![]() |
Bmw E21
7 Attachment(s)
un jaf.. dar un model mai rar.. e21 in 2 usi cu discuri spate 2.3 de fabrika
l-am cumparat fara motor trebuie facuta tinighigeria. vopsitoria motor i-am cumparat 2.8. cutie Alpina 1-a jos si diferential autoblocant sapt viitoare il montez. in garajul pe unde trec toti ursii Cry ZTZ erau vreo 5 ursi cunoscuti pe acolo in reparatii :) am nevoie de ajutor pentru botul rechinului care este descentrat.. capota vine peste aripi.. cum pot sa fac sa ii schimb capota si aripile... merg de urs? cu modificari ? am nevoie de ajutor .. ca e urat rau botu masina se afla la tinighigerie acum.. va avea jante 17.. |
Re: the istory of E21 2 usi
presupun ca si pe asta o sa il termini cum ai terminat oltcitu....calibra...si dacia ....NU !
|
nup.. adika asa sper :P
|
e history....
nu istory spor la treaba! daca tot te apuci...sa o duci pana la capat! succes nene! |
Am numai cuvinte de lauda si respect pentru cei ce reconditioneaza BMW-uri.
sper sa iasa ceva frumos! P.S. Nu cred ca vor da f.bine jante pe 17' , ar trebui sa incerci unele mai mici si mai late.. |
BMW e21 s-a fabricat (in mod oficial) numai cu dua usi,si toate e21 cu motoare de 2300 aveau discuri pe spate.succes la modificari,odata trasa la linie caroseria aia,te va tine vreo 50 de ani de acum incolo.rekini e21 au o tabla cum in ziua de azi mai rar vezi pe alte masini...
|
iti urez bafta.. si numai cuvinte de lauda..!
|
aoleoo alta masina mha! bafta la reconditionare ... mai le schimbi mult... sper ca pasta sa o termini ... ti pup vb pe mess
|
corect ce o zis 22lex... asa frate... sa ii invatam pe cei care nu stiu ce dotari de fabrica au bmw-eurile... unele masini mai viseaza si acuma... ce motor e ala? de pe ce masina? adica seria... E??
|
bafta frate la masina........intradevar...foarte buna tabla de pe rechin... dar de data asta duo pana la kpat :D
|
merciq.. azi am montat trapa electrica. geamurile electrice. inchidere centralizata BMW demontata d pe un 735i
|
2 Attachment(s)
am si eu un m3 (e21) si e adevarat .Are tabla super buna pe el .Are 27 de ani masina si arata inca bine(asa zic eu).voi ce credeti?
|
si spor la treaba(ca merita)
|
Quote:
P.S Mai informeazate despre BMW si pe urma mai posteaza !!! |
nu te supara dar modelul asta s-a fabricat si m3.Masina a fost facuta pe comanda (cel putin asa mi-a zis fostul propietar).si l-am pus langa un bmw e21 si sunt multe diferente(de la interior la motor)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning