Salutare tuturor !
Cu doua saptamani inainte de prima etapa de drift care va fi la Iasi , mi-am adus aminte de thread .....

.Din pacate am avut foarte multa treaba si imi cer mii de scuze ca nu am putut sa postez pe aici si sa va arat evolutia masinii ...
In anteriorul post am zis ca voi pune v8 , dar dupa o inspectie amanuntita la motor ,ne-am dat seama ca timpul este o mare problema pentru a putea pune motoru sus si inca un mare impediment lipsa banilor deoarece aceasta iarna a fost foarte grea pentru toti cred ....

.
Dar din fericire , dupa cateva discutii si cu alti piloti de drift , am decis ca sunt si plusuri deoarece pe 2.5 pot avansa mai repede si invata mai repede ....
Daca vor exista fonduri pentru a putea pune v8 la punct adica sa schimbam cuzineti garnituri si alte nebuniii , sper dupa doua trei etape sa il punem sus !
Avand in vedere faptul ca tatal meu are foarte multa treaba nu prea sau facut multe la masina , dar ii multumesc enorm deoarece sculat dela 6 dimineata pana la 6 seara la serviciu .... , ajungand acasa cica sa se odihneaca ( intra dracusorul in mine si incep sa il iau la intrebari )si neputand scapa de mine , mergem in garaj si incepem sa lucram pana pe la 12 noapte

(atat putea saracu din partea mea stateam pana dimineata ).
Am avut multe bataii de cap deoarece masina trebuie pusa pe platforma daca e nevoie de facut ceva si noi nu detinem acel mecanism de exemplu masina de indoit teava ....

Dar avand un tata descurcaret a rezolvat-o in trei zile avand in garaj autogenul si butelia pentru mig ....

( va dati seama ca a dat bani buni pe chestiile alea , numai un reductor de oxigen fiind undeva la 100 de ron , nu mai zic de butelii sau altele !)trecem peste intr-o seara hai sa vedem cum incalzim tevile si sa vedem ce iese ....deodata imi aduc aminte ca trebuie ceva curbat si imi aduc aminte ce spunea un omulet de la drift cu o janta de metal ....

.Jap imediat in poiata vad o janta de 14 o iau si vin in garaj .
Din pacate nu a iesit cum trebe ....

cu multi nervi in mine ( ma gandeam numai la timp consumat ).. a doua zi avand un strungar bun iam spus sa imi fac o rola de 50 foarte adancita . Zis si facut dupa o zi am luat rola si dupa parerea mea au iesit chiar foarte bine si foarte repede ... cu cateva rani de la caldura pe la maini dar merge ....

am facut rollbarul si mai avem sa ii facem cateva intarituri +suduri
Asteptam si un electrician ca sa mutam panoul de sigurante pentru a putea trece cu teava pentru a fixa rollbarul si de oala!Am vrut sa fac eu aceasta operatie dar daca tot trebe simplificat electricitatea am decis ca cel mai bine prima data sa vad cum sta treaba !