16-01-11, 19:23
|
|
Stage 5
|
Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza
sa o sta pinesti sanatos si nu te lua dupa ei ii roade invidia nai vazut zicea ca ai sufrageria cu tine cind aveai leganza - ce mai is invidiosi
|
|
|
16-01-11, 19:50
|
|
Stage 5
|
stau linistit....fi sigur..... caterinca e maxima intre noi....atata tot
|
|
|
16-01-11, 20:54
|
|
Stage 4
|
sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci ). )
|
|
|
16-01-11, 20:57
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by mieludecazutu
sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci ). )
|
Daca vorbesti despre pisica aia roz (NFS), te-am vazut aseara pe la 8 la benzinarie spre km.6. Eu eram ala din colt de ma uitam la machete, in caz ca m-ai observat )
|
|
|
16-01-11, 21:07
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Daca vorbesti despre pisica aia roz (NFS), te-am vazut aseara pe la 8 la benzinarie spre km.6. Eu eram ala din colt de ma uitam la machete, in caz ca m-ai observat )
|
da nu te`am observat cu ce masina erai ........... si app ee violet :P ) si ce parere ai .. despre pisica
|
|
|
16-01-11, 21:17
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
da nu te`am observat cu ce masina erai ........... si app ee violet :P ) si ce parere ai .. despre pisica
|
Daca ma intrebai pe mine, sa stii ca mi se pare destul de ingrijita masina! Nu am avut timp sa o observ, doar ce am vazut cat am trecut pe langa ea.
Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP.
|
|
|
16-01-11, 21:41
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Daca ma intrebai pe mine, sa stii ca mi se pare destul de ingrijita masina! Nu am avut timp sa o observ, doar ce am vazut cat am trecut pe langa ea.
Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP.
|
parca am vazut un logan ......
|
|
|
16-01-11, 22:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator).
Coupe-ul e frumos la pisica!
Bravo!
|
|
|
16-01-11, 22:12
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
sa ma cinstesti pe unde ma prinzi.....fiti-ar motanul de ras....si da....nu roz...e LOZA ...te prind io pe strazi sa dau a 2-a langa tine....ti-am zis si o repet...nu o mai rupe si pe asta...e pacat de ea....e masina de expo....arde'o si tu...tele'....tele'...
|
16-01-11, 22:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator).
Coupe-ul e frumos la pisica!
Bravo!
|
saru'mana verete.....frana de mana deja a zburat...volanu e in tratative....stai lin....ca doar ma stii....nu o ard io prin vitan ...
miercuri vin semnalele fumurii...joi pleoapele originale..si pana una alta...astept sa vad unde o colantez...mai ieftineala asa....capota si plafonul....restul.....lovele sa fie....ca avem ce cumpara
|
|
|
17-01-11, 11:46
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea.....
17-01-11, 13:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bengy_BLS
Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea.....
|
ms mult bala....de dat nu o dau curand....vreau sa o aduc pe linia de plutire....am mult de munca lka capitolul estetic...dar incet incet comandam ce ne trebuie...in rest sunt multumit de ea....ahhh.....si daca ar fi sa o dau....fi sigur ca nu mai schimb marca...stii tu vb aia....cu suflatul in iaurt
|
|
|
17-01-11, 16:29
|
|
Stage 5
|
azi am reusit sa scap de musamaua de pe plafon...imi era teama sa nu gasesc surprize...si chiar am gasit una...placuta.;....plafonul e impecabil.....ma gandeam ca ascunde ceva colantul ala....dar nimic...totul ok.....au venit si bujiile....si din pacate doar o semnalizare......pleoapele abia joi
pana una alta...caut interior de coupe....doar plafonul si stalpii....sa fie bej sau negre....astept oferte
|
|
|
17-01-11, 18:24
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
ba esti nebun? ....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......
e treaba...poate nu o mai colantezi si faci doar capota aia...
dai si tu cu un pic de oja acolo.... ) )
|
17-01-11, 18:31
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jakal
ba esti nebun? ....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......
|
Ghiocei, muschi, licheni...?
|
|
|
|
|