in momentul in care te apuci de ea anunta`ne ca te vom sustine..MACAR MORAL daca nu FIZIC! spor la treaba si incearca sa lasi suspensie normala ca in mom in care te urci sa ajunga undeva la 60cm BAFTA!}{
in momentul in care te apuci de ea anunta`ne ca te vom sustine..MACAR MORAL daca nu FIZIC! spor la treaba si incearca sa lasi suspensie normala ca in mom in care te urci sa ajunga undeva la 60cm BAFTA!}{
sal. kezz-ule te mananca caroseria k te termin. eu sunt bine crescut nu gras aha si sa intelegi mai bine si sa sti am suspensie super sport ha ha ha ha
coane..mai sunt 39 de zile..pan la tunyng days...o faci :-> pana atunci....mai pune si tu poze cum e masina e gatA? ai facuto ?tine si tu lumea la curent..te saluta fratele tau
coane..mai sunt 39 de zile..pan la tunyng days...o faci :-> pana atunci....mai pune si tu poze cum e masina e gatA? ai facuto ?tine si tu lumea la curent..te saluta fratele tau
sal.stiu k mai sunt 39 de zile si imi pare nespus de rau k nu pot iesi si eu cu masina. am sa o scot in mai k mai este de lucru la ea. abia am luat motoru si trebe pus la punct adica schimbat tot setu de garnituri si incheiat cu grija. si doi la mana nu ma grabesc k sti si tu graba strica treaba. am sa mai bag neste poze cu motoru si am mai luat pentru ea.
mama abia astept..s.a o faci si tu ...stiu...ca ai pus pasiune..pentru masina asta...respectele mele...ne vedem la tunyng days...poate da LAFU CERCURI NU ?:-j)
mama abia astept..s.a o faci si tu ...stiu...ca ai pus pasiune..pentru masina asta...respectele mele...ne vedem la tunyng days...poate da LAFU CERCURI NU ?:-j)
totul va fi curat si foarte ingrijit. la motor am zis sa nichelez admisia si capacu sa il fac la culoarea masini. ce spuneti? sau datimi si mie o parere.
am uitat sa mai bag neste poze si cu arcurile amortizoarele sport si discuri ventilate.
hai sa va arat ce poate sa faca un urs din om.azi mam dus si eu la fratimiu an vizita si uitati ce lam prins ca facea .scuze de claritate dar uitativa atenti si se vede.