ah cat despre faza: \"Fact: din Pitesti pana in Campulung e cam aceeasi distanta ca din Pantelimon in Ghencea\" draq sa fim seriosi sunt mai mult de 40 km intre pitesti si campulung. intreaba pe oricine
|
|
|
11-01-05, 22:07
|
|
Stage 3
|
Cred ca esti ultima persoana Care imi poate tine mie teorii despre aere de superioritate. Si cu asta, din punctul meu se vedere, subiectul asta s-a incheiat. Am spus ce aveam de spus.
|
|
|
11-01-05, 23:20
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"[cash
SexY\"]polifem, luati ma voi tot, nu lasati nimic pentru nimeni  . Diablo, eu unu ...nu te cred ca ai facut TT lui vishan ... ala mov, poate prin orash ca a facut omu dreapta...ok, dar la liniutza...chiar nu cred...vorba lu DYC ... parerea mea :P
|
hehe ... nici o problema ...  merci pentru increderea acordata!
Diablo ... am o rugaminte ... limiteaza-te la remarci shi de-alte chestii ... please ... let it be! ...
baietzi ... va doresc la mai multi caluti ... shi sper o data ... sa ajungeti un club mare ...
ne vedem pe la curse ... ok?!
11-01-05, 23:33
|
|
 Stage 4
|
cu placere polifem. iti multzumim polifem pt urale oricum ar fi ele (la mijto .. serioase...bla bla bla) ...dar incearca sa nu luati tot, va rog eu mult, mai lasati si pt astia mici  . diablo & dyc ... de ce va certati ma ? nu are rost.. mai bine calm...si cearta sa dureze pe 400m (cu masini egale daca sar putea) ... diablo, u stii ca io nu am nimik cu u, dar totusi, parca putin din ce a spus dyc e adevarat, no offence.
|
|
|
11-01-05, 23:37
|
|
 Stage 4
|
Re: re
Quote:
Originally Posted by \"sco211\"
nu trebuia sa imi arati astea...  ... sunt mort dupa supra...
am auzit k sunt vreo 20.000 d para bagati in mashina aia... e adevarat?
inca ma mai gandesc la supra aia...din curiozitate...cati cai are??? :P
|
sco211 imi permit sa te oftic si eu putin ? ... daca stii vara trecuta cand sa facut un film frantzuzesc in pitesti si au fost cateva masini tunate (un golf5, calibra, m3, impreza ...si supra asta) ...
filmarile astea au avut loc in spatele blocului meu  ... nice aah ?
|
|
|
12-01-05, 00:38
|
|
 Stage 4
|
Eu cred ca cea mai tare masini din Pitesti ramane CL 55 AMG asta bineinteles dc are si motorul preparat de AMG si nu e doar kitu' ! Parerea Mea!
|
|
|
14-01-05, 00:32
|
|
Stock
|
Salutare in primul rand.Ma numesc Andrei si sunt mai nou in bransa.
In Pitesti exista o masina pe care foarte putini oameni au vazut-o la culoare si mult mai putini chiar mergand pe strada.Acum haideti sa va spun si despre ce masina este vorba.
POORSCHE 928 GTS. Cum suna pana acum?
detalii?MOTOR: V8 430 CAI , SCAUNE RECARO SI SA NU MAI VORBIM DESPRE ACELE JANTE BBS PE CARE LE DETINE (AN FABRICATIE 1982)
UN EXEMPLU CA SI MASINILE VEGHI POT FI FOARTE PERICULOASE.
VA UREZ SA AVETI BAFTA SA O VEDETI CU OCHII VOSTRII.
P.S.1 MASINA ESTE UNDEVA IN AFARA ORASULUI.
P.S.2 PROMIT POZE
|
|
|
14-01-05, 00:41
|
|
Stage 3
|
Stiu masina. E umflata cate o jumate de metru pe fiecare parte. E belea. Proprietarul zicea ca in primavara o scoate pe strazi
|
|
|
14-01-05, 00:50
|
|
 Stage 4
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"D Y C\"
Stiu masina. E umflata cate o jumate de metru pe fiecare parte. E belea. Proprietarul zicea ca in primavara o scoate pe strazi
|
DYC il stiu si eu. el era cu golfu ala cu SHA ... cu motoru de la EEV nostru
|
|
|
20-01-05, 22:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
|
care e faza cu 745i -u ala negru, modelul nou.. tunarit la exterior. Are cineva poze cu el? la motor a facut ceva??
|
|
|
21-01-05, 14:43
|
|
Stage 3
|
Motorul e stock. Masina are nr de buc si e ... cum sa-i zic ... a celui mai vestit sponsor al manelelor
|
|
|
|
|