Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply
 
Thread Tools
Old 23-09-12, 00:56   #1
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Smile E36 - Masina mea - Un E36 clasic :)

Va salut!
Pentru inceput as dori sa precizez ca imi place sa scriu si am impresia ca voi scrie ceva la acest Thread...asa ca pregatiti-va sa cititi(daca doriti, nu va oblig) si sa va dati cu parerea despre masina mea BMW E36 318i din 1990 la care tin foarte mult.
Unii useri ma mai cunosc de pe site si probabil ca sunt mai familiarizati cu stilul meu si cu faptul ca scriu mult. Sunt om, zic eu, serios , scriu civilizat, fara sa atac pe nimeni si doresc sa am parte de niste comentarii(daca voi avea comentarii) civilizate. Daca primesc unul ofensator/incisiv sau jignitor, nu voi raspunde acelui mesaj...asa zic eu ca e cel mai bine. Daca voi primi critici/observatii, scrise civilizat, voi raspunde cand pot, cu mare bucurie.
Va multumesc pentru intelegere!
De mult doream sa-mi fac un "Thread" cu masina mea. Am vazut ca, au mai pus si altii, poze cu masinile lor stock (probabil viitoare masini tunate) si astfel, m-am gandit ca nu as comite nicio crima daca as impartasi cu voi pasiunea mea pentru aceasta masina...BMW E36.
E un E36 clasic, venit din fabrica fara foarte multe dotari. Masina a fost adusa din Suedia, o tara incredibil de frumoasa si civilizata cu niste drumuri impecabile. Cred ca, ziua cand a venit in Romania, este "zi de doliu" pentru ea(nu si pentru mine) ) (5 Septembrie 2008.), parasind astfel acel "taram de basm" si.....venind aici, pe drumurile noastre. Soarta asta...
"Dragostea" mea pentru BMW isi are "nucleul" candva,demult. Cand eram mic, mai exact. Tiu minte ca imi doream foarte, foarte mult o masinuta Mercedes. Si in cele din urma, parintii mi-au cumparat o masinuta....BMW M3 E36!(aceea a fost, in timp, jucaria mea preferata.Am spus "in timp" pentru ca, la inceput nu-mi placea...doream Mercedes, nu? Vremea trecea si masinuta incepea sa-mi placa din ce in ce mai mult...).
Am crescut...si a venit, incet incet, dorinta de a fi sofer si de a avea propria masina. Imi doream(precum in copilarie) un Mercedes! Si astfel, cautarile pe toate site-urile cu masini SH au inceput. Nu aveam inca varsta necesara, dar, pentru mine nu conta prea mult...Legislatia o stiam foarte bine inca de la 16 ani, iar de condus, am invatat cat de cat primele miscari pe o Dacie 1310. Dar aveam ambitie si...doar mai putin de 2 ani ma desparteau sa fiu, in sfarsit, sofer!
Tata a venit cu ideea sa facem o excursie pana in Suedia. Suna excelent.Am mai fost acolo, dar aveam doar 6 ani.
Stiam de BMW-ul verisoarei mele. Il lauda mai tot timpul. "Ca de cand il am nu am avut nicio problema cu el", ca "merge foarte bine" , ca "nu i s-a stricat nimic de cand o am" ....d'astea. Reactia mea, tot timpul, era: "Yeeah so what???" Nu ma interesau BMW-urile.Imi placeau, dar nu doream sa am BMW.
Am ajuns in Suedia. Ne-am acomodat...etc. Ne-am vazut si cu vara mea. Am discutat diverse lucruri si pana la urma,am ajuns la discutia...."si am inteles ca sunteti in cautarea unei masini? Am eu BMW-ul de vanzare. Mi-am luat o Aygo, consum foarte mic, tot ce-mi trebuie si ma gandeam sa-mi dau BMW-ul". Tata era interesat. Eu....nu(prea)...eram mai mult curios sa stiu cum arata acea masina "foarte buna, solida,care merge foarte bine" )
Am ajuns in parcare..."Uite-o" Eu: "Not bad!" Lui tata i-a placut din prima clipa.
Am luat-o la un "test drive"(tata conducea, eu nu aveam permis). Mergea excelent. Pornea la sfert. Tinuta de drum foarte buna. Incepea sa-mi surada ideea s-o ducem la noi in Romania.
Momentul "magic" s-a produs intr-o dupa-amiaza cand lumea dormea, obosita in urma unui drum de la Helsingborg. Eu...am luat cheile de la masina si m-am dus pana la ea, in parcare. Luasem cu mine un CD cu albumul "Master of Puppets" - Metallica(albumul meu preferat de la ei si in vremea aia, eram innebunit dupa melodia "The thing that should not be"). Deschid masina, pun CD-ul si il ascult....de 2 ori! In tot acest timp, "analizam" masina. Mi-a placut enorm! De-atunci, parca, mi-a intrat in vene "dragostea" fata de BMW.
In momentul cand a trebuit sa plecam din Suedia si "s-o luam" spre Romania, aveam emotii mari. Eram singuri intr-o masina veche de 17 ani(se putea intampla orice...) si ma tot gandeam ca daca se intampla ceva....ce putem face?
Ei bine, dupa 2 zile si o noapte de condus, dupa aprox. 2400 km. am ajuns in Romania, in Bucuresti, la mine in curte. Masina s-a comportat de parca ar fi fost noua!
(Off-topic: Si ca sa fie povestea spusa pana la capat,precizez ca la nici doua saptamani de cand am adus E36-le in tara, in garaj m-am trezit cu un E90 nou-nout, venit din ....showroom-ul "Automobila Bavaria" ! Aceea a fost una din cele mai fericite zile...nu-mi venea sa cred...DOUA BMW-uri???? Era prea de tot...Si intr-un moment de "filozofie", analizand toate evenimentele de cand eram mic pana in prezent, am ajuns la aceasta concluzie: "Nu mi-a placut BMW-ul, dar BMW-ul m-a placut pe mine")
De-atunci si pana astazi,E36 isi face la fel datoria. Vremea trecea, eu am invatat sa conduc pe ea in poligonul Ilioara din Bucuresti. La cat am "frecat-o", ma mir ca nu "i s-a dus" ambreiajul...sau ca nu i s-a stricat ceva. Am luat carnetul cu succes si astfel, masina mi-a fost "predata". Alaturi de ea am fost si la mare si la munte...am plimbat fete, "tovarasi", rude,etc. O spal(des) eu singur la mine in curte si dupa fiecare spalare, am o satisfactie enorma cand stiu ca arata bine si e curata in urma efortului meu. MERITA fiecare picatura de sudoare. Masina sta in garaj, iarna e la "caldurica", cum se murdareste putin, intra la "baie", e parfumata, are consumabilele schimbate la timp.....o intretin cat de bine pot, cu toata dragostea. Numai un mare pasionat de E36 cunoaste acel "feeling"...
Caracteristici: motorul este M40B18 cu 83KW - 111 cai pentru mine ARHISUFICIENTI. Motorul isi face datoria foarte bine cand mai doresc sa "apas pedala". Recunosc ca pe la 18 ani, fiind proaspat sofer am mai avut tentatia sa o "calc"...(insa ma bucur ca m-am mai linistit, fara sa suport unele consecinte).Consum decent,undeva pe la 13 in oras in conditii de trafic aglomerat(unde toate masinile consuma mai mult...), insa am mers cu masina in Bucuresti in perioada sarbatorilor de iarna, unde era mai liber traficul si am scos un consum de ~10. Ulei nu mananca, nu scoate niciun fel de fum, la relanti "toarce" ca o "matza"...Per total, sunt foarte multumit de motor.
Culoarea masinii este rosu "Hellrot". O culoare foarte frumoasa(preferata mea pt. E36). Nu a fost niciodata revopsita. Este culoarea din fabrica.
"Muzica", pentru mine, se aude excelent in aceasta masina. Boxele din usile fata sunt originale din fabrica(1990) si se aud foarte bine si astazi. Iar boxele din spate sunt Boschmann - se aud bine si ele, imi place bass-ul. CD-player'ul este Pioneer. E adevarat ca nu am subwoofer sau boxe foarte puternice, dar astea de pe ea, reprezinta tot ce-mi trebuie(deocamdata).
Husele, stiu, arata urat si sunt puse "aiurea". Insa, masina de cand exista a avut huse pe scaune si rezultatul este clar: scaunele arata ca noi daca dai jos acele huse. Insa, pana acum nu m-a interesat prea mult sa le schimb Acum, chiar ma intereseaza, pentru ca acestea "si-au facut datoria". Urmeaza alte huse.
Jantele...se pare ca sunt AEZ Dion pe 15'(cu ele am cumparat masina). La inceput nu-mi placeau, dar cu timpul au inceput sa-mi placa, mai ales cum se vad daca sunt perfect curate. Le pastrez...
Cauciucurile, Dayton D210 205/60/15 de vara, foarte bune pana acum.
Mentionez ca, in 4 ani de cand o am, in afara de consumabile, niste busce, rulmenti, niste garnituri("chichite" adica, mai putin importante) si ce e mai semnificativ cat de cat - amortizoarele pe spate(care nu au fost scumpe), nu am schimbat absolut nimic la ea, fara sa am nicio problema cu aceasta masina in tot acest timp.(si credeti-ma ca pana sa am BMW, am avut, mai demult, Dacii,un Fiat Uno,s.a....si STIU ce inseamna sa ai PROBLEME cu masina...).
Planuri de viitor: Ei bine,aceasta masina, NU va beneficia de niciun tuning. Pur si simplu, este o masina care o sa moara la mine... E o masina de suflet pe care o voi pastra,tot timpul, exact asa cum este ea. Mentionez ca, ea din fabrica, avea pragul si ambele bare fata/spate vopsite gri. Nu mi-a placut cum aratau si astfel le-am vopsit in culoarea caroseriei. Cam asta e singurul lucru pe care l-am facut. Acum, in octombrie o s-o duc la ITP si cu aceasta ocazie am s-o scap de rugina, sper eu, definitiv(are putina pe langa rotile din spate, dar nu se oberva pentru ca sunt urme mici si nu au "patruns" vopseaua si mai are pe sub praguri). Nu se prea observa, insa vreau sa scap complet de ele.
Doresc astfel, in trafic, conducand constiincios/prudent si pastrand masina in conditii cat mai bune, sa arat tuturor celorlalti soferi care catalogheaza BMW-urile E36 ca fiind niste "masini de cocalari", ca exista si soferi de E36 civilizati in trafic, care-si respecta masinile si care ii respecta si pe ceilalti participanti la trafic.
Planuri de viitor in ceea ce priveste tuning-ul am. Doresc sa-mi cumpar un E36(sau E30) 325i sau 318is coupe si s-o "modific" asa cum imi place mie. Insa nu chiar acum...iar, E36-le 318i va ramane o masina clasica care, sper eu, ca va arata din ce in ce mai bine si fara vreun Body-kit M. Se poate. Eventual...poate, depinde cat de bine voi sta d.p.d.v. financiar pe viitor, se va transforma intr-un....sleeper . Nu se stie niciodata!
Pe final, va multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi si sa ma iertati pentru faptul ca am scris un "roman"....Stiu ca nu toti avem timp sa citim atat de mult, insa... mai scurt de atat, nu puteam.
Va multumesc si va urez tuturor o zi buna! Si sa va stapaniti fara evenimente neplacute masinile(indiferent ce masina)!
PS: Aveti si cateva poze cu ea Sper sa va placa.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20120707_140531.jpg
Views:	231
Size:	3.31 MB
ID:	2559551   Click image for larger version

Name:	20120905_190129.jpg
Views:	224
Size:	3.32 MB
ID:	2559552   Click image for larger version

Name:	20120905_190100.jpg
Views:	184
Size:	3.36 MB
ID:	2559553  

Click image for larger version

Name:	20120905_190011.jpg
Views:	349
Size:	2.73 MB
ID:	2559554   Click image for larger version

Name:	20120905_190250.jpg
Views:	186
Size:	2.66 MB
ID:	2559555   Click image for larger version

Name:	20120707_140521.jpg
Views:	208
Size:	3.43 MB
ID:	2559556  

Click image for larger version

Name:	20120707_140610.jpg
Views:	158
Size:	3.55 MB
ID:	2559557   Click image for larger version

Name:	20120905_190213.jpg
Views:	107
Size:	2.88 MB
ID:	2559558   Click image for larger version

Name:	20120707_140557.jpg
Views:	186
Size:	3.42 MB
ID:	2559559  

__________________
Masina mea: BMW E36 318i - https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...36-clasic.html

" Un E36 clasic "
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 23-09-12, 10:55   #2
XAVIER

Stage 5
 
XAVIER's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 630
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Foarte frumoasa masina, pare foarte ingrijita. Cred ca ar trebui sa vopsesti si oglinzile in culoarea masinii, poate un AC te-ar face sa o folosesti si mai mult.
XAVIER is offline   Reply With Quote
Old 23-09-12, 11:08   #3
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Quote:
Originally Posted by XAVIER View Post
Foarte frumoasa masina, pare foarte ingrijita. Cred ca ar trebui sa vopsesti si oglinzile in culoarea masinii, poate un AC te-ar face sa o folosesti si mai mult.
Multumesc de apreciere! Personal, nu mi-ar placea sa vopsesc oglinzile in culoarea caroseriei. Dau un contrast mai frumos asa, negre. Oglinzile M3 da, acelea sunt mai frumoase si ar arata mai bine rosii. Acestea, parerea mea, nu.
Un A.C. ? M-am gandit foarte mult la idee...in cele din urma am abandonat-o. De ce? Costurile foarte mari.Si in al-2-lea rand, nu prea sufar din aceasta cauza decat vara. Iarna baga o caldura....isi face "datoria" perfect. Vara in schimb am de suferit. Dar ma descurc. Un geam deschis, mai deschid si trapa din cand in cand iar aeroterma, incearca si ea sa mai mai racoreasca, dar nu precum o face A.C....asta e, ma descurc. Bafta multa si ai grija de masina ta.
O zi buna!
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 23-09-12, 15:17   #4
Manu_88

Stage 4
 
Manu_88's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 279
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Si eu am stat in Suedia chiar pe langa Helsingborg...totusi am prins o iarna cu un 525 pfuu...Nu e de mirare ca Mos Craciun sta prin zona...


On: imi place masina...e exact cum ai descriso "clasica"
Manu_88 is offline   Reply With Quote
Old 23-09-12, 16:08   #5
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Quote:
Originally Posted by Manu_88 View Post
Si eu am stat in Suedia chiar pe langa Helsingborg...totusi am prins o iarna cu un 525 pfuu...Nu e de mirare ca Mos Craciun sta prin zona...


On: imi place masina...e exact cum ai descriso "clasica"
Salut! Eu am fost vara pe la sf. lui August si era caldut, insa iernile acolo sunt foarte friguroase.
Multumesc de apreciere! Sa-ti stapanesti si tu sanatos masina! O zi buna!
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 26-09-12, 15:34   #6
gaby17

Stage 5
 
gaby17's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 303
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Arata foarte bine masina si pare foarte ingrijita ,RESPECT!!!! Sa o conduci cu placere si fara incidente.
gaby17 is offline   Reply With Quote
Old 26-09-12, 15:57   #7
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Quote:
Originally Posted by gaby17 View Post
Arata foarte bine masina si pare foarte ingrijita ,RESPECT!!!! Sa o conduci cu placere si fara incidente.
Multumesc foarte mult!
Ai si tu grija de masina ta, merita!
Sanatate!
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 12-10-12, 12:39   #8
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Salut!
Acum 2 zile am fost cu ea in service sa-i schimb cablurile de la frana de mana. Am spus ca daca tot sunt la service, sa-i fac si tinichigeria.
Si astfel am scapat-o aproape de tot de rugina. Mai are cateva puncte invizibile(au cativa mm in dimensiuni), mi-era si rusine sa-i zic sa le rezolve si pe acelea. Nici nu s-au extins, le stiu demult si au ramas asa, nici nu se vad, deci le ignor(deocamdata).
In schimb, toate urmele de rugina mai semnificative au fost tratate.
Am adaugat si cateva poze sa vedeti ce am facut.
Mai trebuie sa-i schimb amortizoarele pe fata cu tot cu flanse, bieletele antiruliu de pe fata si cam atat.
O zi buna! Sper sa va placa.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20121009_120234.jpg
Views:	190
Size:	2.54 MB
ID:	2578345   Click image for larger version

Name:	20121009_125541.jpg
Views:	119
Size:	2.91 MB
ID:	2578347   Click image for larger version

Name:	20121009_125955.jpg
Views:	103
Size:	2.46 MB
ID:	2578348  

Click image for larger version

Name:	20121009_132251.jpg
Views:	80
Size:	2.23 MB
ID:	2578349   Click image for larger version

Name:	20121009_132300.jpg
Views:	103
Size:	2.08 MB
ID:	2578350   Click image for larger version

Name:	20121009_132315.jpg
Views:	92
Size:	2.36 MB
ID:	2578351  

Click image for larger version

Name:	20121009_151427.jpg
Views:	70
Size:	2.57 MB
ID:	2578352   Click image for larger version

Name:	20121009_151436.jpg
Views:	128
Size:	2.30 MB
ID:	2578353   Click image for larger version

Name:	20121009_151449.jpg
Views:	83
Size:	2.74 MB
ID:	2578354  

Click image for larger version

Name:	20121009_182233.jpg
Views:	82
Size:	2.39 MB
ID:	2578355   Click image for larger version

Name:	20121009_183358.jpg
Views:	45
Size:	1.91 MB
ID:	2578363   Click image for larger version

Name:	20121009_183648.jpg
Views:	63
Size:	1.75 MB
ID:	2578364  

Click image for larger version

Name:	20121010_101835.jpg
Views:	114
Size:	3.00 MB
ID:	2578365   Click image for larger version

Name:	20121010_101854.jpg
Views:	113
Size:	2.23 MB
ID:	2578366   Click image for larger version

Name:	20121010_101918.jpg
Views:	59
Size:	2.46 MB
ID:	2578367  

Click image for larger version

Name:	20121012_105412.jpg
Views:	80
Size:	3.54 MB
ID:	2578368   Click image for larger version

Name:	20121012_105426.jpg
Views:	124
Size:	3.56 MB
ID:	2578369   Click image for larger version

Name:	20121012_105447.jpg
Views:	103
Size:	3.54 MB
ID:	2578370  

BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 09:45   #9
ar_66_rau
BMW Driver

Stage 5
 
ar_66_rau's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,210
Member of:
[BMW]
Smile Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Nu-mi vine sa cred cat de mult scrii!!!si nici cum am putut sa citesc tot!))

on:bafta cu masina si sa ai grija de ea tot asa si in continuare!!!!
__________________
e36 coupe
ar_66_rau is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 16:18   #10
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Quote:
Originally Posted by ar_66_rau View Post
Nu-mi vine sa cred cat de mult scrii!!!si nici cum am putut sa citesc tot!))

on:bafta cu masina si sa ai grija de ea tot asa si in continuare!!!!
Salut!
Stiu ca am scris mult. Mai concis nu am putut sa fiu. Am dorit sa scriu tot ce am avut de spus in legatura cu aceasta masina. Imi cer scuze daca va creez dificultati,insa repet, nu e nimeni obligat sa citeasca daca nu are timp.
Multumesc de apreciere. Sa ai o zi buna si sa ai si tu grija de masina ta. Sanatate!
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 19:31   #11
3m

Stage 5
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,331
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

ingrijita masina si arata destul de bine ! nu cred ca ai scris asa de mult pentru asa o bijuterie de masina !
3m is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 21:18   #12
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Quote:
Originally Posted by 3m View Post
ingrijita masina si arata destul de bine ! nu cred ca ai scris asa de mult pentru asa o bijuterie de masina !
Multumesc mult, 3m! Intr-adevar o intretin cu toata dragostea mea. Merita! Eu, cred ca este o masina foarte frumoasa si deosebita, chiar daca nu are body-kit M sau vreo alta modificare sa iasa in evidenta mai mult.
Cand i-am facut geometria directiei, cei de acolo imi spuneau: "e cumva din 98 masina?" Nu mica le-a fost mirarea cand au aflat ca este din 90. Si cand i-am schimbat cauciucurile de vara cu cele de iarna, baiatul de acolo mi-a spus ca arata foarte bine masina. Astfel, chiar ma bucur ca este apreciata, chiar daca este stock fara vreo motorizare foarte puternica, are ea "acel ceva".
Iti multumesc mult pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase. Sa ai si tu grija de masina ta si sa o intretii cat mai bine.
O zi buna si multa sanatate!
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 17-10-12, 22:59   #13
DaNn.ZyX
Opel Driver

Stage 5
 
DaNn.ZyX's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 2,934
Member of:
[PEUGEOT]
[Opel]
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Foarte tare frate,mi-a placut maxim cum povestesti chiar daca ai scris "un roman" e o placere sa stai sa citesti asa "compunere" ,iar despre masina nu mai zic nimic,pt anii ei arata prea bine,totusi cred ca ar merita un polish ca la carte sa arate ca noua,multa bafta si sa o plimbi sanatos
__________________
this
DaNn.ZyX is offline   Reply With Quote
Old 18-10-12, 13:16   #14
BrownBear

Stage 2
 
BrownBear's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 69
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX View Post
Foarte tare frate,mi-a placut maxim cum povestesti chiar daca ai scris "un roman" e o placere sa stai sa citesti asa "compunere" ,iar despre masina nu mai zic nimic,pt anii ei arata prea bine,totusi cred ca ar merita un polish ca la carte sa arate ca noua,multa bafta si sa o plimbi sanatos
Salut!
Multumesc pentru apreciere si pt. cuvintele frumoase. Apreciez. Polish? Bineinteles. Abia astept sa termin cu noile piese. Am de schimbat amortizoarele de pe fata, bieletele antiruliu,flansele de la amortizoare si cilindri de frana de pe spate. Suspensiile de pe fata incepusera sa curga si am spus sa le schimb. Iar celelalte piese le schimb preventiv. Mai merg...dar am zis sa le schimb. Oricum cam odata pe an ii fac cate o investitie de genul acesta. De indata ce termin cu instalarea acestor noi piese, am sa-i fac un polish. Sa arate chiar ca noua.Am sa pun si poze atunci. Iti multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase. Sa ai si tu grija de masina ta. Sa ai o zi buna si multa sanatate!
BrownBear is offline   Reply With Quote
Old 18-10-12, 15:44   #15
zku76

Stage 5
 
zku76's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 967
Member of:
[BMW]
Default Re: Masina mea - Un E36 clasic :)

masina este ingrijita, chiar ca e36 clasic.E bine ca ai scapat de rugina, mai ales ca acuma vine iarna.
Sa aveti parte unu de celalalt si km fara incidente
zku76 is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -