Quote:
Originally Posted by Dodo_998
Era vorba doar de un test , masina era iesita in probe banuiesc, dar oricum era o parere din partea lui Calimero, nu trebuie sa reactionezi asa domnule Gollum, Oricui ii convine sa auda numai laude la adresa lui, dar e normal sa primesti si critici. Nu mi-o lua in nume de rau, chiar intru in fiecare zi pe threadul masinii tale si chiar astept sa o vad la treaba. Te salut si bafta!
|
cred ca ai facut o confuzie; daca esti un pic mai atent o sa vezi ca nu gollum a reactionat si nici nu cred (sper) ca o va face; ptr ca de astazi pana pe 2 iunie suntem in vacanta

sunt deja 6 luni (si ma refer doar la anul asta) de munca sustinuta la acest proiect si desi vointa avem natura isi cere drepturile
am incheiat cu succes testele de strada;
1.masina "pleaca" drept, se aseaza foarte bine, nu pune probleme de aerodinamica la viteze mari (adica sta bine pe strada

, nu exista deformari ...etc; cam asta am vrut sa vedem si sa prezentam acum: ca FUNCTIONEAZA si ca a trecut de la stadiul de SCHELA sau ADUNATURA DE FIARE la VEHICUL CU TRACTIUNE PROPRIE

(ca sa nu fiu prea laudaros si sa-i zic masina)
2. la partea de setare si de crestere a puterii mai avem de munca; deocamdata am depasit cu putin nivelul de anul trecut in numai 6 ore de setare pe dyno: si pentru ca vor exista cu siguranta carcotasi care vor spune ca asta era un lucru f simplu vreau sa va spun, celor care au putin habar, ca tot softul a trebuit luat de la 0 motorul avand alt raport de compresie, alta turbina, alta admisie, alta evacuare, alte faze de distributie, alti senzori de volanta si axe cu came....etc
nu ne plac numai laudele, acceptam cu drag si criticile atata timp cat sunt constructive.
IUBIM in schimb ideile bune care ne pot ajuta in finalizarea acestui proiect, dar va rog mult, fara poze si exemple de pe youtube sau alte site-uri ptr ca varog sa ne credeti ca pe majoritattea le stim si le-am studiat indelung cu muuuuuuuult inainte sa ne apucam de acest proiect.
va asteptam la Satu Mare unde PROPRIETARUL,desi toata echipa precum si toti cunoscutii i-au recomandat sa nu o faca tocmai pentru a nu da apa la moara carcotasilor de tot felul, a hotarat sa ajunga cu setarile pe care le are ASTAZI masina (nu mai este timp de altele, plecam in vacanta

) pentru ca in primul rand este mai important pentru noi acum sa vedem cum se comporta in conditii de cursa si nu in ultimul rand pentru ca a promis acest lucru unor oameni care stiu ce inseamna un astfel de proiect si stiu sa aprecieze efortul depus