![]() |
BMW e39 525i 192cai
1 Attachment(s)
Am achizitionat un e39, an 2002, motor 2.5 benzina 192 cai :D
Poze prea multe inca nu am facut. Acum are numere de Iasi. Ca dotari ..pe langa cele clasice..cum ar fi xenon original, servo airbaguri geamuri si oglinzi electrice etc...as mentiona oglinzi rabatabile electric, webasto functional..pilot..butoane pe volan..dubla klima etc |
Re: BMW e39 525i 192cai
frumoas exemplar de E39!s-o stapanesti sanatos!planuri de viitor pt ea?si totusi..cred ca ar merge alt set de jante!;)
|
fumusel pune mai multe poze cu masina si cum a zis mai sus colegu planuri ceva?exista?
|
Pacat de masina.:lol:
|
Quote:
|
Ai aflat si tu de BMW? Pana mai ieri te dadeai cu Leganza:lol: Acum ti-ai tras BMW cu litere chinezesti pe geamurile din spate si esti smeker de smeker, nu? Putem continua cat vrei asa, pe mine chiar ma distreaza.;)
|
Quote:
2 la mana..esti batran ai 40 de ani deci nu mai vezi bn tataie..mareste poza..nu sunt litere chinezesti. scrie "hand wash only" dar tu cum esti mosneag batran si ai facut doar limba rusa la scoala nu ai de unde sa stii ce limba e:) eu am 24 de ani si prima mea masina a fost o pisicutza pe BG la 19ani...exact cea din avatarul meu :)...asa ca batrane...stiu ce e ala BMW de dinainte sa stii tu ce e aia femeie :) |
Quote:
|
Quote:
|
,,Prietene" esti retard. Si repet: Eu cand aveam BMW tu abia invatai pentru permis. Nu te mai oftica ca-ti dauneaza frumusetii. Si apropo, eu nu am invatat rusa in scoala. Nu vazui eu bine ce scrie pe geam, insa imi dau seama cand singurul neuron pe care-l mai aveai, a murit.:wave:
|
bai fratilor...cand intrati aici nu vedeti ca este loc de prezentare a masinii?
terminati cu circul asta aici sau contiinuati-l pe PM va rog! daca amandoi aveti BMW,mai bn v-ati sprijini si ajuta reciproc!;) |
Imi cer scuze, asa ar trebui, insa cei 7 ani de acasa nu-i poti compensa indiferent cat te-ar costa o masina BMW sau nu.
|
Quote:
si legat de 7 ani de acasa...si de retard..sincer iti spun..nu stii tu sa numeri cati ani de scoala am eu :) |
Quote:
si daca ii citesti cele 434223 de pagini de la Masina Mea Daewoo..se plange ca vrea sa dea Evanda sa isi ia si el BMW e un frustrat de 40 si ceva de ani..un Daewoo Driver :| si atat |
Amice, eu am destule masini, marci diversificate. Faptul ca ma pricep mai bine la cateva dintre ele, nu inseamna ca nu am avut sau nu am BMW.
Scoala nu prea ai pentru ca daca ai avea, ai sti ca o propozitie incepe cu litera mare. :lol: Chevrolet Evanda, Daewoo Evanda sau Suzuki Verona e una si aceeasi masina si nu e o masina chiar de aruncat, cum la fel nu e nici Peugeotul 107 pe care-l am sau BMW-ul E39 Touring pe care-l detin. Totul e sa nu fie din mai multe bucati refacute asa cum aveai tu Leganza la vanzare si incercai sa pescuiesti vreun pasionat pe forum. Sunt foarte multe marci care merita atentie insa conceptia ta limitata nu poate admite asa ceva. Daca tot suntem pe topicul masinii tale, o masina frumoasa dealtfel, stii cate E39 525i sunt in RO si cate Daewoo/Chewrolet Evanda sunt? Iti spun eu ca habar nu ai, insa te dai cocos, caracteristic celor fara cel mai elementar bun simt si-ti place sa postezi doar ca sa te afli in treaba si nu numai pe posturile mele ci si pe ale altor useri. Si sa fiu on topic, incearca sa schimbi jantele masinii pentru ca nu dau bine in peisaj. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning