sal.... mai pun si eu cateva poze cu masina inainte de ai schimba look-ul.
Mari modificari nu a mai primit masina intre timp decat cauciucuri spate ' pirelli p zero rosso' ( de care v-as sfatui sa va feriti pentru ca aluneca ft rau), o toba sport BMW ( scrie pe ea
, care se aude destul de bine) si cateva maruntisuri pe la motor care erau necesare.
Azi am reusit si eu sa bag masina in service pt ai face micile retusuri inainte de schimbarea culorii . acum as avea si eu nevoie de ajutorul vostru!
Ce culoare s-o fac ???? As vrea o nuanta de verde sa nu mai fiu nevoit sa mai schimb culoarea in carte .
Eu sper sa dispun de suficienti bani sa-mi duc planurile pana la capat, dupa cum se vede toti trecem printr-o perioada destul de grea, dar sper sa fie totul OK
.
Am mai multe de facut la ea cum ar fii: culoarea , suspensia joasa,retusurile care am inceput sa le fac de azi , distantieri fata spate si evacuare dubla daca se poate . + eleron care mi s-a furat si vreau sa-l pun la loc si oglinzi M.
o sa pun si ceva poze , imi cer scuze pt claritatea proasta dar asa face tel meu E50 poze