mai ti minte ce ziceam acum cateva luni ? ca nu o sa stea nici motorul asta prea mult la tine si ca o sa treci la M ??? AM AVUT DREPTATE ??????
pai mai bine asa decit sa incep cu turbo ca ii mai fac altceva ,mot mai puternic si gata .dar am zis ca il dau jos numai dak il vind mot asta v8,altfel nam de ceu ce mai faci cu masinutza ta?
pai mai bine asa decit sa incep cu turbo ca ii mai fac altceva ,mot mai puternic si gata .dar am zis ca il dau jos numai dak il vind mot asta v8,altfel nam de ceu ce mai faci cu masinutza ta?
salut baieti, lucrez si eu la un proiect dar merge foarte greu sincer pt ca tampitii astia mi-au sapat rampa prea mare (
face bine, asteapta completarea pachetului " sport " ... si o sa incep sa ma apuc de motor ..
dani...cu ce te bagi pe 18-19 oct...cu cauciucele alea de tanc?sau...nu te bagi?
am zis ca nu ma bag dar nu cred k pot rezista,si asta este mai strikm un disc.data trecuta la romexpo si baneasa,cu discuri cu tot ce am patit am cheltuit cu reparatie si placa si disc peste 20mil disc ceramic 2buc placa de presiune 2 buc,sa speram k voi intra ,asta este,eu la masina lucrez acum pntr 402 nici decum pntr cerculete dar asta este soarta la urs .)filmuletele astea sunt de nem mai jukt si noi ,este un bun tov de al meu.leam pus sa mai bag si eu ceva pe ici,si poze cu furtunele de benzina si tipsurile kre vor veni la prag