![]() |
E36 - 318is COUPE
3 Attachment(s)
Hop si eu...am intrat in randul posesorilor de BMW:D....ce pot sa zic....masina se comporta f bine, are doar 179000km, Vor urma niste mici modificari pt ca vreau sa pastrez masina cat ma originala....acum nu am decat cateva poze pentru ca deocamdata umblu cu inmatriculatul......Am si eu o intrebare...cum fac sa apara pozele ca sa nu mai trebuiasca sa apesi pe ele....multam
|
Re: E36 318is COUPE
ce bani ai dat pe ea ? :-P
|
Ai pm.....
|
3 Attachment(s)
sa o stapanesti sanatos :) si niste poze de la mine
|
f tare coupe-ul.felicitari pentru achizitia facuta.
|
Frumoasa pisica sa o stapanesti sanatos :peace::lol:
|
...chiar ca se inmultesc pisicile in Constanta, frumos exemplar, felicitari pentru achizitie si sa o stapanasti sanatos.
PS. poate facem si noi o intalnire a pisicarilor :lol: |
Frumoasa masina....chiar cat ai dat pe ea?:D
|
DYZ multam pt poze.....:lol: un mare up pt tine...(prieteni stiu dc)
Catalin_bmw da normal ca facem....iti dau pt cu id ul meu si vb mai multe acolo...... multam la toti.....pisica mai are umpic de lucru pt a arata in felul in care o vreau dar deocamdata sunt bucuros ca o am.... |
3 Attachment(s)
Cateva detali despre masina:
e36 318is 94' 179000km trapa electrica in 2 trepte jante dotz 17' suspensie sport reglabila pe fata fraruri FK(angel eyes) Cd player sony cu boxele stock ale masini(se aude binisor) Kit M Vor urma: pleoapa luneta placute frana noi amortizoare spate noi stopuri FK eleron poate o folie pe geamurile din fata Si inca cateva poze |
buna initiativa catalin ..ai dreptate ne inmultim suntem 3 ...vine si babalau langa noi ...da-mi te rog si mie ID-ul tau pe mess in PM !
|
6 Attachment(s)
Noi poze cu pisi.....:D.....una peste alta sunt f multumit de ea....cu toate ca mi-au dat astia din service batai de cap....:(....sper ca in curand sa vina si niste poze de familie cu pisicutele din constanta....
|
frumoasa rau pisi sa ai grija de ea si bafta la tiunat :)
|
multam.....dar deocamdata maiusor cu tunatu ca nu prea sunt finante.....inca are cateva chesti care trebuie facute la ea.....dar de tunat cred ca incep prin primavara.....deocamdata vreau sa trec iarna cu bine....
|
cauciucuri de iarna :D acu ca maine incepe sa ninga. In bucuresti e o ceata acu ... maine s`ar putea sa nu mai gasesc masina in zapada :))) Doamne Fereste. spor si sorry de off.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning