Re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Salut am revenit mi am rezolvat suspensia dar mi am demontat motorul 1,8 carburator.am nevoie de segmenti diam 89,00 cuzineti biela r1 cuzineti r1 palier si set garnituri.aveti idee unde ar trebui sa caut? Seara buna tuturor.
Quote:
Originally Posted by RacingParts
are cineva un maner(deschizatorul) de usa de pe interior? Al meu s-a tocit tot pe interior...
ti-am gasit manerul
si inca ceva.am aerisit franele de 100 de ori dar pedala este tot elastica,ba chiar are tendinta sa se duca la fund.cand apas frana se aude un fasait .ar trebui sa schimb garniturile la pompa de frana?
asa am patesc si eu in prezent...schimbi cu pompa de frana si servofrana dde e34 cu servo dublu si cu inca o modif mica se rezolva si ai frane zdravene rau.
sau mai bine ii schimb garniturile
am schimbat garniturile la pompa de frana si acum pot zice ca am frana.pedala e tun, mai trebuie aerisita pe spate inca o data ca nu-mi par asa convingatoare rotile spate.am iesit cu ea la proba si cand am pus frana brusc a iesit fum din cauciucuri