Ca tot nu am ce face, hai sa imi prezint si eu masina.
Este vorba de un E39 530d Individual full option. Are 193 Cp stock. Masina o am de un an de zile. De atunci i-am schimbat multe la articulatie si reviziile sub 10.000 Km, dar i-am facut si multe imbunatatiri sau damblale de-ale mele, fiecare le poate intelege dupa bunul plac
. De mentionat este faptul ca imi place simplu si cu gust.
Ce am facut la exterior: In primul rand jentzile pe 18" Baccart Passion Black, dupa astea....restu: folie, angel eyes neon, pleoape, am schimbat trimul negru(shadow line) cu cel de crom ca sa mearga mai bine cu jentile, am vopsit aripile si capota deoarece aveau niste zgarieturi si o pata pe capota intrata in lac si nu suport sa nu fie impecabila si polis profesional. Mai urmeaza asa: bara spate de M si evacuare ca la M. Nimic mai mult ca nu vreau sa incarc sau sa stric aspectu care il doresc, schimbat becuri xenon cu unele mai puternice, xenon pe proiectoare si faza lunga.
Ce am facut la interior: Pai...la interior sunt mai multe...in primu rand am curatat pielea cand am luat-o(nici acu nu arata prea bn si cred k o sa o schimb in viitorul apropiat), avea oricum navigatie asa ca i-am pus Dvd cu Mp3,DivX si ce mai citeste el
mentionez k dvd-ul l-am montat singul exact unde am vrut eu si a iesit exact cum am vrut eu
, am montat subwoofer Magnat Neoforce 2021 cu statie Magnat Pantera One si condensator de 1F de la Dietz, cabluri cu sigurante aurite si etc, inele cromate la bord(am pus si plasme dar le-am dat jos pt ca nu mi-au placut cum se vedeau), am schimbat toate becurile din interior cu leduri albe. Mai urmeaza asa: neoane albe sub bord care sa se aprinda si sa se stinga odata cu plafoniera cand se deschide si inchide usa, schimbat sau refacut piele + o insertie de nume pe scaune si volanul imbracat in lemn si piele noua, camera de reverse si 2 monitoare in tetiere.
La motor urmeaza doar chip si nimic altceva.
tot ce am spus ca voi face voi face in timp deoarece am alte prioritati acum. O sa pun poze cum am luat masina....si cum arata in prezent.