Asadar deci... scuzati intarzierea, dar realmente nu am avut cand sa scriu, plus ca aseara/ azi dimineata eram super obosit.
Hmm where to begin, vineri am dus masina la tovarasul meu la garajul lui, garaj unde am facut mai multe lucruri, angeluri xenoane, discuri chestii. Vineri nu a fost o zi foarte productiva, am stat 2 ore sa ne uitam la masina, eu vali(LKS), si lucica (DTM), am facut un sablon din carton, 30 de minute, l-am lipit cu scotch, ne-a placut tuturor, si am zis, gata baieti hai sa mergem sa mancam. End of day one.
Day two.
Sambata dimineata pe la un 10 asa eram in fata casei lui Vali, gata de actiune. Bagam masina in garaj, si ne apucam de taiat tabla + sudat tabla pe capota. Dupa vreo 2 - 3 ore de sudat, polizat si asa mai departe, ajungem la un rezultat promitator. la atingere era ok, doar trebuiau astupate mici gropite, intre punctele de sudura, zis si facut. Se apuca vali, ii da o mana zdravana de kit cu fibra, apoi slefuieste si ii arunca o mana de kit normal... pe partea cealalta, ii arunca 2-3 straturi de fibra de sticla, si o lasa sa se intareasca... "unde mergem sa mancam?" ne oprim din munca, si comandam pizza. Dupa o masa copioasa pe noua masa de cina a lui vali din garaj adica capota mea... ne apucam dinou de munca... se apuca vali impreuna cu lucica, sa slefuiasca kit-ul, toate bune si frumoase... dupa vreo 5-10 minute de frecat, la atingere, bijuterie, parea perfect de drept...
Ii da vali o mana de filler, ca sa descoperim, ca defapt era ditamai dealul pe zona prelungirii, (o imperfectiune)... deja era cam 2 dimineata, asa ca am lasat fillerul sa se usuce, si am mers fiecare la casele lui, eu la prietena mea, cu masina fara capota
. (end of day 2)
Duminica dimineata, la fel, pe la 10:30 eram la vali in fata gata de munca... se apuca vali incepe sa ii dea cu chit, si reuseste dupa vreo 3-4 maini de kit, sa o scoata la lumina, sa o dovedeasca. De data asta cand i-a dat dinou cu filler, arata impecabil, imaculat.
Apoi a urmat, vopsit-ul, 2 maini bune de vopsea, 2 maini bune de lac. si lasat la uscat.
duminica spre luni a fost noaptea in care am lasat masina la vali in curte, si eu am dormit singur acasa, fara masina in fata blocului
(.
Luni de dimineata ma trezesc, sa uitandu-ma la ceas din ora in ora astept sa vina ora 5 ca sa pot sa plec catre vali(el la 6 venea de la munca).
Ajung eu la el, si ne apucam sa montam capota, ii face el mici reglaje, si ce sa vezi MINUNATIE. A iesit superb.
Nu pot decat sa le multumesc celor 2, care m-au ajutat, au facut o treaba extraordinara, find prima capota pe care o fac cei 2, (tiuning), au muncit la ea, de parca ar fi muncit la propria masina, cu suflet si pasiune. A iesit exact cum mi-am dorit, exact cum mi-am propus, exact cum o vedeam cand ma uitam la toate pozele...
Thank you "MAN-ELE Tuning" for pimping my ride !!!! :P
Nu ramane decat sa vedeti pozele, ahh si atasez o poza cu cei 2 protagonisti.
PS. Mai trebuie decat finisata, peste o sapt ma duc la Vali sa ii dea un mic polish, si sa ma ajute si cu narile care nu le-am dat prea multa importanta, si nu ai iesit intocmai bine, dar o sa le facem... Important era sa iasa capota.. vorba lu Vali "da-le in pla mea de grile ca ti le sparg, capota sa iasa calumea"