Multumesc,mai am noutatile de azi pe care vreau sa vi le arat si de luni incep la echipat(eu as lucra si maine dar e inchis atelierul).
Si acum sa trecem mai departe,
vopsea mi-a intrat 5,5 litri Duralchid de policolor care are si lacul in ea,2 l diluant(aceeasi marca special pt acea vopsea) si intaritorul care se da impreuna la fiecare cutie de vopsea dar se plateste separat,pret 830.000lei litrul de vopsea(sau 610.000 la cutie de 750ml),230.000lei intaritorul cutia pt 1l,115.000lei 1l de diluant,total 6.680.000lei(intaritor am folosit doar 4 cutii).
Apropo de asa trebuie sa arate din pacate trebuie sa spun ca din avion nu se vede
,trebuia sa iasa mult mai bine mai ales dupa atat de mult timp dar eu chiar nu mai puteam sa aman ca sa mai astept sa fie totul ca la carte.
Recomandarea mea pentru cine mai are de facut asa ceva este sa o faca la o firma unde primeste factura si trebuie sa o faca la termen si de calitate si in caz contrar sa poata sa faca reclamatie pentru ca altfel e pacat de banii bagati in materiale ca sa nu mai zic de timpul pierdut si de nervii adunati(inclusiv probleme in familie).
Cam atat cu smiorcaiala,mai departe poze(urmatoarele incepand de luni)
Don't worry,be happy