![]() |
E36 - 325I ANDREI DRIFT
12 Attachment(s)
Salut tuturor !
Am 16 ani si m-am decis dupa multe cautari sa achizitionez un bmw e36 325i pentru a intra in lumea drift-ului. Am hotarat cu tatal meu si cu alti prieteni sa incep cu un 2.5 24v vanos urmand pe parcurs poate ceva mai mare . Am achizitionat masina de putin timp asa ca nu am avut timp sa facem vreo modificare ,urmand ca intr-o saptamana maxim sa incepem . Asa ca pana atunci o sa va prezint masina : Am cumparat un bmw e36 coupe 325i vanos 1995 cu 210000 km ( speram sa fie reali ) .:D Pana o sa incepem modificarile am hotarat ca aproape tot interiorul sa se vanda ,din cauza lipsei de spatiu. Vand interior aproape complet bmw e35 325i coupe an 1995 totul este functional .(interiorul este albastru ) -banchete piele ,incalzite in perfecta stare doar scaunul de la sofer are un mic petic (se vede in poza), se dau toate banchetele la 500 ron negociabil. -OBC 18 butoane - 350 ron neg. -dubluclimatronic totul sau doar panou la 500 ron neg. tot -fete portiere piele la 350 ron neg. -cotiera piele cu tot plasticaraia aferenta 250 ron neg. -interior portbagaj totul la 250 ron neg. la cumpararea mai multor piese se negociaza mai mult ! -mocheta totala in perfecta stare 150 lei O sa pun poze cu masina si interiorul ! Mai am si niste jante care nu prea ma ajuta la ce vreau eu ,asa ca cine-i interesat sa-mi spuna ! |
Re: BMW E36 325I ANDREI DRIFT
Pana o sa scriu modificarile care le doresc , astept sfaturi ,pareri de la cunoscatorii acestui sport minunat .
|
Mult Succes!
Sudeaza diferentialul, intareste si scurteaza amortizoarele, inlocuieste arcurile cu unele mai joase / tari, scoica, rollcage, centuri 4puncte, HEBLU (intrerupator general), combinezon, casca si sa te vedem la Suceava. Daca am uitat ceva sa'mi fie cu iertare. P.S. Baga ulei cat mai bun in motor |
urmatorul concurent ...pune si tu o ...filmare cu ce stii sa faci sa vada si baietii !!!
|
Merci morph pentru sfaturi mare parte din ele vream sa le scriu si eu ,dar mai sunt modificari care le doresc , din pacate filmulete nu prea pot pune deoarece am o mica problema cu masina si aceea e ca nu prea trage acest motor ,sa speram ca maine o vom duce pe un tester si vom vedea problema .
Am achizitionat si cateva lucruri pentru ea: bara de torsiune fata intre oale ,un eleron si un aparat de sudura mig mag cu argon pentru confectionarea rollbar-ului. |
Quote:
in fine nu asta e marea problema ..nu trage BEMEWEU ..toti am trecut prin asta ...probleme sunt FOARTE MULTE si tre sa le iei prin eliminare ..cel putin eu am procedat la fel ...oricum bafta cu proiectul si asteptam si noi un filmulet de la tine asa cum posteaza toti cei care practica acest sport ! |
Quote:
bine ca ai schimbat marca ;) |
Quote:
da am skimbat marca pentru o scurta perioada nu te panica ca tot la pisica trec imediat ! |
Bunaseara tuturor !
Demult timp nu am mai postat , deoarece am fost foarte ocupat , dar la masina s-a lucrat cat de cat . modificari : - duble etriere pe disc |
Bunaseara tuturor !
Demult timp nu am mai postat , deoarece am fost foarte ocupat , dar la masina s-a lucrat cat de cat . modificari : - duble etriere pe disc - scaun sport - frana de mana hidraulica - un unghi de cadere prea mare . - unghi de bracare marit . - evacuare customs care va fi refacuta - sudat grup raport 3.15 si vopsit - si altele care nu imi vin in cap Cu doua saptamani inainte de a se anunta finala de la iasi am inceput sa lucram la masina , de acea nu am putut definitiva aproape nimic. Pe aceasta cale tin sa ii multumesc tatalui meu care a depus un efort extraordinar financiar cat si fizic ,si a lucrat fara mine la masina deoarece eu am fost cam tot timpul la scoala . Masina am terminat-o vineri pe data de 19 la ora 11 noapte fara sa probam franele sau alte lucruri modificate ! Iar sambata dimineata la ora 5 eram treaz gata de plecare la carrefour era ! Dimineata ne-am dat seama ca platforma nu este buna deoarece masina ramanea suspendata pe la jumate . Suparati ne-am urcat in masina si am plecat la carrefour era . Am avut norocul sa dam peste niste oameni de nota 11 adica baietii de la audioclass , mai exact ilarion grigorici care mi-a imprumutat platforma lui. Ajunsi intr-un final cu masina acolo , Octav Chelaru (un alt om minunat care ma ajutat enorm de la inceput ) a urcat in masina mea si a dat cateva ture sa vada cum e ! De aici au inceput sa apara problemele: -chiar si pentru octav deoarece find neobisnuit cu masina a imprimat o forta levierului de la frana de mana incat sa lasat cu sange!:D:sad:( si nu mai zic ca frana de mana nu bloca !) Masina in primul tur balansa foarte urat avand suspensii stock cu arcuri intarite pe spate si pe fata arcuri eibach . Din fericire Emanuel Giurgea si cu Octav Chelaru au facut ei ceva si mi-au adus o suspensie ta tehnic (nu ma intrebati de unde ca nu stiu ).Inca odata le multumesc foarte mult ! In continuare Emanuel ma ajutat si am schimbat imediat suspensia , fara sa vreau l-am tinut pe om la cura de slabire aproape toata ziua ! Din pacate netinund frana de mana nu m-am putut da deloc deoarece nu am avut permisiunea de la Domnul Onofrei caruia ii multumesc foarte mult pentru timpul acordat si pentru increderea acordata ! Recunosc pentru aceasta etapa nu prea am fost pregatiti , dar asta e macar am stiu ca motorul trage foarte grav ! Daca am uitat ceva sau de cineva care ma ajutat sa imi fie cu iertare ! |
10 Attachment(s)
poze cu mici modificari si cu evolutia masinii !
|
10 Attachment(s)
inca ceva
|
unghiul rotilor pe fata m-i se pare inutil de mare!
|
1 Attachment(s)
ce este chestia asta ? chiar ma fascinat , ma uit de 5min si nu inteleg la ce ajuta seaiba aceea mare !!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning