Am incercat sa fac ceva mai unic, nu este pe gustul tuturor dar mie imi place foarte mult. Mi-a luat mult timp si am investit ceva bani dar rezultatul a fost pe masura.
Totul a inceput cand mi-am achizitionat un set de O.Z. Amg Aero1, am fost in dubii daca sa le pun sau sa le reconditionez si sa le dau stiind ca imi vor da batai de cap fiind 5x112 si latimi de 8.5 si 10. Dupa un timp m-am apucat sa le reconditionez. Am cumparat tubulare, sealant, trei tone de smirghel, pasta... si m-am apucat
Apoi a inceput distractia cu montatul. Am achizitionat flanse adaptoare, aparat de roluit, feon industrial, prezoane mai lungi etc.
Anvelopele sunt 205 40 17 si 215 40 17. Momentan arata asa:
Din cauza anvelopelor pe fata care nu se intind mai deloc nu pot cobori mai mult pe fata iar pe spate urmeaza sa fac un camber negativ mai accentuat
Urmeaza saptamana asta sa schimb toate anvelopele si sa fac capace la roti custom. Scuzati calitatea pozelor dar am avut doar un telefon la indemana.
La sfarsitul saptamanii sper sa fie gata
Momentan nu pot, dar dupa ce umblu la camber atunci va mai cobori vreo 1-1,5 cm.
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
Felicitari joltane ! mie personal , imi place ce a iesit ! bravo .
Multumesc!
Quote:
Originally Posted by marius3030
fuck'in perfect!
nu stiu cn ar putea sa comenteze aiurea la asa cv..!
felicitari pt munca depusa.cred ca si ele iti multumesc.(jantele).
Sunt stai linistit (roti de Mercedes pe BMW...etc) dar ma asteptam, iti dai seama, pana la urma conteaza sa dea bine nu de pe ce sunt ,jantele in mod sigur imi multumesc, m-am chinuit vreo o luna (in fiecare dupamasa) sa le aduc in starea asta.
Quote:
Originally Posted by motzu
un pic nu stai
bafta multa!
ps:iasa nebunie!
Trebe trebe sa iasa
Quote:
Originally Posted by kingkahn
Speechless!! bv!
Ms domnu`!
Quote:
Originally Posted by tabokubmw
Foarte frumoasa masina...
Insa eu tind sa cred ca un camber prea mare ar arata cam urat pe o asemenea masina...
Acuma camberul de fabrica este setat la maxim dar mai trebuie intre 0,5-1 grad. Nu va fi nimic exagerat doar cat sa o mai pot lasa un pic.
Quote:
Originally Posted by da_joint
Felicitari!
Rotile sunt ce trebuie,mai ai de lucru un pic pe fata sa pice la linie
Ms fain, sper sa rezolv la sfarsitul saptamanii. Bafta multa si tie cu rotile alea