Quote:
Originally Posted by Wilgax
Zici ca ai amortizoare stock si arcuri sport.Ce drop ai la ele fata/spate?Iti bate ceva in mers?Am un set 60/60 si vreau sa-l urc de asta intreb...tot pe amortizoare stock!!!
ON:Keep up the good work si nu te grabi cu bara!mai degraba una M decat difuzor 
|
nu bate nimc, si se simte perfect la mers...drop-ul nu-l stiu dar e lasata foarte jos...toate calmatoarele de trafic le frec cu scutul..

si pe spate la balans imi freaca aripile pe gume putin si am 205/45/16....ma gandesc ca daca ar fi si amortizoarele sport nu i-ar mai permite sa faca balans...valabil si pe fata cand cobor cu rotile de pe prostiile alea de "calmatoare" se sprijina pe scut (noroc cu el) la alea mai abrupte ma refer. De aici am plecat... cu amortizoare sport second nu clar...noi sunt destul de mult.....apoi nu mai e mult pana la reglabila....
daca vrei dupa ce le dau jos le masor sau fac ceva poze cu ele si alea stock eventual (va trebui ca le voi pune la vanzare)
PS: daca imi iau acum reglabila, slabe sanse prea repede de bara M

....uitasem sa zic pe spate ET 15 si 9J...cu un ET rezonabil probabil nu mai freaca