Quote:
Originally Posted by LAFv8
Un propietar cu pasiune de copil de cand i-l stiu. Apreciez si respect k nu te-ai lasat mariane. Esti fortzaaaa . Si ai Calități la ce fc PTR masina ta. Pakt k nai ales urs ) uiti urmărim cu atenție si placere pasiunea ta PTR BMW
|
Multumesc din inima Dani , azi am fost la Adi Oprisan (de la el am luat ambreiajul de urs , axa de 2.5 si injectoarele roz + un blocant 3.64) , si chiar vorbeam de vremurile alea , cand stateam zile intregi la voi la garaj , cand veneam cu bidonul de 5 l de benzina sa ma plimbi si pe mine cu masina ta , cand dadeam baroase in caroserie ca sa intre cutia de 3.5 ,
unii oameni au uitat de vremurile in care apelau la voi 2 , au uitat ca au fost ajutati la orice ora , chiar daca s-a lucrat la cate o masina pana la 2-3 dimineata , au uitat ca atunci cand aveau nevoie de piese (isi puteau alege piesele ) !
Am ascultat de sfaturile voastre si nu m-am hazardat la un motor mare direct !
Am invatat sa le iau usor pe rand , am invatat ca atunci cand desfaci un motor sa il faci de 0 ,
vreau sa iti spun cu aceasta ocazie ca motorul meu acum este pe mainile lui Melcu , alt baiat pe care l-ai ajutat mereu cu sfaturi , si care te respecta mult !
De Bmw nu am sa ma las , in special de e36 , cu ursii nu prea am fost eu (imi placea mult al tau pe vremea cand eram copil ) va salut pe toti de la distanta si chiar imi doresc sa vina o zi cand ma voi intalni cu tine , nu am sa uit niciodata ca aveam 16 ani si a-ti fost printre putinii ce mi-au oferit atentie , chiar daca eram un copil stresant probabil , m-ati primit la voi sub acoperis si chiar am fost tratat cu respect !
Va multumesc cu aceasta ocazie si va doresc tot binele din lume , chiar sunt fericit ca ai revenit pe forum dupa atata timp cu o postare pe topicul meu !
Te salut Dani
si multumesc pentru sustinerea pe care mi-ai oferit-o si atunci cand eram copil si acum cand esti la o asa distanta !