Am si eu o intrebare,si la voi se acceseaza greu forumul ca eu trebuie sa astept cateodata si mai bine de 5min ca sa pot sa vad un post si ce naiba e porcaria aia cu Seat ca oriunde dau clic numai ala se deschide?
Cu masca aia de fier este o problema,trebuie taiata de pe masina daca am inteles ce ai tu nevoie si nu am cu ce ca masina este in spatele blocului nu la un atelier si masina aia nuse poate misca numai pe sus,ultima cheltuiala pe care o sa o fac o sa fie cu deplasarea la remat dupa ce mai iau alte maruntisuri de pe ea.Mai sunt pe ea piese de mecanica pe care tre sa le demontez:motor,cutie,dif,etc sa vad cum o sa am timp si dupa aia pleaca pana nu incep discutii cuvecinii.Am trei cutii de viteze(una de urs)tre sa le dau ca nu am unde sa le tin(eu am schimbat-o pe al meu ,am pus cu 5+1).Cele doua de rechin sunt diferite,una are flansa de prindere la cardan cu 4 prezoane(de pe al meu,ca al mmeu e din 78 dar am scris din greseala 79 la topic)si cealalta cu 3.Tre sa gasesc un loc pt motor ca are tot nou in el,cuizineti,segmenti,chiuloasa si supape rectificate,arbore la cota st.Ma gandeam sa tin si jantele originale,sunt cele pe 13 de rechin cu buza mai lata care ies de sub masina,ca sa le aranjez si sa mi le fac pt iarna.
Si mai am niste poze de aseara cu masina,am dat-o in sprit chit,si cred ca cel tarziu vineri o vopsesc,mai putin spoilerele care mai tre sa astepte dar o sa fie gata pana tre sa le pun pe masina,intre timp incep sa o echipez.