Inainte de a raspunde tuturor va spun ca sunt un prieten bun cu MAREAN PA PERSOANA SI EU VOI SCRIE IN LOCUL LUI CUVANT CU CUVANT DIN CE MI-A SCRIS EL MIE P MESS PENTRU CA EL ESTE "BANAT" DATORITA FAPTULUI CA L-A DAT IN SANGE PE UNU "TURBO" CARE SUFERA DE "DACTILOGRAFIE"
Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport
|
AM CAUCIUCURI BUNE "ALL SEASON"
!!! multumesc de Complimente !
ACUM CE MAI ZICI DE CAROSERIA MEA???? STAU BINE PA PLECARE?PA PERSOANA ?
)))
?
Quote:
Originally Posted by Wilgax
Noul Nickname pe 4tuning este Marean_Turbo M. Moara geta ce sprint face omu pe teren + optional suturi pe distante lungi.
|
Marean Compresor suna mai interesant PA' PERSOANA =))))
Quote:
Originally Posted by ady_viteza
|
Dau bine si cu stangul nu am probleme am doar 20 d ani am timp sa devin o valoare tu stii asta pt k ai jucat si cunosti acest FENOMEN !
Quote:
Originally Posted by jakal
|
Imi place sa fiu faultat
))) jakale pa persoana fizica
Quote:
Originally Posted by JusT_SaY_BoBo
ba nebun pe siteul ala scrie ca ai 19 ani aici scrie ca ai 23???unde e adevarul )))????
dupa calculele mele ai vreo 21? )))???
eu am crezut ca glumesti mah da tu chiar ai talent!bafta acolo in norvegia fi mandru ca esti roman si arata-le ce poate neamu asta a nostru
scuze de of
|
Sa fiu sincer cu tine si cu restul userilor de pe forum ei nu prea sunt incantati ca "romanii"
nostrii vin aici la "furat" pt k asta stie romanu sa faca ,pot sa iti spun ca jucatorii se antreneaza in majoritatea timpului singuri si ce crezi niciunul nu fura la alergare sau ceva de genu,au alta mentalitate
viata este total diferita aici fatza de tara in care traim noi !!!
am 20 d ani (scrie 23 pt k mi-am facut cont acum multi ani si atunci trebuia sa ai 18 ani ca sa iti faci cont ) !!!
ON TOPIC
BOBYTZA TE-AI DAT CU JAKALU CE ATI FACUT ??CUM STAI LANGA TIGAN P 402 METRI ? TE FURA LA START?
) VINO SA TE DAI CU EL AICI IN NORVEGIA CA SIGUR NU TE FURA AICI IL BAGA ASTIA LA RECE
))
APROPO IERI LA PRANz M-AM TREZIT CU UN CERB LA GEAM