![]() |
E36 - McMate's new coupe
4 Attachment(s)
De astazi sunt cel mai fericit om, mi-am luat aceasta frumoasa birmaneza, rasa pura.Este un E36 coupe din 94, cu bord cu airbaguri si facelift de 95, suspensie bilstine, arcuri 75/55 ( nu mai stiu ce sunt) , jante AC Schnizer 17 originale cu buza polished, angel eyes, xenon, kit original //M, stopuri //M, 139 000 km REALI !!! motor 1.8 is, autoblocant de 328 is (nus ce raport) volan //M, cap schimbator //M e46, inele bord, stare IMPECABILA, las pozele sa vorbesca desi multi dintre voi situ masina.
Voi reveni cu mai multe poze, numai sa prind o zi fara ploaie :D |
Re: Noul Meu E36 Coupe
felicitari ptr achizitie matze.frumoasa mata,simpla cu bun gust ;)
|
felicitari....sa ai grija de ea
|
Superba masina.. Sa o stapanesti sanatos!! Chiar asteptam noul topic de cand ai vandut RRM`ul.. ;)
|
este foarte tare....bravo!!!!
sa ai mare grija de ea!!! |
cati $$$$ ???
|
ah,ti-am zis si aseara cand ne-am vazut...te invidiez! e anarhista matza asta :D :shock:
sa aveti grija unul de altul 8) |
felicitari si sa stapanesti sanatos
|
ti-am spus....in 3-4 luni o sa-ti cauti motor ca te saturi de 1.8:D
|
Frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos si ai mare grija de ea :peace: :tenisclap: .
Salut ! ! ! |
Frumoasa masina Mate ....imi place la nebunie simpla chear te invidiez:)......sa ai mare grija de ea....si la ce pret ai luato:)...salut:)!!
|
foarte frumoasă maşina să o stăpaneşti sănătos şi să ai grijă de ea salut
|
mate superba masina. mai ales ca e coupe. prima mea dragoste a fost pisica(a mea era compact). sunt curios, dupa atata timp pe urs 2.5 cum te simti in 1.8? ramane motorul asta? bafta cu proiectul si la cat mai multi cai dar mai ales frane...
|
Felicitati pentru achizitie... chiar o pisica ingrijita...
|
salut . bv Mate . ai luat o matza superba . ai grija de ea . bafat :-P
ps. vineri trebuie ... sa vin pregatit cu aparatura de fotografiat :):):):-P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning