![]() |
E39 - un DUH
16 Attachment(s)
sal. ma numesc Gaby si vreau sa-mi prezint si eu masinuta mea:P ... este o masina care imi place ft mult , pana acum nu i-am gasit defecte sper sa va placa si astept pareri fie bune sau rele sunt bine venite:P . Este o masina pe care o mai scot din cand in cand la vanzare pt ca as cam vrea un coupe care sa fie ceva mai puternic:P. momentan o sa pun cateva poze cu masina dar o sa mai revin cu poze noi ... intre timp i-am facut cateva modificari dar nu prea am avut cand sa-i fac poze ... in max 2-3 zile revin cu poze. SUNT FAN BMW este al-IIlea bmw pe care il am si sunt ft multumit de aceasta marca:P
|
Re: un -DUH - .... BMW E39
Foarte frumos Bmw-ul. Ce motor ai pe el?
Cred ca niste jante cu buza si putin mai mari ar da excelent pe masina |
Re: un -DUH - .... BMW E39
Foarte tare masina. O stiu de cand era in iasi. Motorul pe ea e de 2.3
|
Re: E39 - un DUH
ms baieti:P
motorul este 2.5 benzina .... iar la jante am nevoie de un sfat:P... cauzeaza cu ceva daca pun distantoare? ca nu prea ma pricep la asa ceva. |
arata bine masina, din ce an e?
|
parca ar merge lasata mai jos :-);)
|
este de prin 96:P
la lasatul mai jos ma mai gandesc pt ca merg cam mult cu ea si la ce gropi intalnesc prin unele locuri e cam nasol. o sa incerc s-o las putin mai jos de fata. |
sa le scoti mai in afara?? ... iti atinge aripa....
|
Quote:
|
Quote:
|
Pei normal ca arata mult mai bine lasata,doar ca omul a zis ca circula mult cu ea si nu vrea sa "curete" asfaltul cu ea.
|
sal stiu masina asta de ceva vreme si o vad deseori prin oras, daca nu ma insel u mai ai un momdeo nu???
super BMW si succes in continuare!!! |
Quote:
|
foarte frumos bmw-ul ...felicitari....sa-l stapanesti sanatos si fara incidente ....bafta in continuare la tunareala :chainsaw:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning