16-03-10, 16:06
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
Re: E39 - M5 upgrade
BMW M5 E39 HAMANN By phenomenon
HELLA Xenon Headlight Pair OEM
HAMANN BRAKE AIR DUCTS KIT
HAMANN FRONT SPOILER 2-PIECE: Item No.: 10 039 140
HAMANN REAR DIFFUSER:Item No.: 10 039 141
HAMANN ROOF SPOILER: Item No.: 10 039 135
HAMANN BONNET EMBLEM: ItemNo.: 80 099 600
HAMANN SPORT AIR FILTER: Item No.: 80 099 901
HAMANN STEERING WHEEL EMBLEM: Item No.: 00 000 000
HAMANN OPTIMIZED CURVE MAPS INCL. 250 km/h SPEED LIMIT DEACTIVATION: Item No.: 00 000 000
Dinan Cold Air Intake - Aluminum Product Number: D760-0390C
Dinan Front Strut Tower Brace Product Number: D180-0390
Dinan 28mm Front Anti-roll Bar Product Number: D120-0425
Dinan 17mm Adjustable Rear Anti-roll Bar Product Number: D120-0380
Exhaust components Manifold R.- L.SUPERSPRINT- cod: 786801
Exhaust components I.P.SUPERSPRINT for OEM Kat. - cod: 786811
Front metallic Custom kat R.- L.kit SUPERSPRINT - cod: 786802
Exhaust components Centre pipe "X" SUPERSPRINT . - cod: 786813
Eisenmann Race Performance Exhaust x 2
...
|
|
|
16-03-10, 16:08
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Robbert
vizual masina are difuzerele hamann (e posibil sa mai fie si alte elemente tuning dar eu n;am observat, ar trebui sa faci o lista) si desi costa enorm, impactul lor vizual este mic pt a diferentia masina ta de alte e39'uri M
trebuie sa recunosti ca masina ta se ridica la nivel tehnic si probabil se va evidentia la liniute
|
``si probabil se va evidentia la liniute``:
https://www.youtube.com/watch?v=PYlPCfEwUdE
|
|
|
16-03-10, 16:55
|
|
Stage 5
|
am vazut-o''live''..frumoasa intr-adevar!! si nervozata! bv!
|
|
|
16-03-10, 16:58
|
|
Stage 5
|
ma mir cum de nu ai luat nici un premiu macar pe gagik aia de ti-o dadeau
oricum...m5 asta va fii foarte suparat la legale si se va evidentia prin numarul de cupe luate.eu zic sa-ti fac loc prin casa pt cupele ce o sa le castigi ) bafta in continuare
|
|
|
16-03-10, 17:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Provenzano
BMW M5 E39 HAMANN By phenomenon
HELLA Xenon Headlight Pair OEM
HAMANN BRAKE AIR DUCTS KIT
HAMANN FRONT SPOILER 2-PIECE: Item No.: 10 039 140
HAMANN REAR DIFFUSER:Item No.: 10 039 141
HAMANN ROOF SPOILER: Item No.: 10 039 135
HAMANN BONNET EMBLEM: ItemNo.: 80 099 600
HAMANN SPORT AIR FILTER: Item No.: 80 099 901
HAMANN STEERING WHEEL EMBLEM: Item No.: 00 000 000
HAMANN OPTIMIZED CURVE MAPS INCL. 250 km/h SPEED LIMIT DEACTIVATION: Item No.: 00 000 000
Dinan Cold Air Intake - Aluminum Product Number: D760-0390C
Dinan Front Strut Tower Brace Product Number: D180-0390
Dinan 28mm Front Anti-roll Bar Product Number: D120-0425
Dinan 17mm Adjustable Rear Anti-roll Bar Product Number: D120-0380
Exhaust components Manifold R.- L.SUPERSPRINT- cod: 786801
Exhaust components I.P.SUPERSPRINT for OEM Kat. - cod: 786811
Front metallic Custom kat R.- L.kit SUPERSPRINT - cod: 786802
Exhaust components Centre pipe "X" SUPERSPRINT . - cod: 786813
Eisenmann Race Performance Exhaust x 2
...
|
nu ma intelege gresit, masina este superba , dar nu poti considera ca faruri din fabrica (OEM), si embleme Hamann reprezinta tuning vizual de ajuns pt un premiu. puteai sa pui custom: bara fata, bara spate, praguri , jante mai mari, custom paint, suspensie lasata, poate si o folie etc
masina o sa iasa in evidenta la liniute, mai ales cand vei ambala motorul si dezlantui caii.
Stima!
16-03-10, 17:29
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Aleks nu vreau sa mi intelegi acest post ca pe o ofensa sau eu mai stiu ce , e doar pura curiozitate. Hai sa facem abstractie de suma investita in masina , sa facem abstractie de orele de munca depuse la proiectul respectiv si hai sa ne concentram asupra rezultatului final al fiecarui proiect! Iti dau doar doua exemple : dacia alba a lui ily [ nu vreau sa se inteleaga gresit , judec doar dupa aspect acum si atat ] si acel opel astra cu design de r8. Spune mi si mie ce au avut acele masini atat de deosebit incat sa convinga juriul ca merita un premiu? Ce cauta acel proiect "megatron" pe lista de castigatori? Ce cauta o masina cu interior "stock" printre castigatori? lista poate continua. Parca era un salon de tuning , nu? Repet , nu am nimic cu nimeni , felicitari castigatorilor , nu il cunosc pe provenzano personal , sau altii , doar imi expun parerea in mod obiectiv. E adevarat , nu am reusit sa ajung la bucuresti sa vad masinile live , dar am vazut pozele , am vazut masini care meritau mult mai multa atentie ca cele care au luat un loc fruntas in acel clasament. Si daca si eu mai am gusturi proaste in domeniul tuning, apoi ma las de tot la mana mea ! Eu apreciez proiecte gen , cum e alui provenzano , gollum , exelixis si multi altii , pentru ca de la ei pot invata cum sa imi modific masina la randul meu cu bun gust si nu in ultimul rand cu toate omologarile necesare. Nu ma numar printre ei momentan , pentru ca nu am o masina destul de modificata sau care sa iasa in evidenta si sa o pot prezenta pe acest forum.Sper sa nu imi fie inteles gresit acest post . Cu stima !
|
Nu e deloc gresit ceea ce ai intrebat tu, eu pot sa fiu deacord sau nu cu premiile salonului, sunt parerile tale, ale mele, ale altora, care pot fi corecte sau subiective, fiecare dupa gustul, experienta si imaginea proprie despre tuningul vizual.
Nu contrazic eu parerile negative la adresa castigatorilor, de fiecare data, indiferent care din masini ar fi castigat, trebuie sa fim constienti ca ar fi nemultumit o mare parte din participanti, vizitatori sau privitori. Spun doar ca motivele alegerii castigatorilor n-au nicio legatura cu spaga, cu ajutoarele acordate salonului, cu muschii proprietarilor sau cu afinitatile personale ale cuiva. Eu am avut 4 masini expuse, au luat premii ce poate mi-ar fi placut sa le iau eu alte masini, si consider ca e de competenta juriului sa decida cine sa le ia, pentru ca eu nu pot fi altfel decat subiectiv.
|
|
|
16-03-10, 19:38
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Robbert
nu ma intelege gresit, masina este superba , dar nu poti considera ca faruri din fabrica (OEM), si embleme Hamann reprezinta tuning vizual de ajuns pt un premiu. puteai sa pui custom: bara fata, bara spate, praguri , jante mai mari, custom paint, suspensie lasata, poate si o folie etc
masina o sa iasa in evidenta la liniute, mai ales cand vei ambala motorul si dezlantui caii.
Stima!
|
Atunci care ar mai fi farmecul masinii?
Bari custom si vopsea si alte cele.
No way!
Masina e perfecta asa cum e, mai mult ca sigur vor veni imbunatarii de la Hamann.
Iar cat despre cupa si premii, important e tu sa fii multumit de masina cum merge cum arata etc nu altii.
|
|
|
16-03-10, 19:58
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
provenzano..."ai cu ce ba...ai cu ce!!!!!"....nu iti trebuie cupe...ai fani...ai prieteni...ai tot c iti trebuie...ai masina...ai cu ce sa o intretii...restul nu conteaza....ai fost...ai vazut....acum sti ce ai de facut.....
|
|
|
16-03-10, 20:08
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by quick_silver2
Atunci care ar mai fi farmecul masinii?
Bari custom si vopsea si alte cele.
No way!
Masina e perfecta asa cum e, mai mult ca sigur vor veni imbunatarii de la Hamann.
Iar cat despre cupa si premii, important e tu sa fii multumit de masina cum merge cum arata etc nu altii.
|
si eu sunt de parere ca tot ce a pus provenano pe masina sunt detalii care fac toata masina nu oricine o poate aprecia cand o vede pe strada dar cu siguranta cine o apreciaa este sincer(ma refer strict la persoanele din afara forumului pentru ca pe forum toti sunt pasionati)
|
|
16-03-10, 21:07
|
|
Stage 5
|
cuvintele nu isi mai au rostul....am vazut faptele....astia suntem ``unii`` dintre Noi.
|
|
|
17-03-10, 00:09
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
PHENOMENON
|
|
|
17-03-10, 04:31
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Am vazut masina la salon... este pur si simplu "speach-less"... nu fii suparat ca nu ai luat premiu la expo... iti iei revansa pe partea de liniutze.
Bafta cu masina si sa ai grija de ea!
|
|
|
17-03-10, 09:25
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by JusT_SaY_BoBo
si eu sunt de parere ca tot ce a pus provenano pe masina sunt detalii care fac toata masina nu oricine o poate aprecia cand o vede pe strada dar cu siguranta cine o apreciaa este sincer(ma refer strict la persoanele din afara forumului pentru ca pe forum toti sunt pasionati)
|
Maşina lui e frumoasă şi unică, am spus-o de pe vremea cānd topicul era la īnceputuri şi modificările nu erau atāt de masive ca acum, doar că nu e genul de maşină care să se īncadreze īn targetul acestor premii care s-au acordat.
Asta e tot, prea mulţi oameni supăraţi pentru un motiv extrem de simplu de explicat.
|
|
|
17-03-10, 09:42
|
|
Stage 5
|
SV25MBN: thx
Vlad_18RLG: da...
aleks: nu le mai lua partea......asta e
|
|
|
17-03-10, 09:46
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Hai să discutăm la concret, că pānă la urma urmei tu eşti proprietarul şi doar tu eşti īn măsură să īţi apreciezi maşina cel mai bine: ce premiu crezi că ai fi meritat tu, şi īn locul cui?
La concret, şi motivează, să vedem, poate ai dreptate tu şi eu greşesc, că doar erare humanum est.
|
|
|
|
|