- axe cu came Cat Cams
- arcuri de supape si talere de titan
- chiulasa portata pe admisie si evacuare
- admisie multiclapeta de M3
- injectoare de M3
- galerie de evacuare de M3 (serpi)
- debitmetru de aer M3
- soft custom pe ECU stock
Putere initiala: 186hp - 257nm
Putere obtinuta: 264hp - 290nm
...eu am 2.5 24 v cu volanta masa simpla,soft...cutia este ZF iar raport grup 3.64...
deci e normal sa se intample ce s-a intamplat pe filmari....poate cu un start la fel de bun nu as ramane in spate chiar in halul ala....
Jakal: nu stiu ..m-am chinuit..toata ziua si n-am scos sub 15.1 ..dar nu am avut nicio plecare buna....la o plecare buna...se poate sa scot sub 15....cum zici tu..
Camera de pe masina este Go Pro HD 2 ...
80 de cai din toate alea nu stiu de ce dar nu prea imi vine sa cred...
Dupa 7-8 ore de stat la 2 grade ...am terminat de dat jos si montat la loc motorasul aerotermei si motorasul de la stergatoare ...au fost curatate amandoua si lubrifiate...
...merg ca noi .....daca stiam cat de greu se dau jos...nu ma apucam niciodata...
Daca e cineva interesat....vand jantele...Brock B1 4x100 9 j toate 4...sunt drepte,vopsite recent...una e un pic zgariata...
350 de euro cu tot cu 2 gume bune 215/40/16 ..si separat mai am doua noi 205/45/16-300 Ron amandoua......
....jantele le-am reconditionat eu...a costat cu tot cu roluit 600 ron.
....As vrea sa-mi iau Borbet A 7,5j cu 9 j ...sau BBS-urile pe 15'' OEM...poate are cineva..
Daca e cineva interesat....vand jantele...Brock B1 4x100 9 j toate 4...sunt drepte,vopsite recent...una e un pic zgariata...
350 de euro cu tot cu 2 gume bune 215/40/16 ..si separat mai am doua noi 205/45/16-300 Ron amandoua......
....jantele le-am reconditionat eu...a costat cu tot cu roluit 600 ron.
....As vrea sa-mi iau Borbet A 7,5j cu 9 j ...sau BBS-urile pe 15'' OEM...poate are cineva..