![]() |
E34 - 520i
sa-mi prezint si eu masinutza....
este un bmw 520i negru interior piele neagra, jante aliaj 168cp.... merita oare sa il tunez? parca nu are power destul.. sau asa mi se pare mie... |
Re: bmw 520i
O poza face cat o mie de cuvinte ...
|
ai mare dreptate TIME2JET
|
daca imi ziceti si cum sa o atasez....
|
3 Attachment(s)
am avut numai mobilul la indemana...deocamdata...
|
eu sunt de parere ca mai bine ai face aripa dreapta fata si poate o vopsea ... decat sa o tunezi... si o pastrezi cat mai originala doar niste suspensii mai sport si niste jenti
|
Quote:
|
da... la vopsit ma gandesc si eu
numai ca de acolo am venit doar... mi-au vopsit spatele si aripa dreapta fatza numai ca au gresit culoarea....in fine, ma enervez dejeaba, doar traim in romania acum am alta problema la ea: am facut schimbul de uleiacum cateva ore dar pe computerul de bord imi arata ca trebuie sa merg la service... numai dupa ce am platit schimbul de ulei, mi-au spus mecanicii de la service ca trebuie mers la reprezentantza bmw sa imi reseteze computerul... am fost la reprezentantza bmw si acolo au zis ca trebuie sa platesc un schimb de ulei la ei ca sa imi reseteze computerul.... romania asta.... |
se poate reseta si in alta parte, nu doar in reprezentanta ... :)
|
Incearca sa cauti un service care e axat pe BMW ,se reseteaza in 10 sec.
|
este scump la service...
|
Cum? Ti-au cerut sa platesti un schimb de ulei sa faci resetul la computer?
Astai culmea! Pai chestia asta poti sa o faci si tu. Pinul 19 in scurt cu pinul 7 de la mufa de diagnoza, cu contactul pus. Tii 5 sec. si nu mai dai nici un ban!:D |
Quote:
cu butonul de reset km de la bord si cheia in contact, e chiar simplu :P |
Cum ai reusit asta?
Si eu am nevoie sa fac asta. Cum se reseteaza din bord? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning