da...multumiri lui catalin :P .....de tipsuri nu ma intereseaza...la primavara va primi o evacuare completa....cat despre folie nu imi place....pe mine chiar ma bate gandul sa o dau jos si pe aia de pe spate....oricum....masina mai are cate ceva de facut la ea....dar una peste alta sunt f multumit....multam de aprecieri
mmmm....cu ce sa incep...nu am mai postat de mult aici ...din multe motive....1 ar fi pierderea permisului timp de 7 luni de zile altul ar fi munca...cert e ca pisica nu a stat degeaba.....am schimbat la ea farurile cu undele zkw cu lupa...interiorul cu unu recaro semi piele...volanul cu ceva mai special..nuca de la schimbator cu una oem..rotile cu unele oem pe 16(tre sa vina cat mai curand unele pe 17)...am schimbat si parbrizul cu unu nou.....narile originale cu unele negre...am pus ploapele ...dar inca nu sunt hotarat daca sa le pastrez....si am pus o toba sport...care a schimbat cu totul sunetul masina....cam atat sper ca nu am uitat nimic si ca va place....
poze noi cu masina.....intre timp a primit aripi fata noi...bandouri si jante.....sper sa va placa...si daca are cineva un plafon negru de coupe cu loc pt trapa si stalpisori let me know...
poze noi cu masina.....intre timp a primit aripi fata noi...bandouri si jante.....sper sa va placa...si daca are cineva un plafon negru de coupe cu loc pt trapa si stalpisori let me know...
dau bine jantele ce model sunt? bn cred ca interiorul acela auriu e cumva vopsit.frumos oricum.daca vrei sa postezi si tu numele la culoarea masini tale aici sau sa imi lasi un pm..:P
bafta si sa ai grija de ea
nu....m am multumit cu recuperarea permisului cu toate ca m a costat o gramada de bani sa il recuperez.....asta este....traim in romania....si asta ne ocupa tot timpul!!!