Dadi .. no problem
bine ca ai venit :P
21 UKS Nu e problema , in curand dam drumu si la la pagina web unde fiecare va avea masina prezentata ,cu detalii , fotografii calumea , etc ....pana una alta o sa pun pozele pe pagina de FB
BauBau Am scormonit forumul sa gasesc poze cu ata , ai album facut , o sa adaug si pozele astea
Tuff Pana la urma a ramas cel cu contur , cel silueta este folosit deja de foarte multe grupuri si am zis ca daca tot am facut asta pt RO sa se vada ca este vorba de o miscare nationala
Vreau sa va reamintesc tuturor ca ce facem aici nu este club , este o initiativa de a restrange familia E36 pt a ne fi mai usor tot noua pana la urma , E36 nu inseamna doar forumul acesta desi este cel mai popular din Romania , drept dovada , pe FB au aparut noi propietari de E36 cu niste exemplare foarte frumoase , vrem ca in viitorul apropiat la intruniri sa participam in numar cat mai mare , sa putem comunica mai usor si etc , in momentul de fata se lucreaza la pagina web dedicata acestei initiative , unde vom publica articole si informatii cu si despre E36 din Romania , speram ca vom colabora cu 4T pt ca la urma urmei este forumul de casa
) ,,,,in fine speram sa fie bine pentru toata lumea , asa ca va astept in continuare sa postati aici cei care doriti sa va alaturati noua .Multumesc