re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
din fericire a fost gratis cu bunavointa unu-i prieten care stie ca ma bucur ca un copil mic la asa cadouri si o poza care confirma ca alpina e tot acolo si acelasi stadiu cu promisiuni ca va reveni pe sosele poate pana la remat din pacate nu este de vanzare
Quote:
Originally Posted by saby-sebastian
din fericire a fost gratis cu bunavointa unu-i prieten care stie ca ma bucur ca un copil mic la asa cadouri si o poza care confirma ca alpina e tot acolo si acelasi stadiu cu promisiuni ca va reveni pe sosele poate pana la remat din pacate nu este de vanzare Attachment 2314287
prieteni buni ai...adica vrei sa spui ca acel rechin din poza e un alpina veritabil??si care ar fi motivul pt care nu este de vanzare o asemenea comoara
masina este un APINA C1 2.3 original veritabil cum vreti voi cine vrea sa stie mai multe am mai postat masina acum aprox 2ani nu are rost sa i-mi trimiteti pm si alte intrebari pe aceasta discutie masina nu e de vanzare si gata doamna e foarte amabila cu mine si ma asculta intotdeauna dar de convins nu am reusit so conving ma mai repet incodata nu e vorba de pret nici nu sa discutat asa ceva
Quote:
Originally Posted by saby-sebastian
masina este un APINA C1 2.3 original veritabil cum vreti voi cine vrea sa stie mai multe am mai postat masina acum aprox 2ani nu are rost sa i-mi trimiteti pm si alte intrebari pe aceasta discutie masina nu e de vanzare si gata doamna e foarte amabila cu mine si ma asculta intotdeauna dar de convins nu am reusit so conving ma mai repet incodata nu e vorba de pret nici nu sa discutat asa ceva
am inteles partea ca nu e de vanzare sub nici o forma..dar sigur intrebarea care ne macina pe toti pasionatii de aici e...ce face cu masina?..de circulat nu pare sa mai circule..rugina o mananca de la an la an..o tine ca amintire a tineretiioare e constienta de valoarea acelei masini...pacat
femeia zice ca va fi readusa la viata candva. Cand????? nu stiu.de valoare ce sa zic nu orice lucru pe care scrie ALPINA e si valoros, daca masina arata ca scoasa din cutie atunci puteam vb de valoare asa vb doar de impozit aici valoreaza masina pt statul asta de cacat
Quote:
Originally Posted by MON-u
prieteni buni ai...adica vrei sa spui ca acel rechin din poza e un alpina veritabil??si care ar fi motivul pt care nu este de vanzare o asemenea comoara
sa sti ca am prieteni buni de la un alt prieten am primit si nuca cealalta si un breloc de cheie original alpina
incep cu o poveste de genul care o intalnesti mai des in germania decat in ro,zice un prieten catre mine vrei sa vezi un 323 rechin intr-un garaj la un sat? eu stau in dubi si zic ,,esti sigur ca e E21 ca pt voi toti rechini sunt la fel'' el zice lasa ca mai intreb si te duc sa vezi si azi ma suna si mergem sa vedem binenteles eram nerabdator sa vad si ce sa vezi era un e21 cu vopseaua originala aparent in stare foarte foarte buna si in podul garajului inca multe piese si rare