Amice, eu am destule masini, marci diversificate. Faptul ca ma pricep mai bine la cateva dintre ele, nu inseamna ca nu am avut sau nu am BMW.
Scoala nu prea ai pentru ca daca ai avea, ai sti ca o propozitie incepe cu litera mare.
Chevrolet Evanda, Daewoo Evanda sau Suzuki Verona e una si aceeasi masina si nu e o masina chiar de aruncat, cum la fel nu e nici Peugeotul 107 pe care-l am sau BMW-ul E39 Touring pe care-l detin. Totul e sa nu fie din mai multe bucati refacute asa cum aveai tu Leganza la vanzare si incercai sa pescuiesti vreun pasionat pe forum. Sunt foarte multe marci care merita atentie insa conceptia ta limitata nu poate admite asa ceva.
Daca tot suntem pe topicul masinii tale, o masina frumoasa dealtfel, stii cate E39 525i sunt in RO si cate Daewoo/Chewrolet Evanda sunt? Iti spun eu ca habar nu ai, insa te dai cocos, caracteristic celor fara cel mai elementar bun simt si-ti place sa postezi doar ca sa te afli in treaba si nu numai pe posturile mele ci si pe ale altor useri.
Si sa fiu on topic, incearca sa schimbi jantele masinii pentru ca nu dau bine in peisaj.