05-09-11, 11:07
|
|
 Stage 5
|
Re: E36 - DARTH VADER
salut ricko, urmaresc de ceva timp thread-ul tau si admir cata pasiune, bani, nervi, timp, rabdare...etc investesti in aceasta masina, cred ca multi s-ar fi lasat pagubasi dupa un timp, dar rezultatul final va fi unul pe masura.
multumesc si pentru sfaturile date pe pm, pana la urma am trecut pe 205/40-8j si 215/40-9j si ating foarte putin pe spate cu inca 3 persoane in masina, dar o sa trag foarte putin de aripile spate in prealabil unei suspensii reglabile.
bafta si spor la treaba cand revii acasa
|
|
|
05-09-11, 11:36
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by RIcKO
|
lasa ma ca se fac toate, bine ca ai trecut peste faza cu vandutul masinii si mergi mai departe, si o sa tot dai peste oameni neseriosi, dar e bine sa ii tii pe cei care te ajuta si au fost intodeauna langa tine....eu caut de ceva timp faruri de e39, ca eu am cu semnalul portocaliu ca e din 98 si vreau de alea mai noi cu lupa...si a zis unul ca imi trimite ca noi, si erau rupte vai de ele plus ca unu era spart si plin cu mizerie...romania ce sa.i faci...asa tara asa oameni...
05-09-11, 20:20
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by Mario_Dub
salut ricko, urmaresc de ceva timp thread-ul tau si admir cata pasiune, bani, nervi, timp, rabdare...etc investesti in aceasta masina, cred ca multi s-ar fi lasat pagubasi dupa un timp, dar rezultatul final va fi unul pe masura.
multumesc si pentru sfaturile date pe pm, pana la urma am trecut pe 205/40-8j si 215/40-9j si ating foarte putin pe spate cu inca 3 persoane in masina, dar o sa trag foarte putin de aripile spate in prealabil unei suspensii reglabile.
bafta si spor la treaba cand revii acasa 
|
Ma bucur ca sunt si useri sa zic mai vechi care imi urmaresc proiectul si ma bucur ca unu ca tine mi zice asa ceva :P , cu proiectul o sa merg pana chiar nu o sa mai pot , am renuntat la multe pt masina asta , pot sa zic ca mi-am luat de la gura ca sa iau piese pt ea insa cred ca o sa merite efortul , cel mai rau e ca nu stiu cand voi veni acasa  ( dar macar stiu ca ma asteapta cuminte si pregatita in garaj
Sonny - asa e mai dai si de gunoaie pe aici , a fost faza cu grila plm am si vopsit-o si appoi sa vad ca e stramba , nasol , restul le-am rezolvat , insa pot sa zic ca am intalnit si useri mai mult decat corecti de la care am primit mai mult decat am cerut cum ar fi : Beuionut - interior +bandouri
Catalin M6 - LTW
BMnWA - Proiectoare
Brandex - BBS-urile
Laurentiu tim - panouri usi + anexe compartiment motor
Mai sunt si altii care nu imi vin acum in minte carora le multumesc
Putin mai tarziu o sa postez cateva poze de azi cu jantele montate :P ,,,astept si eu pozele  
|
|
|
05-09-11, 21:09
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Ma bucur ca sunt si useri sa zic mai vechi care imi urmaresc proiectul si ma bucur ca unu ca tine mi zice asa ceva :P , cu proiectul o sa merg pana chiar nu o sa mai pot , am renuntat la multe pt masina asta , pot sa zic ca mi-am luat de la gura ca sa iau piese pt ea insa cred ca o sa merite efortul , cel mai rau e ca nu stiu cand voi veni acasa  ( dar macar stiu ca ma asteapta cuminte si pregatita in garaj
Sonny - asa e mai dai si de gunoaie pe aici , a fost faza cu grila plm am si vopsit-o si appoi sa vad ca e stramba , nasol , restul le-am rezolvat , insa pot sa zic ca am intalnit si useri mai mult decat corecti de la care am primit mai mult decat am cerut cum ar fi : Beuionut - interior +bandouri
Catalin M6 - LTW
BMnWA - Proiectoare
Brandex - BBS-urile
Laurentiu tim - panouri usi + anexe compartiment motor
Mai sunt si altii care nu imi vin acum in minte carora le multumesc
Putin mai tarziu o sa postez cateva poze de azi cu jantele montate :P ,,,astept si eu pozele   
|
exact ce ziceam se intampla si lucruri bune, nu trebuie sa te lasi descurajat de primul necaz, asteptam pozele...
|
|
|
05-09-11, 21:26
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Au venit si pozele, facute mai cu frigideru mai cu bolovanul dar ,,,,,e ok de moment, mai trebuie sa primesc niste poze facute cu alt frigider , o sa postez cand o sa le primesc , din ce vad in poze zic ca o sa mai coboare cativa dinti garda la sol
Ms mult Motz , Radu PFL
|
|
|
05-09-11, 21:35
|
|
 Stage 5
|
Da frumos frumos a iesit  .. n-are cum sa nu intorci capul dupa ea pe strada!! Bv tzine-o tot asa
|
|
|
05-09-11, 22:05
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Ms Maniak
+ inca 2-3 cadre
|
|
|
05-09-11, 22:16
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Au venit si pozele, facute mai cu frigideru mai cu bolovanul dar ,,,,,e ok de moment, mai trebuie sa primesc niste poze facute cu alt frigider , o sa postez cand o sa le primesc , din ce vad in poze zic ca o sa mai coboare cativa dinti garda la sol
Ms mult Motz , Radu PFL
|
fortaaaaa boss.....  sa vii acasa sa le rulezi cu placere,...
|
|
|
05-09-11, 22:21
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
bine bine ...mai ales cu proiectoarele si cu faza lunga , looking good.
Trebuie sa-i pui embleme la capace nu ? Ca asa galbene , nu stiu ...parca merge o pata de culoare acolo 
Spor ...
|
|
|
05-09-11, 22:23
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Sonny -- ms mult
Valex - am mai scris si pe pagina anterioara , capacele sunt la facut :P erau cu bmw si vor fi cu BBS fundal negru scris galben
|
|
|
05-09-11, 22:26
|
|
Stage 3
|
Cred ca a prinso galbaneala.. fai o vizita la doctor..
|
|
|
05-09-11, 22:27
|
|
 Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA]
|
Quote:
Ms mult Motz , Radu PFL
|
Sa nu uiti ca exista prieteni, chiar daca uneori mai au si probleme, prietenii la nevoie se cunosc.
|
|
|
05-09-11, 22:30
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Ce bine se potriveste culoarea jantelor cu faza lunga si proiectoarele :X
Superba !
|
|
|
05-09-11, 22:38
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Asa e Radu ..si imi cer scuze pt momentele nasole
Minimal.maddnes - aia si era ideea  , inca mai este foarte mult de munca la masina , daca ati obesrvat ca lipsesc : lip , bandouri , evacuare , praguri , LTW , + multe alte plasticuri , sunt acolo dar nu sunt montate
|
|
|
06-09-11, 01:27
|
|
 Stage 5
|
Mama cum poate sa arateeeee  Daca as fin in locul tau as veni pe jos maine din Spania doar sa ma dau o tura cu masina  )) Sper sa-ti iasa exact cum ti-o doresti
|
|
|
|
|