16-03-10, 08:43
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Re: E39 - M5 upgrade
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
de acord cu ce a zis DEVIL's Style. Data viitoare cand mergi la o expozitie fa si o lista cu ce ai pe masina...pun pariu ca 99.9% din cei care ti`au vazut masina nu au stiut nimic de evacuare ?
|
Iti spun eu ca majoritatea vizitatorilor nici nu au observat accesoriile de pe masina lui provenzano [ farurile noi hella , lamele de la hamman , sau diversele chestii "minore" ] oricum am expus cazul respectiv ca nah e topicul lui doar ... dar mai sunt altii ca provenzano ...poate mai avansati in astfel de proiecte , pana la urma , pe acest forum am dat peste foarte multi pasionati , chiar daca au facut mult , au facut putin , dar au facut o dupa gusturile lor. ca o parere personala , consider ca toata tevatura nu sa datorat neaparat juriului [ nu am sa stau acum sa le judec eu cunostintele in domeniul tuning ] , ci doar ca nu sa facut o clasificare destul de clara ...si ma refer la acele categorii ...unele masini ar trebui judecate doar din punctul de vedere al performanetelor , altele doar din punct de vedere al esteticii si asa mai departe ... oricum e doar o parere de a mea si consider ca atat provenzano cat si ceilalti participanti , chiar daca nu au castigat nimic , raman cu satisfactia ca mii de pasionati le au vazut masinile "live" si rezultatul muncii lor ! cel putin ,doar pentru asta , merita tot respectul si aprecierea cuvenita ! Cu stima!
|
|
|
16-03-10, 08:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
de acord cu ce a zis DEVIL's Style. Data viitoare cand mergi la o expozitie fa si o lista cu ce ai pe masina...pun pariu ca 99.9% din cei care ti`au vazut masina nu au stiut nimic de evacuare ?
|
care a costat 9000 d euro cat dacia aia autohtona
|
|
|
16-03-10, 08:51
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
bro mai tinte da?
"tot BMW`ul ramane BMW...o fi M5? sau are doar sigla..."este M5 cu accesori de la hamann.......AI SA MOARA MMAAAMMAAAA!!!!!!!"..... ) ) )
boss cn a vr sa vada un tuning de calitate...a stiut ce sa caute....cn a vrut kitch....a stiut ce sa aleaga....cn a vr fete...stiau unde sa priveasca....asa ca....intelegi tu...:P...
ai masina unica...si ai dat ocazia unor oameni sa isi "spele" privirea cu ceva frumos si de bun gust....RESPECT!!!!!
|
|
|
16-03-10, 09:58
|
|
Stage 5
|
mai super moderatorule eu am fost acolo si am vazut ce masini au fost.unele masini nici nu tr sa intre dar sa mai castige si un premiu.ce avem noi aici este o masina care tr sa obtina un premiu .masina este impecabila din toate punctele de vedere.voi va simtiti jigniti imediat cand cineva nu este de acord cu ce jurizari faceti voi acolo.prin chestiile astea nu faceti decat sa indepartati si mai mult oameni care pun pasiune in masinile lor sau poate nu ati inteles nici acum.o sa faceti peste catva ani expo numai de masini stock si sa le da-ti premii.
|
16-03-10, 11:44
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
DEVIL's Style: Ma bucur ca mai sunt si oameni ca tine, care inteleg ceea ce zic, si care Vad ceea ce trebuie la o masina. Nu era vorba de cupa neaparat ,dar asa ca chestie...am terminat polishul la masina la 5 seara (vineri). am pus jantele in masina (abia vopsite) si am plecat la bucuresti.am plecat din valcdea la 18.00 seara si la 20.00 am fost in bucuresti.acolo....gaseste o vulcanizare sa schimbi jantele.....am gasit si vulcanizare...apoi fugi repede la Carlex sa speli masina..si apoi intra la romexpo........mai conteaza ceva?
trafy-vr6: stii prea bine cum sunt...ce vroiai sa Tip in gura mare ca am o evacuare UNICA in Romania?
DEVIL's Style: iti dau dreptate....
Marian_nebunu: mai conteaza...?
luci4n_vl: tu stii mai bine cat am muncit la masina si ca eram disperat ..ca eram in criza de timp
dr_pricop: traim in romania...nu uita
|
|
|
16-03-10, 11:51
|
|
Stage 5
Member of: [PEUGEOT]
|
Felicitari , din punctul meu de vedere detii cel mai frumos (M5) E39 din tara , pacat ca masina nu a fost apreciata la Romexpo la adevarata sa valoare . Multa bafta in continuare !
|
|
|
16-03-10, 11:55
|
|
Stage 5
|
CT-88-URS: thx ..asta e
|
|
|
16-03-10, 12:08
|
|
Stage 5
|
Daca nu ai folie de Carbon si spoilere din fibra de sticla facute la coltul blocului si pe genunchi in cada nu o sa castigi la asa zisele expozitii din Ro. Cum ti-am si la Romexpo, anul trecut la mine cautau unde este intoarsa folia de Carbon, care de fapt era carbon real.
Nimeni nu apreciaza la noi piesele de la producatorii de renume sau piese originale.
Ce sa zic, ai o masina superba, da-o dracu de cupa, important este sa-ti placa tie si sa ai grija de ea in continuare.
Bafta cu ce mai vrei sa faci la masina !!!
