sa-mi prezint si eu masinutza....
este un bmw 520i negru interior piele neagra, jante aliaj 168cp....
merita oare sa il tunez?
parca nu are power destul.. sau asa mi se pare mie...
eu sunt de parere ca mai bine ai face aripa dreapta fata si poate o vopsea ... decat sa o tunezi... si o pastrezi cat mai originala doar niste suspensii mai sport si niste jenti
eu sunt de parere ca mai bine ai face aripa dreapta fata si poate o vopsea ... decat sa o tunezi... si o pastrezi cat mai originala doar niste suspensii mai sport si niste jenti
salut dydysoft , intradevar pt barcuta asta d masinuta trebe si motor pe masura dar usor usor vine si ala sa speram oricum exact cum a zis si DyZ mai sus niste suspensii sport niste jante..... si o vopsea..... nu spoilere si alte nebunii k nu prea da bine ( parerea mea). bafta
numai ca au gresit culoarea....in fine, ma enervez dejeaba, doar traim in romania
acum am alta problema la ea: am facut schimbul de uleiacum cateva ore dar pe computerul de bord imi arata ca trebuie sa merg la service...
numai dupa ce am platit schimbul de ulei, mi-au spus mecanicii de la service ca trebuie mers la reprezentantza bmw sa imi reseteze computerul...
am fost la reprezentantza bmw si acolo au zis ca trebuie sa platesc un schimb de ulei la ei ca sa imi reseteze computerul.... romania asta....
Cum? Ti-au cerut sa platesti un schimb de ulei sa faci resetul la computer?
Astai culmea! Pai chestia asta poti sa o faci si tu. Pinul 19 in scurt cu pinul 7 de la mufa de diagnoza, cu contactul pus. Tii 5 sec. si nu mai dai nici un ban!
Cum? Ti-au cerut sa platesti un schimb de ulei sa faci resetul la computer?
Astai culmea! Pai chestia asta poti sa o faci si tu. Pinul 19 in scurt cu pinul 7 de la mufa de diagnoza, cu contactul pus. Tii 5 sec. si nu mai dai nici un ban!
e complicat asa. am rezolvat pana la urma simplu...
cu butonul de reset km de la bord si cheia in contact, e chiar simplu :P
sa-mi prezint si eu masinutza....
este un bmw 520i negru interior piele neagra, jante aliaj 168cp....
merita oare sa il tunez?
parca nu are power destul.. sau asa mi se pare mie...