Va plictisesc si eu putin cu "telenovela" mea...
Urata zi , cred ca cea mai urata din viata oricarui posesor de urs

.ziua in care vrand nevrand a trebuit sa dau ursu(negru)(Un 318i M10 din 84) la remat

((.asta bineinteles dupa ce am luat de pe el tot ce mai putea fi luat ca piesa de schimb inclusi toata grila fata + faruri , urechile(oglinzile retrovizoare) , stopurile care vor avea un loc special amenajat in camera pt a-mi aminti de prima mea iubire (unii dintre voi s-ar putea sa ma considerati si nebun pentru chestia asta

).toate astea deoarece masina era intr-o stare "naspa" adica prea mancata de rugina si a necesitat recarosare.masina "noua" se prezinta cam in felul urmator
Bmw 318i din 85 , motor M10B18 1.8 L (1766 cc/107 in³) 75 kW (100 hp) @ 5800 140 N·m (103 ft·lbf) @ 4500 1985 , 140mii Km , oglinzi electrice stanga+dreapta , geamuri electrice fata+spate , "tentativa" de calculator de bord(care e in germana si imi cam prind urechile

) , si inca cate ceva da nu imi trec prin cap acu.(are in unele locuri urme unde a fost indepartata rugina si dat chit da ink nu s-a vopsit...dar se va rezolva si asta)
Iata si niste poze