Aproape gata !!!
Am facut curat si pe la motor.
Am schimbat garniturile care pareau imbatranite si nu mai etansau cum trebuie cel de la pompa de vacu fiind si enervant curgea pe esapament si intra miros in masina la greu, am schimbat si plasticul ala de sub parbriz care incepuse sa ii sara chederul si se strambase ca naiba (al dracu de scump pt un plastic).
Am schimbat uleiul la motor care trebuia schimbat de anu trecut insa nu am mai apucat, filtrul de ulei si de aer.
La cutia de viteze nu am verificat sa vad daca trebuie completat este curata uscata nu prezinta scurgeri pe nicaieri grupul la fel .
O problema ar fi la clima nu imi baga aer rece, dupa o verificare facuta de mine (nu ma pricep prea bine ) am observat ca nu cupleaza compresorul am crezut ca e defecta bobina sau ceva de genu, asa ca am scos mufa am pus curent direct de la baterie si
cupleaza deci compresorul iese din calcul, am desfacut capacul ala de pe unde se incarca cu agent frigorific si am apasat putin pe ventilul ala si iese un fasait slab ca de roata sparta, acu sper sa fie presiune slaba si daia sa nu cupleze deloc compresorul, asa ca o sa merg mai intai sa fac plinul la instalatie si sa speram ca se rezolva.