Quote:
Originally Posted by florin83
1. cum adica era pus un bec la misto? ceasurile nu au soclu cu contacte? daca da, schimba becu.
2. e indicatorul de la uzura placutelor de frana.. nu stiu cum se aprinde. o sa ma uit azi 
3. pai scoate mufa de la faza scurta si pune-o la pozitie (cum e normal) si mufa libera pune-o la faza scurta..
4. este regulatorul de relanti.. mufa aia libera nu stiu de la ce e..
5. nu intra in aia libera de la punctul 4? parca sunt in aceiasi zona..
6. eu am decat 2 acolo.. unu e de la pompa de benzina, restu nu stiu.. trebuiau sa aiba un capac..(vezi atasament)
|
1. nu are soclu cu contacte, se vede si in poze ca este o gaura in plastic, fara a avea nici un contact, si in acea gaura era infipt un bec LA MISTO, uitate atent pe poze.
3. Pai nu am cum sa scot de la faza si sa pun la pozitie pentru ca dupa aia la faza scurta nu mai am ce sa pun, singura mufa libera este ca un cilidru ( genul unui soclu pentru sigurante cilindrice de se pun pe fire)
4.Mufa libera este legata pe acelasi fir care intra in regulator
5. nu prea ar avea logica...si oricum mufele nu se potrivesc , cea legata pe firul cu mufa ce intra in regulator este cu 3 pini iar cealalta este cu 2 gauri
6.Am capac dar eram interesat sa aflu pe ce stau acele relee, pentru ca la mine stau in aer si snt prinse cu un soricel