Quote:
Originally Posted by zpzpzpo
Simpatica masinuta mai ales ca e la fel ca si a mea,aceeasi culoare.
Clasic,clasic...dar daca o lasi asa arata ca alte 22 de mii de e36
Schimba i,adauga i ceva ca altfel se pierde foarte usor printre alte vechituri de varsta ei.
|
Salut!
Fiecare masina BMW E36 are povestea ei si farmecul ei.
Te refereai la cateva modificari, adica sa-i administrez un mic tuning, nu?
Am mentionat in acel "roman" unde am descris masina ca aceasta nu va beneficia de niciun tuning.
Va arata stock. Voi avea grija de ea cum pot eu mai bine, intretinand-o cat mai bine cu putinta. Spalata des, circuland corespunzator, schimbat consumabilele la timp, tinuta in garaj(nu multe masini se bucura de acest lucru) iar buna ei functionalitate fiind atent monitorizata....In 4 ani nu am avut probleme cu ea, toate piesele pe care le-am schimbat, le-am schimbat preventiv, nu am asteptat sa "crape" niciuna...si altele.
Un tuning de foarte buna calitate (din punctul meu de vedere) pe care il poti aplica unui E36
reprezinta un body kit M(cuprinzand toate cele necesare). Cate E36-uri non-M au primit pachete M? Foarte multe. Arata excelent masinile, sunt de admirat si chiar incurajez acest tuning in detrimentul unor bodykit-uri aftermarket...insa cu ce o face mai deosebita? Poate va fi mai frumoasa, este adevarat...insa cele cu pachete M sunt cu mult, mult mai putine? Nu cred...sunt mai rare decat cele stock, e adevarat, insa nu sunt niste raritati.
Iar d.p.d.v. al motoarelor, din nou, cate masini care din fabrica au fost 316i sau 318i iar acum sunt 318is sau 325? Destul de multe....De asemenea, am respect si fata de aceste modificari, insa pur si simplu nu vad toate aceste modificari pe masina mea.
Eu cred ca ea arata cel mai bine asa. Ma bucur ca am reusit sa pun semnalele albe, dau un contrast mai frumos masinii. Insa cam atat dpdv. exterior. Iar in interior nu cred ca o sa-i mai pun ceva...pur si simplu, scaunele ei originale arata ca noi...nu doresc sa le schimb.
Iar alte lucruri nu mai vad ce i-as putea face....
Pentru mine este o masina foarte speciala. Dupa cum vedeti in ultimele poze, eu in familie mai detin un E90 cumparat de nou-nout din showroom cu 0km in bord in 2008. E o bijuterie.
Insa, ma crezi ca nu merg cu aceeasi placere cu care merg in E36? Poate o sa radeti si o sa spuneti ca nu e adevarat...insa in E90, in pofida luxului si a dotarilor acelei masini, nu ma simt in largul meu, nu este masina ce mi se potriveste. Mie imi plac masinile mai clasice(mai ales cele din 80-90), iar E36 reprezinta un adevarat BMW. Un model de succes de o frumusete aparte. Am avut noroc de un asemenea exemplar si il voi intretine cum pot.
Dupa cum am mai spus, planuri de viitor in tuning am o gramada.
Doresc sa-mi cumpar un 325i sau 318is E36 coupe, care vine din fabrica cu un ADN mai sportiv decat 318i-ul meu sedan si voi incepe un proiect. Il voi modifica cum stiu eu mai bine....si cum imi place. Doresc foarte mult sa imi fac o masina pe gustul meu...insa asta sper ca se va realiza cand voi avea un venit stabil si timp la dispozitie.
Cat despre aceasta masina...pt. mine va fi mereu ceva aparte, ceva ce iese in evidenta fata de "alte vechituri de varsta ei" .
Multumesc de sfaturi si sa ai si tu grija de a ta! Orice E36 merita toata dragostea.
PS: Ma scuzati ca iar am scris un mic roman, insa am dorit sa clarific unele lucruri. Ce sa fac...nu pot fi concis.