eu stiu ca se vorbeste despre un om cand il cunosti.. dar tu ca de obicei ai dat telefoane la tot netu sa intrebi de nasi.. daka iti zicea unu ca nu se pricepe umpleai forumu pe aici.
eu stiu ca se vorbeste despre un om cand il cunosti.. dar tu ca de obicei ai dat telefoane la tot netu sa intrebi de nasi.. daka iti zicea unu ca nu se pricepe umpleai forumu pe aici.
Lasal mha in pace ca abia a s-a potolit .. ce drq vrei sa inceapa iar... respect pt nasi[chiar dak nu il cunosc , dar am auzit ca face trb buna]
Super multa treaba s-a facut pana acum la el.. si sincer nici macar un sfert din ce trebuie facut nu e gata .. ar trebui sa stiti cat de greu se reconditioneaza asemenea masini... Tot respektul... bafta
motoru e in mintile si merge bine dar e dificil de reglat e multumit de el se misca bine sa nu te astepti la ceva senzational pt ca nu e ....) dar se misca e undeva ca sa iti faci idee pe unde e un urs de 2.5 ...
ai tupeu....vai de capu tau ...2.8 cu tehnologia din 1962 ...copiii terminati va rog eu .....normal dupa dacia 1310 si olcit tunat cu turbo..... asta fuge rau de tot e bomba...)))))
nu toata lumea are masini tari ca tine ! si daka stiai.. injectia se poate schimba. se poate pune o axa de 3.5 ca e acealsi bloc ca la m5 si inca ceva tu la varsta mea cand vedeai o masina . tati tati ala e un avion ? iti respect masina. e f frumoasa dar asta nu iti da voie sa fii asa de basinos
auzi frate, motorul tau a mai fost pe vre`un urs inainte? zi sincer..
ca si ZTZ-ul de la care ai luat jantele avea 2.8 si cu alpina, si sincer sa zic, tragea grav rau de tot
alt lucru..cu prezoanele alea ai vorbit si tu ceva?? ca parca asa ai zis cand ai venit la noi acolo cand lucram eu la ursu` ala alb
__________________ 2011 Bayerische Motoren Werke AG E92
pai frate.. e motorul lui. si cutia lui . il dadea jos ca incingea ca el avea radiator de 1.8 probabil s-a dus si garnitura de chiuloasa. o s-o schimb ! cu prezoanele. va rezolv in 2-3 zile. deci capul prezonului. plus 4.5cm de filet?