16-03-10, 12:10
|
|
Stage 5
|
brandex: tare asta cu cautatu ............ ))
|
|
|
16-03-10, 12:16
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
gandeste-te ca tu ai o masina de zi cu zi...nu ca altii care le baga in garaj si le scot doar la evenimente sau sa le spele. Trebuie sa te mandresti cu faptul ca masina ta e diferita de a celorlalti si a ta nu e plina de chit, fibra, bari, jante, folie, stickere, boxe, 32432423 xenon si pe tine cand te opreste politia nu se filmeaza Scufita Rosie ( de ce ai jantele asa mari ? de ce ai folie ? de ce ai X, de ce ai Y ). Mandreste-te cu faptul ca masina ta e unica in Romania si mandreste-te cu banii aia multi bagati in lucruri ORIGINALE . Mandreste-te ca nu faci parte din cei cu bara la 3 cm deasupra asfaltului....dar nu in ultimul rand mandreste-te ca ai destui fani si destui oameni care intorc capul pe strada ( cred ca ai observat si tu asta ). Cupe or sa fie....insemna ceva daca luai o cupa acuma ? nu ai luat`o acuma dar o s`o iei alta data...gandeste-te ca mai ai o pisica de facut. Fii mandru ca lucrezi la 2 masini si gandeste-te ca amandoua sunt grave. Tine`o tot asa...sanatate maxima sa fie ca restul vine de la sine.
Restul e can-can.
BMW 4 ever
|
|
|
16-03-10, 12:16
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by dr_pricop
mai super moderatorule eu am fost acolo si am vazut ce masini au fost.unele masini nici nu tr sa intre dar sa mai castige si un premiu.ce avem noi aici este o masina care tr sa obtina un premiu .masina este impecabila din toate punctele de vedere.voi va simtiti jigniti imediat cand cineva nu este de acord cu ce jurizari faceti voi acolo.prin chestiile astea nu faceti decat sa indepartati si mai mult oameni care pun pasiune in masinile lor sau poate nu ati inteles nici acum.o sa faceti peste catva ani expo numai de masini stock si sa le da-ti premii.
|
trecand peste stilul de adresare, care nu ma poate supara, pentru ca fiecare vorbeste dupa nivelul de educatie pe care-l are, deci de unde nu e, nici eu nu cer, faptul ca au fost masini care nu trebuiau expuse e recunoscut de toata lumea, din fericire ele nu au luat niciun premiu.
masina lui provenanzo nu a luat nici ea un premiu, asa cum nu au luat nici alte zeci de masini frumoase. nu cat a costat modificarea conteaza, am citit mai sus un manelism cum ca dacia nu trebuia sa ia premiu pentru ca a costat cu totul cat un spoiler sau nu mai stiu ce de-al lui provenanzo.
mergand pe principiul asta masina lui n-ar fi trebuit sa apara in salon pentru ca ea cu totul costa cat un sfert dintr-un ferrari care a ramas parcat afara, ce prostie ar fi fost asta?
premiile au fost putine si acordate conform principiilor enuntate mai sus, dar gasca formata evita sa le citeasca si sa le discute, cand o sa reusiti sa le constientizati o sa aibe rost discutia, pana atunci e vaicareala in grup.
|
|
|
16-03-10, 12:34
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Aleks nu vreau sa mi intelegi acest post ca pe o ofensa sau eu mai stiu ce , e doar pura curiozitate. Hai sa facem abstractie de suma investita in masina , sa facem abstractie de orele de munca depuse la proiectul respectiv si hai sa ne concentram asupra rezultatului final al fiecarui proiect! Iti dau doar doua exemple : dacia alba a lui ily [ nu vreau sa se inteleaga gresit , judec doar dupa aspect acum si atat ] si acel opel astra cu design de r8. Spune mi si mie ce au avut acele masini atat de deosebit incat sa convinga juriul ca merita un premiu? Ce cauta acel proiect "megatron" pe lista de castigatori? Ce cauta o masina cu interior "stock" printre castigatori? lista poate continua. Parca era un salon de tuning , nu? Repet , nu am nimic cu nimeni , felicitari castigatorilor , nu il cunosc pe provenzano personal , sau altii , doar imi expun parerea in mod obiectiv. E adevarat , nu am reusit sa ajung la bucuresti sa vad masinile live , dar am vazut pozele , am vazut masini care meritau mult mai multa atentie ca cele care au luat un loc fruntas in acel clasament. Si daca si eu mai am gusturi proaste in domeniul tuning, apoi ma las de tot la mana mea ! Eu apreciez proiecte gen , cum e alui provenzano , gollum , exelixis si multi altii , pentru ca de la ei pot invata cum sa imi modific masina la randul meu cu bun gust si nu in ultimul rand cu toate omologarile necesare. Nu ma numar printre ei momentan , pentru ca nu am o masina destul de modificata sau care sa iasa in evidenta si sa o pot prezenta pe acest forum.Sper sa nu imi fie inteles gresit acest post . Cu stima !
|
|
|
16-03-10, 14:22
|
|
Stage 5
|
lasa ma provenzano ca o sa iei la liniute cupe de nu ai unde sa le mai ti :-s
PS: daca vrei, am eu o cupa p'acasa de la scoala....ti-o pot da si zici ca ai castigat-o la expo :P )
|
|
16-03-10, 14:34
|
|
Stage 5
|
vizual masina are difuzerele hamann (e posibil sa mai fie si alte elemente tuning dar eu n;am observat, ar trebui sa faci o lista) si desi costa enorm, impactul lor vizual este mic pt a diferentia masina ta de alte e39'uri M
trebuie sa recunosti ca masina ta se ridica la nivel tehnic si probabil se va evidentia la liniute
16-03-10, 15:40
|
|
Stage 5
|
trafy-vr6: bine zici
MiTzA-: eu nu vreau cupe de la altii...ci le vreau doar pe ale mele, castigate de mine
Robbert: da si tu un email la Hamann si ask for the price? )
|
|
|
|
|