Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 5

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-01-09, 16:19   #61
C_kst

Stage 5

C_kst's Avatar

Member of:
[REV UP SQUAD]
Default Re: E39 - INDIVIDUAL

Quote:
Originally Posted by Mircea-Finutz View Post
poze facute acum 3 min. :X acum are jenti de iarna. pacat k nu am bani sa ii fac cate as vrea eu sa ii fac...
asta-i viatza =)))
C_kst is offline  
Old 09-01-09, 22:33   #62
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]

frumos BMW ai mane...
big_ballz is offline  
Old 09-01-09, 22:45   #63
Mircea-Finutz

Stage 5

Mircea-Finutz's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by big_ballz View Post
frumos BMW ai mane...
ms de apreciere!
Mircea-Finutz is offline  
Old 13-02-09, 00:51   #64
cocoirl

Stage 4

cocoirl's Avatar

superr!!!ce an de fab este?curios pt ca am si eu unul 525tds din dec97,dar sincer almeu .este pisat pe langa.jucaria ta.bv spor la treaba!!mr 007.camera ai neagra este,ce mai vrei esti 007)
cocoirl is offline  
Old 13-02-09, 00:54   #65
Mircea-Finutz

Stage 5

Mircea-Finutz's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by cocoirl View Post
superr!!!ce an de fab este?curios pt ca am si eu unul 525tds din dec97,dar sincer almeu .este pisat pe langa.jucaria ta.bv spor la treaba!!mr 007.camera ai neagra este,ce mai vrei esti 007)
ms de apreciere. e din 2001 si din pacate acum se vinde. am de achitat un cacat de credit si nici nu mai am bani sa bag in ea. tot ce sper e sa ajunga la un pasionat si sa aiba grija de ea macar 10% din cat am avut eu. asta e viata......
Old 13-02-09, 01:32   #66
Calin_CGM

Stage 5

Calin_CGM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mircea-Finutz View Post
ms de apreciere. e din 2001 si din pacate acum se vinde. am de achitat un cacat de credit si nici nu mai am bani sa bag in ea. tot ce sper e sa ajunga la un pasionat si sa aiba grija de ea macar 10% din cat am avut eu. asta e viata......
.superba masina fratesper sa-ti rezolvi problemele fara sa o dai...mie unu imi pare rau sa dau o masina in care am investit sentimente si la oricine ar ajunge nu as mai vedeao cu aceeiasi ochi dupa aia...superba bolanda
Old 13-02-09, 02:34   #67
Mircea-Finutz

Stage 5

Mircea-Finutz's Avatar

Member of:
[BMW]

stiu caline. asa e viata. investim si bani si sentimente in niste fiare. dar asa suntem noi pasionatii. as vrea sa rezolv fara sa o dau si as avea cum dar e totul blocat. am niste terenuri care sunt destul de valoroase dar momentan nu merge absolut nimic si cu banca tre sa termin neaaparat. o sa mai incerc saptamana viitoare sa fac o refinantare sau ceva...poate poate oi reusii sa o pastrez dar nu e nimic sigur.
Mircea-Finutz is offline  
Old 13-02-09, 22:32   #68
cocoirl

Stage 4

cocoirl's Avatar

naspa dar in ro nu merge sa dai teren,in loc de ban,la banka?da in tradevar bagi bani si sentimente,dar vei vedea chear daca o dai,va veni una si mai tare,ai incredere in mine,eu asa am patit ,miam dat masinile si tot mai tari am avut,acuma gata trebuie sa stau pe ,diesel si pe masini de batranei,pt ca am bebe,dar eu miam facut danblaua cu masinile,am avut tot ce am vrut,sper sa fi si u la fel.
cocoirl is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -