Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 16-01-11, 19:23   #46
vali-05rzj

Stage 5

vali-05rzj's Avatar

Default Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza

sa o sta pinesti sanatos si nu te lua dupa ei ii roade invidia nai vazut zicea ca ai sufrageria cu tine cind aveai leganza - ce mai is invidiosi
vali-05rzj is offline  
Old 16-01-11, 19:50   #47
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

stau linistit....fi sigur.....caterinca e maxima intre noi....atata tot
bmw_motorsport is offline  
Old 16-01-11, 20:54   #48
mieludecazutu

Stage 4

mieludecazutu's Avatar

sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci ). )
mieludecazutu is offline  
Old 16-01-11, 20:57   #49
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by mieludecazutu View Post
sa te faci scriitor al clubului ..... ti`ar sta bine .... ( glumesc ) auzi ma sa nu mai razi de mine am am stilo ca mi`am looat si eu pisica ... mai inbolnavit dreaqu si pe mine cu masinile .. . ( lasa tati ca o faci u frumoasa incetisor... cu ajutorul lui boc o faci ). )
Daca vorbesti despre pisica aia roz (NFS), te-am vazut aseara pe la 8 la benzinarie spre km.6. Eu eram ala din colt de ma uitam la machete, in caz ca m-ai observat )
eMH is offline  
Old 16-01-11, 21:07   #50
mieludecazutu

Stage 4

mieludecazutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by eMH View Post
Daca vorbesti despre pisica aia roz (NFS), te-am vazut aseara pe la 8 la benzinarie spre km.6. Eu eram ala din colt de ma uitam la machete, in caz ca m-ai observat )
da nu te`am observat cu ce masina erai ........... si app ee violet :P ) si ce parere ai .. despre pisica
mieludecazutu is offline  
Old 16-01-11, 21:17   #51
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Quote:
da nu te`am observat cu ce masina erai ........... si app ee violet :P ) si ce parere ai .. despre pisica
Daca ma intrebai pe mine, sa stii ca mi se pare destul de ingrijita masina! Nu am avut timp sa o observ, doar ce am vazut cat am trecut pe langa ea.

Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP.
eMH is offline  
Old 16-01-11, 21:41   #52
mieludecazutu

Stage 4

mieludecazutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by eMH View Post
Daca ma intrebai pe mine, sa stii ca mi se pare destul de ingrijita masina! Nu am avut timp sa o observ, doar ce am vazut cat am trecut pe langa ea.

Eu eram cu un Logan albastru inchis, YFP.
parca am vazut un logan ......
mieludecazutu is offline  
Old 16-01-11, 22:03   #53
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator).
Coupe-ul e frumos la pisica!
Bravo!
DONU' is offline  
Old 16-01-11, 22:12   #54
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

Quote:
sa ma cinstesti pe unde ma prinzi.....fiti-ar motanul de ras....si da....nu roz...e LOZA...te prind io pe strazi sa dau a 2-a langa tine....ti-am zis si o repet...nu o mai rupe si pe asta...e pacat de ea....e masina de expo....arde'o si tu...tele'....tele'...
Old 16-01-11, 22:17   #55
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
S-o stapanesti sanatos frate!
Si s-o faci frumoasa! Sa scotzi toate "croamili" dupa ea! (frana de mana, pedalier, nuca schimbator).
Coupe-ul e frumos la pisica!
Bravo!
saru'mana verete.....frana de mana deja a zburat...volanu e in tratative....stai lin....ca doar ma stii....nu o ard io prin vitan...
miercuri vin semnalele fumurii...joi pleoapele originale..si pana una alta...astept sa vad unde o colantez...mai ieftineala asa....capota si plafonul....restul.....lovele sa fie....ca avem ce cumpara
Old 17-01-11, 11:46   #56
Bengy_BLS
VW Driver

Stage 5

Bengy_BLS's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea.....
Old 17-01-11, 13:40   #57
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bengy_BLS View Post
Uite ca si-a luat romanu' BMW , hai ca o dadusei la inceput cu VaRu6 , era cat de cat bine , apoi ai innebunit si ai luat Elegantza daia (om Nebun) , acum vad ca ti-ai revenit...
Bravo , sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ... AAAAA si era s auit , sa nu te puna draq sa o mai dai pe vreun balon sau mai stiu io ce avioane dastea.....
ms mult bala....de dat nu o dau curand....vreau sa o aduc pe linia de plutire....am mult de munca lka capitolul estetic...dar incet incet comandam ce ne trebuie...in rest sunt multumit de ea....ahhh.....si daca ar fi sa o dau....fi sigur ca nu mai schimb marca...stii tu vb aia....cu suflatul in iaurt
Old 17-01-11, 16:29   #58
bmw_motorsport

Stage 5

bmw_motorsport's Avatar

azi am reusit sa scap de musamaua de pe plafon...imi era teama sa nu gasesc surprize...si chiar am gasit una...placuta.;....plafonul e impecabil.....ma gandeam ca ascunde ceva colantul ala....dar nimic...totul ok.....au venit si bujiile....si din pacate doar o semnalizare......pleoapele abia joi
pana una alta...caut interior de coupe....doar plafonul si stalpii....sa fie bej sau negre....astept oferte
Old 17-01-11, 18:24   #59
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

ba esti nebun?....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......
e treaba...poate nu o mai colantezi si faci doar capota aia...
dai si tu cu un pic de oja acolo....))

contact 0766-671407
jakal is offline  
Old 17-01-11, 18:31   #60
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by jakal View Post
ba esti nebun?....ma asteptam sa fie mucegai pe plafon, panze de paianjen sau mai stiu eu ce......
Ghiocei, muschi, licheni...?
eMH is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -