Re: E21 - Coming soon
Desi am lucrat la masina n-am mai intrat demult din lipsa de timp.
Schimbat bucsi bara stabilizatoare, originale BMW cumparate "pe original". Dupa care am schimbat cilindrul de ambreiaj, curgea in nestire. Il aveam in vedere sa-l schimb pt ca a am schimbat si pompa (noua) si tot nu mergea cum ar fi trebuit, acum merge perfect. Si daca tot am umblat pe "dedesubt" i-am schimbat si flansa la cardan ca era "zdrente" la propriu. Cu aceasta ocazie am descopeit si de ce imi pierdea ulei cutia, eu credeam ca e uzat simeringul dar de fapt se slabise piulita ce strange flansa. Daca tot il cumparasem am schimbat simeringul.
Nu m-am putut "abtine" si mi-am luat si faruri noi (exterioarele), cele vechi erau jalnice, practic se matuise oglinda si aveau un inceput de rugina. Daca tot m-am apucat de treaba la exterior am inceput si pregatirea pragurilor si a spoilerului, vopsit si montat.
In ultima poza este rezultatul preliminar.
Pret piese: bucsi 70 lei buc, cilindru ambreiaj 180 lei, flansa cardan 160 lei, semering 20 lei, faruri 130 buc.
In total m-a dus pana acum 3800 lei, asa ca aviz amatorilor sa stie dinainte cat costa daca vrei sa refaci o astfel de masina. La aceasta suma nu s-a adaugat manopera (vopsitorie, mecanica, electrica, montaj interioare, etc) pt cau au fost facute de mine.
|