15-03-11, 20:45
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [PEUGEOT] [Opel]
|
E36 318IS Slow Build
In cele ce urmeaza vreau sa imi prezint noua achizitie si anume un E36 coupe 318 is din '95,culoare BostonBlau Metallic,geamuri electrice,oglinzi electrice,trapa electrica,ABS,inchidere centralizata,OBC 7 butoane,tapiterie piele bej(doar bancheta spate+fetele de usi)scaunele fata din material textil,jante R 15 E39 SPOKE STYLING (STYL.33)
Planuri de viitor : bara fata,spate(+diff) ///M ,o toba finala sport,schimbat luminile din interior toate pe alb(momentan am albastre si nu-mi plac deloc),un alt set de jante,ceva cu buza 8j fata 9j spate..., etc
Astept pareri (fie ele pro/contra) !!!
Poze :
|
|
|
15-03-11, 20:50
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: E36-318 IS BostonBlau-Metallic - 90 MRA
felicitari pentru achizitie!!!
eu zis sa pui lum,inile originale ale masinii si sa stai linistit cu luminile albe
|
|
|
15-03-11, 21:02
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jipianu
felicitari pentru achizitie!!!
eu zis sa pui lum,inile originale ale masinii si sa stai linistit cu luminile albe
|
Mersi,si a ta e frumoasa,nu imi plac luminile originale sunt prea galbene,vreau ceva mai spre alb
|
|
|
15-03-11, 21:06
|
|
Stage 5
|
frumoasa .. succes la modificari .. bani sa fie k ideei sunt cu gramda ..intotdeauna se gaseste a facea ceva ..
|
|
|
15-03-11, 21:17
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
treaba cu luminile la e36 e ca da batai de cap si nu orisicine se baga la astfel de treaba
masina la prima vedere pare ingrijita dar trebuie sa o aduci pe linia de plutire;adu-o la stadiul original si apoi vezi ce modificari faci(ma refer la interior,geamuri spate,jantele,etc)
oricum bafta cu pisica si sa azuim numai de bine
|
|
|
15-03-11, 21:42
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by roby wws
treaba cu luminile la e36 e ca da batai de cap si nu orisicine se baga la astfel de treaba
masina la prima vedere pare ingrijita dar trebuie sa o aduci pe linia de plutire;adu-o la stadiul original si apoi vezi ce modificari faci(ma refer la interior,geamuri spate,jantele,etc)
oricum bafta cu pisica si sa azuim numai de bine
|
Mersi !
Cand am zis luminile din interior m-am referit la cele de pe plafon(fata+spate) care nu cred ca se schimba asa greu,la interior nu vreau sa ii fac nimic momentan,e bine asa(poate 2 scaune pe fata piele bej-dar nu acum) geamurile spate au folie oglinda care o sa dispara cat de curand,jantele trebuiesc revopsite,bara spate revopsita pt ca are vopseaua exfoliata , per total sunt foarte multumit de ea , vor veni toate la timpul lor,bani sa fie
|
|
|
15-03-11, 21:48
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Hai ma ca e buna, panarama
P.S.: Inca ai sa imi dai o sticla de suc, ca aseara la 24:00 eu iti faceam tie masina in fata blocului
|
|
|
15-03-11, 21:53
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Hai ma ca e buna, panarama
P.S.: Inca ai sa imi dai o sticla de suc, ca aseara la 24:00 eu iti faceam tie masina in fata blocului
|
Da...cine e mai panarama ca tine , iti dau o sticla de suc , aseara chiar aveam in masina "o sticla de suc" trebuia sa zici si ti-o dadeam,azi am aruncat-o
P.S : cumpar furtun debimetru URGENT !
|
|
|
15-03-11, 23:48
|
|
Stage 5
Member of: [CSR]
|
hai sa fie cu noroc vere!
cu timpu faci tu tot ce trebe ca stau eu de capu tau
|
|
|
15-03-11, 23:53
|
|
Stage 5
|
Super matza de inceput, deja se vede ca are potential. Spor la treaba cu ea!
|
|
|
16-03-11, 00:07
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Sa moara BeeGees conectoru cu bmw ,,,,da folia aia jos de fapt trebuia sa ii zici lu ala de la care ai luat-o ^ frate nu o iau pana nu dai folia aia jos^ , arata bine sa ai grij de ea , ascultal pe motzu ca nu zice prostii poate poate la vara facem litoraul cu pisicile cine stie
|
|
|
16-03-11, 00:31
|
|
Hyundai Driver
Stage 5
Member of: [Hyundai] [DACIA]
|
ahaaa... intr-un final o vad )) e frumoasa! s-o stapanesti sanatos!
MUlLTI Km fara incidente. si spor la modificat b-) (imi plac ideile)
|
|
|
16-03-11, 09:30
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by DaNn.ZyX
|
Deja ai luat-o si ai inceput sa strici pe la ea ...
Frumoasa masinuta...ai grija ca poti face ceva cu ea
P.S Scapa de folia aia argintie e ORIBILA ,punei neagra(era un tip care punea cu 350 ron toata masina autorizata,daca vrei ma interesez) si punei odata toba aia sport!!!Ce BMW e ala fara toba sport
|
|
|
16-03-11, 10:25
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
te astept pe la mine pentru un transplant de leduri...vedem noi ce culoare o da mai mine,portocaliul ala e prea monoton...poate un roz ceva?
|
|
|
16-03-11, 11:12
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nosfer
Super matza de inceput, deja se vede ca are potential. Spor la treaba cu ea!
|
Mersi,si a ta imi place mult
Quote:
Originally Posted by motzu
hai sa fie cu noroc vere!
cu timpu faci tu tot ce trebe ca stau eu de capu tau
|
Sa fie vere,dar de ce sa stai ma de capul meu ...esti mama??
Quote:
Originally Posted by RIcKO
Sa moara BeeGees conectoru cu bmw ,,,,da folia aia jos de fapt trebuia sa ii zici lu ala de la care ai luat-o ^ frate nu o iau pana nu dai folia aia jos^ , arata bine sa ai grij de ea , ascultal pe motzu ca nu zice prostii poate poate la vara facem litoraul cu pisicile cine stie
|
Acum ies afara si trag de ea "cu dintii",facem,facem hai si tu mai repede cu a ta !
Quote:
Originally Posted by dumy_walker
ahaaa... intr-un final o vad )) e frumoasa! s-o stapanesti sanatos!
MUlLTI Km fara incidente. si spor la modificat b-) (imi plac ideile)
|
Mersi , mai da si un buzz asa pe mess sa fi la curent cu ce se mai intampla ) )
Quote:
Originally Posted by JuST_GiuGiu
|
Asta e...nu ma sperie pe mine un furtun , folia aia chiar acum dispare de pe masina... , ce are daca ii ia locul o folie din aia lowbuget de 12 RON de pe 23 august ) ) , si fara toba sport tot BMW se cheama , pana o sa fac rost de $ pt una sport ramane stock...
Quote:
Originally Posted by julaikos
te astept pe la mine pentru un transplant de leduri...vedem noi ce culoare o da mai mine,portocaliul ala e prea monoton...poate un roz ceva?
|
Vin bre,ti-am zis iti trebuie o zi intreaga pentru mine la cate probe o sa te "supun"
|
|
|
|
|