Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-04-08, 20:33   #1
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

Unhappy E30 - In Memoriam Bv-03-SSW

Va plictisesc si eu putin cu "telenovela" mea...

Urata zi , cred ca cea mai urata din viata oricarui posesor de urs .ziua in care vrand nevrand a trebuit sa dau ursu(negru)(Un 318i M10 din 84) la remat ((.asta bineinteles dupa ce am luat de pe el tot ce mai putea fi luat ca piesa de schimb inclusi toata grila fata + faruri , urechile(oglinzile retrovizoare) , stopurile care vor avea un loc special amenajat in camera pt a-mi aminti de prima mea iubire (unii dintre voi s-ar putea sa ma considerati si nebun pentru chestia asta ).toate astea deoarece masina era intr-o stare "naspa" adica prea mancata de rugina si a necesitat recarosare.masina "noua" se prezinta cam in felul urmator

Bmw 318i din 85 , motor M10B18 1.8 L (1766 cc/107 in³) 75 kW (100 hp) @ 5800 140 N·m (103 ft·lbf) @ 4500 1985 , 140mii Km , oglinzi electrice stanga+dreapta , geamuri electrice fata+spate , "tentativa" de calculator de bord(care e in germana si imi cam prind urechile ) , si inca cate ceva da nu imi trec prin cap acu.(are in unele locuri urme unde a fost indepartata rugina si dat chit da ink nu s-a vopsit...dar se va rezolva si asta)

Iata si niste poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	HPIM0178.jpg
Views:	842
Size:	524.6 KB
ID:	518297   Click image for larger version

Name:	HPIM01821.jpg
Views:	939
Size:	552.6 KB
ID:	518298   Click image for larger version

Name:	HPIM1090.jpg
Views:	864
Size:	1.33 MB
ID:	518299  

Click image for larger version

Name:	HPIM1092.jpg
Views:	838
Size:	1.45 MB
ID:	518300   Click image for larger version

Name:	HPIM1089.jpg
Views:	883
Size:	1.32 MB
ID:	518301  
Tzzantaru is offline  
Old 24-04-08, 22:53   #2
BBK_VW
VW Driver

Stage 3

BBK_VW's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: In Memoriam Bv-03-SSW

frumos ursu`.Arata impecabil.daca ii mai faci si retusurile care sunt de facut..e perfect,vad si o zgarietura urata pe aripa stanga spate parca?Sa il stapanesti sanatos si fara incidente.Asteptam modificari.

VW Passat
2006 2.0 TDI Highline

Last edited by BBK_VW; 24-04-08 at 22:55.
BBK_VW is offline  
Old 25-04-08, 23:19   #3
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

mersi.sa fie.retusurile vor fi facute da pt moment vreau sa aduc masina cat mai aproape de liniile care le avea cand a iesit din fabrica(cel putin la exterior).interioru va suferi mici modificari.modificari majore vor aparea in viitoru(putin mai indepartat din pacate) din cauza unor probleme aparute intre timp.pt moment vreau ca masina sa fie foarte intretinuta si cat mai aproape de liniile originale.apropo daca are cineva o plansa de bord dar fara ceasuri si alte accesorii si un torpedo sau incuietoare de torpedo ca mi-ar trebui.mersi anticipat
Tzzantaru is offline  
Old 28-01-09, 21:03   #4
laurentiu92

Stage 1

Stiu ce ai simtit.
Si eu am simtit lafel cand tata a dat golful 1.
Si golful meu era cam in aceasi stare cu bmw tau (era mancata de rugina si avea blanetarele rupte).
laurentiu92 is offline  
Old 28-01-09, 21:21   #5
Cipilica
BMW Driver

Stage 5

Cipilica's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

Multa bafta cu noua 'infatisare'. Eu o sa-l restaurez pe al meu si tot linia clasica o voi mentine, cred ca sunt mai putini decat Mtech2. Cred ca te pot ajuta si cu ce-ti trebuie, pm.
Cipilica is offline  
Old 28-01-09, 23:15   #6
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

multumesc pentru urari si toate cele.masina a primit bujii ngk , filtre noi , ulei , pompa de apa.s-au indepartat urmele alea de pe aripa spate si alte puncte in care incepea rugina.am facut muzica in masina si cam atat.din pacate prioritatile momentan sunt altele , gasirea unui nou loc de munca , platit facultate si rezolvat alte probleme.deci masina va primi strictu necesar sa functioneze in parametrii.masina exact pe 6 decembrie a primit un "cadou"...trebuia sa ies de unde stau de pe strada principala in autostrada si eram oprit sa dau prioritate la aia de pe prima banda , si 3-4 sec cat ma uitam la aia m-am trezit cu un mosneag intr-o skoda ca intra in mine in spate si ma arunca in autostrada.rezultat doar bara spate indoita cu un suport rupt si fusta infundata dar s-au rezolvat pe asigurarea lui.prin asta rog si un moderator sa inchida topicu din cauzele eunumerate mai sus.multumesc
Tzzantaru is offline  
Old 29-01-09, 13:39   #7
silviu_dodo

Stage 3

silviu_dodo's Avatar

Smile Re: In Memoriam Bv-03-SSW

salut octavian!!!! ma bucur ca ti-ai facut topic si sper sa nu mai ai parte de incidente neplacute. mult noroc in cautarea unui serviciu si nu inchide topicul ptr ca incet ai sa reusesti sa faci cate ceva la masinuta!
Old 29-01-09, 13:42   #8
Tzzantaru

Stage 5

Tzzantaru's Avatar

Default Re: E30 - In Memoriam Bv-03-SSW

oooo...traiesti
ce faci mai omule ca incearca lumea sa dea de tine pe mess si nu raspunzi.topicu e fcut de ceva vreme dar nu are rost sa tot scriu pe el din moment ce la masina nu am facut mai nimic.cand o sa am posibilitatea sa incep atunci o sa-l deschid din nou.tu ce faci?bine sanatos?cand vii ca vreau jentile alea )).da un semn pe mess din can din cand.te-am salutat
Tzzantaru is offline  
Old 30-01-09, 14:06   #9
bimmer3

Stage 5

Default Re: E30 - In Memoriam Bv-03-SSW

asa e..intotdeauna iti pare rau cand dai o masina cu personalitate..eu am vandut pana acum o dacie din 72 pe care am luat-o aproape de la gunoi cand eram copil si-am refacut-o, o granada la care schimbasem tot, inclusiv motor, un urs pe care-l facusem cum vroiam eu si l-am dat, si o fabie aproape noua.
De primele 3 mi-a parut f rau, iar cand am dat fabia cu 20.000km nu mai puteam de bucurie..
bimmer3 is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -