10-05-08, 20:41
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
Mihai face treaba buna ...
Hai sa iti vand un pont ... erai la politie la accidente usoare cred ... luni ... in Constatza ... cand ai scos-o pe nebuna aia care vorbea singura afara sa faca misto de cineva ...
Corecteaza-ma daca gresesc ... tu cu inca 3-4 prieteni dintre care unu mai mare in gabarit ...
Cu V8-ul ala de 4000 singura pb pe care zic eu ca ai sa o intampini sunt plecarile de pe loc si slick-urile ... trebuiesc neaparat ...
Si ce o sa te " sparga " grav de tot la modul bun o sa fie sunetul si cuplul ...
|
ala mai mare in gabarit tin sa cred k era WALTY, Walter de pe forum care e frasu
|
|
|
10-05-08, 21:18
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Mihai face treaba buna ...
Hai sa iti vand un pont ... erai la politie la accidente usoare cred ... luni ... in Constatza ... cand ai scos-o pe nebuna aia care vorbea singura afara sa faca misto de cineva ...
Corecteaza-ma daca gresesc ... tu cu inca 3-4 prieteni dintre care unu mai mare in gabarit ...
Cu V8-ul ala de 4000 singura pb pe care zic eu ca ai sa o intampini sunt plecarile de pe loc si slick-urile ... trebuiesc neaparat ...
Si ce o sa te " sparga " grav de tot la modul bun o sa fie sunetul si cuplul ...
|
da boss eu eram ,pe nebuna aia am puso sa se dezbrace an tatele goale an circa si sa dez vam vazut si vento ala de politie cu tobe borla si mot vr6.tare rau.si cu v8 o sa se rezolve si cu plecarea sunt alti si mai tari si pleaca .o rezolv .si despre mihai ,adv chiar ami place de el .este un adv meknic daia am si dus masina la el ,fink stiu ca este migalos si foarte priceput si sa nu uitam el a pus primu mot de v8 an rom deci deci lam dus la el ca exista proiectul la el.poate ne mai vedem pe la mih pe acolo .merci pntr sfat ,dabea astept so termine
|
|
|
10-05-08, 23:33
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Cam bine bre nea Lafule ...
|
|
|
11-05-08, 01:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hexer
Nu stiu daca ai vorbit cu baetii din ungaria (ei erau intre primii care au facut aceasta modificare, mult masini in germania ei au facut), dar tori au problema de incalzire, aceste motoare tin sa supraincalzeasca.
Cu servo frana cum ai rezolvat?
|
Problema cu circuitul de racire a avut-o si mihai din CT cand a facut TRF-ul(ursul cu 3.0 V ,si a schimbat o gramada de radiatoare,pana l-a gasit pe cel potrivit (dupa E28 535i,care este de dimensiuni mari si are cea mai mica grosime 32mm).toate celelalte radiatoare erau sparte din cauza presiunii din circuit.Acelasi radiator l-am cumparat si noi.
La capitolul frane am dat comanda de suportul de pompa dupa 540i E34,cu anexele de rigoare(la E34 pompa de frana e pozitionata tot in fata),si tija o sa o faca mihai.
PS: felicitari pt E28-ul vostru grav rau!!
|
|
|
11-05-08, 10:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by danesoctavian
super marfa!!!dar se mai inchide capota?
|
fara nici o broblema
|
|
|
11-05-08, 10:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MC Mate
ala mai mare in gabarit tin sa cred k era WALTY, Walter de pe forum care e frasu
|
da boss achebono
|
|
|
11-05-08, 10:28
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hexer
Nu stiu daca ai vorbit cu baetii din ungaria (ei erau intre primii care au facut aceasta modificare, mult masini in germania ei au facut), dar tori au problema de incalzire, aceste motoare tin sa supraincalzeasca.
Cu servo frana cum ai rezolvat?
|
am auzit si eu k are prob cu ancinsu,dar am rez cum spune mai sus tov meu .pou.adevarat super tare e28 vostru.super tare o am sa scr tot ce voi antimpina la ea.
|
|
|
11-05-08, 12:14
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by 87 POU
Problema cu circuitul de racire a avut-o si mihai din CT cand a facut TRF-ul(ursul cu 3.0 V ,si a schimbat o gramada de radiatoare,pana l-a gasit pe cel potrivit (dupa E28 535i,care este de dimensiuni mari si are cea mai mica grosime 32mm).toate celelalte radiatoare erau sparte din cauza presiunii din circuit.Acelasi radiator l-am cumparat si noi.
La capitolul frane am dat comanda de suportul de pompa dupa 540i E34,cu anexele de rigoare(la E34 pompa de frana e pozitionata tot in fata),si tija o sa o faca mihai.
PS: felicitari pt E28-ul vostru grav rau!!
|
Mersi mult pentru raspuns sper sa iasa cum trebue.
Evenutal puteti incerca radiatorul din 740i, aia e cea mai groasa (cam 50mm) si marime maxima ce intra la e30. si puneti ventilator electric si nu folositi visco-ul.
|
|
|
11-05-08, 12:18
|
|
Stage 5
Member of: [Extreme Racing] [Opel] [Anonymous Motorsport ]
|
ce radiator ai pus?????ma intereseaza si pe mine care e cel mai subtire ca imi atinge vasco in el
|
|
|
11-05-08, 12:18
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by RED_LAF
am auzit si eu k are prob cu ancinsu,dar am rez cum spune mai sus tov meu .pou.adevarat super tare e28 vostru.super tare o am sa scr tot ce voi antimpina la ea.
|
Mersi
Anul asta daca vreti sa vedeti BMW-uri in accitune, veniti la Mariapocs (ungaria, aproape de granita) in august 23-24, o sa fie si KoE si campionat national + top 8 desfasurt noaptea. Un show de exceptie, cel putin anul trecut era ceva fascinant.
|
|
|
11-05-08, 13:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by iustin_x
ce radiator ai pus?????ma intereseaza si pe mine care e cel mai subtire ca imi atinge vasco in el
|
dupa E28 535i ,e destul de mare si are cea mai mica grosime 32mm.
mai e unu la fel dar are grosime cu 2mm mai mult (34mm).Noi l-am preferat pe ala mai subtire
|
|
|
11-05-08, 15:19
|
|
Stage 5
Member of: [Extreme Racing] [Opel] [Anonymous Motorsport ]
|
ms......o sa incerc sa vad cat loc mai ramane
|
|
|
11-05-08, 18:55
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by RED_LAF
da boss eu eram ,pe nebuna aia am puso sa se dezbrace an tatele goale an circa si sa dez vam vazut si vento ala de politie cu tobe borla si mot vr6.tare rau.si cu v8 o sa se rezolve si cu plecarea sunt alti si mai tari si pleaca .o rezolv .si despre mihai ,adv chiar ami place de el .este un adv meknic daia am si dus masina la el ,fink stiu ca este migalos si foarte priceput si sa nu uitam el a pus primu mot de v8 an rom deci deci lam dus la el ca exista proiectul la el.poate ne mai vedem pe la mih pe acolo .merci pntr sfat ,dabea astept so termine
|
Te stiam de undeva dar nu stiam de unde ...
Vento ala nu are VR6 pe el ... cine ti-a zis e vrajitor ... are 1.6 sau 1.8 .... doar tobele , suspensia si jantele sunt pe el ... in rest e stock .
Succes cu motorul si cand mai vi in Cta zi lu Mihai sa sune baietzii sa facem o brigada ...
P.S. : Cu TRF m-am dat si eu si daca ti s-a parut ca trage grav inseamna ca trebuie sa te plimb cu pisica mea ...
Nu ca TRF nu ar trage grav ... trage dar te-as lua sa faci o comparatie ...
|
|
|
11-05-08, 21:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Vento ala nu are VR6 pe el ... cine ti-a zis e vrajitor ... are 1.6 sau 1.8 .... doar tobele , suspensia si jantele sunt pe el ... in rest e stock .
Succes cu motorul si cand mai vi in Cta zi lu Mihai sa sune baietzii sa facem o brigada ...
P.S. : Cu TRF m-am dat si eu si daca ti s-a parut ca trage grav inseamna ca trebuie sa te plimb cu pisica mea ...
|
ala care ma mintit era chiar gabor lai facut pe trf cu pisik ta?ce mot ai?chiar as vrea sa cunosc si eu bmw-nisti din ct .eu zic ca 4.0 o sa traga bine ,si ank, nul voi lasa simplu
|
|
|
11-05-08, 21:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
gata acum vad cine esti de la tine a luat ursuletzu ala negru care are acum la nr tvj,acel propietar care detine acel urs acum ,lucreaza la mine
|
|
|
|
|