Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 22-07-08, 17:38   #556
dragos002

Stage 5

dragos002's Avatar

Default Re: E36 - McMate's new coupe

Nashpa. Sper sa ajunga pe mana la un pasionat !!
dragos002 is offline   Reply With Quote
Old 22-07-08, 19:43   #557
RED_LAF

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by ar_46_rau View Post
pacat....mare pacat......spor la vanzare daca asta iti doresti...
pacat,si ati iei urs?
RED_LAF is offline   Reply With Quote
Old 22-07-08, 23:17   #558
gelu_r

Stage 5

gelu_r's Avatar

chiar ca pacat de ea...pretul e absolut corect...
ce iti iei? e46 3xx CI ?
gelu_r is offline   Reply With Quote
Old 23-07-08, 03:06   #559
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]

mai intai sa rezolvam problemele si dupa om vedea ce vine
MC Mate is offline   Reply With Quote
Old 23-07-08, 14:00   #560
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Mare pacat, chiar nu poti sa rezolvi problema in alt mod? Ar fi super pacat sa dai aceasta bijuterie, unuia care are bani, dar ill doare fix undeva de munca ta... si fereasca d-zeu.... ajunge masina printr-un sant.

2007' Infiniti G35s Coupe - Status: Confirmed

Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-08, 21:24   #561
kezzy

Stage 4

kezzy's Avatar

Member of:

DING!
kezzy is offline   Reply With Quote
Old 06-08-08, 22:46   #562
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Da chiar, ai mai rezolvat ceva? Sper inca o data sa poti rezolva problemele, ca sa nu trebuiasca sa dai masina asta superba.
Cine stie, poate o vinzi, iar cel care o cumpara, nu are respectul necesar pentru ea, si cum am vazut BMW-ul este o masina care daca nu o tratezi cu respect, iti da palme, iar la ata mai ales cu 192cp palmele vin sub forma de pumni.
Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-08, 02:10   #563
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]

masina nu ma grabesc sa o dau , insa dak vine cineva cu banii pe care ii cer o voi da, dak nu io tot bag bani in ea, vor urma mai multe schimbari insa nu prea multe, k mai vreau sa imi iau o masina, de data asta Nisann, vreau sa o iau special pt drift si voi avea de bagat si in aia ) Acum o sa vreau sa trag si eu o fuga cu bmw pana la Dyno sa vedem ce cifre da k in cazul in care ma apuc de motor sa stiu de unde am plecat

EX BMW E30 325i 175 CP || EX posesor BMW E36 COUPE 2.5 24v 193 cp
Old 08-08-08, 09:48   #564
walter

Stage 4

Quote:
Originally Posted by MC Mate View Post
din pacate am ajuns la momentul asta , nu credeam dar viata nu e intotdeauna cum ne dorim: VAND MASINA ! 9000 e CU TOT CE ARE: jante AC SCHNIZER originale, Suspenise TEIN reglabila pe inaltime si pe duritate , faruri angel eyes si xenon, stopuri LED, kit M original complet, evacuare completa M3 .140 000 km reali,blocant,volan m3, + multe altele nu imi ivn in minte acum cunoscatorii stiu masina si e o masina in care tot ce sa schimbat e nou ! PRET 9000 e eu am bagat in ea 5000 e de cand am luat-o ! masina merge perfect ! telefon 0721 40 55 69
asa este viata ne mai joaca si ea festemereu ne mai suceste mintile ba vrem una ba vrem alta si tot asa. dar ce mai la deal la vale succes in tot cea ce vrei sa faci in continuare. la mai mare si incearca sa urci cat mai sus.
walter is offline   Reply With Quote
Old 09-08-08, 17:24   #565
Insanerzw

Stage 5

Insanerzw's Avatar

AM vazut-o aseara la BIla militari la protest PLangi langa ea cum arata....este exceptional acel bad boy look pacat ca o vinde ..a facut ravagii si la romexpo impreuna cu HAi'ul ,KNS,Tengoo bafta la vanzare sper sa nu ajunga cva gen TAU..

Respect the rules of this forum, not only we always be the weakest!
Insanerzw is offline   Reply With Quote
Old 09-08-08, 18:38   #566
kezzy

Stage 4

kezzy's Avatar

Member of:
Smile Re: E36 - McMate's new coupe

cred ca, desi n`am fost tot timpul langa el, tine extrem de mult la PISI. cand mi`am luat`o eu pe a mea, era o placere sa`l aud pe Mate:" uite frate ce linii are, cat de frumoasa e". Stateam la el in parcare, el isi spala ursu, eu pisi si il auzeam spunand cum i`ar sta si lui in EA. Mereu il auzeam ca vrea sa isi cumpere si el si il inteleg. E o masina, care desi apare pe toate strazile, numai cativa stiu sa o faca,iar tu sa intorci capu..cum zicem noi. Desi traim foarte greu in zilele astea, o masina e parte din noi mai ales dak e facuta asa cum ne dorim. Eu nu cred ca se va desparti de ea.

Si chiar dak nu a fost facuta integral de el, dupa ce a luat`o au aparut modificarile esentiale doarece nu s`a putut abtine de la vechiul prost obicei: sa mearga masina stramb domne!

Last edited by kezzy; 09-08-08 at 18:40.
kezzy is offline   Reply With Quote
Old 10-08-08, 16:09   #567
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by kezzy View Post
cred ca, desi n`am fost tot timpul langa el, tine extrem de mult la PISI. cand mi`am luat`o eu pe a mea, era o placere sa`l aud pe Mate:" uite frate ce linii are, cat de frumoasa e". Stateam la el in parcare, el isi spala ursu, eu pisi si il auzeam spunand cum i`ar sta si lui in EA. Mereu il auzeam ca vrea sa isi cumpere si el si il inteleg. E o masina, care desi apare pe toate strazile, numai cativa stiu sa o faca,iar tu sa intorci capu..cum zicem noi. Desi traim foarte greu in zilele astea, o masina e parte din noi mai ales dak e facuta asa cum ne dorim. Eu nu cred ca se va desparti de ea.

Si chiar dak nu a fost facuta integral de el, dupa ce a luat`o au aparut modificarile esentiale doarece nu s`a putut abtine de la vechiul prost obicei: sa mearga masina stramb domne!
gresit , nu sa mearga stramb , SA MEARGA DE-A LATU ) e vb mea preferata ms pentru ce ai zis mai sus si postul anterior, asa e mi-au placut liniile e36 coupe la nebunie si inca imi plac, om vedea dak ne vom despartii sau nu, dar nu cred k prea curand
Old 10-08-08, 17:15   #568
ursuletz_cabrio

Stage 5

ursuletz_cabrio's Avatar

superba masina ! ai facut treaba buna cu motorul .singurul lucru pe care l-as comenta ar fi farurile ,de fapt toata fata care nu e originala ...dar astea sunt detalii . sa o stapanesti sanatos . in locul tau nu as da-o .decat pe un urs tipla
ursuletz_cabrio is offline   Reply With Quote
Old 10-08-08, 18:26   #569
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]

farurile si semnalele sunt minusul masinii dupa parerea mea...mie nu imi plac semnalele deloc si farurile aproape ) dar o sa le schimb cat de curand cu niste faruri OEM sau FK ceva pe negru...om vedea
Old 10-08-08, 18:28   #570
Preparatul
Fiat Driver

Stage 5

Preparatul's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Opel]
[Fiat]

Quote: