21-11-11, 21:13
|
|
 Stage 5
|
Re: E36 - coupe tex
Quote:
Originally Posted by liviu tex
back in bussiness!!
|
cat noroc pe masina asta.. dupa un mare pasionat a dat de altul si mai si  ) sa ai grija de ea
|
|
|
21-11-11, 21:22
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Sa o stapanesti sanatos Liviu  , pune mana la treaba !!
|
|
|
21-11-11, 21:23
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Pai fi și tu fratele meu mai hotărāt  )
Acu eu ce fac, aduc vin, da sau nu ? Parcă te aud că te-ai răzgāndit!
|
|
|
21-11-11, 21:30
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Nosfer
cat noroc pe masina asta.. dupa un mare pasionat a dat de altul si mai si  ) sa ai grija de ea 
|
o sa am frate grija!  vezi ca l-ai suparat pe colegul adi_ant!!
Quote:
Originally Posted by sYdanyel
Sa o stapanesti sanatos Liviu  , pune mana la treaba !! 
|
ms! care treaba? e bn asa cum e! mici,da' mici ''modificari''!
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
Pai fi și tu fratele meu mai hotărāt  )
Acu eu ce fac, aduc vin, da sau nu ? Parcă te aud că te-ai răzgāndit!
|
adu cristi vin ca n-are nici o treaba nehotararea cu spritzu! acum am luat'o p'asta,de vandut nici nu se pune problema...deci vino linistit! 
|
|
|
21-11-11, 21:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
adu cristi vin ca n-are nici o treaba nehotararea cu spritzu! acum am luat'o p'asta,de vandut nici nu se pune problema...deci vino linistit!  
|
=)) eu īntrebam daca mai vrei sau nu vin mă (beutura)  ), nu daca te gāndești să o vinzi, acu numa la mașină īți stă gāndul  !
|
|
|
21-11-11, 21:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
=)) eu īntrebam daca mai vrei sau nu vin mă (beutura)  ), nu daca te gāndești să o vinzi, acu numa la mașină īți stă gāndul  !
|
intrebarea asta e un fel de ''manci calule ovaz?''..  daca e tot de ala de ai adus data trecuta...fara frica'l consum! dau in el ca surdu'n toba!
on.masina e la garaj,are 13''grade in locuinta ei,maine o sa o trantesc ca e ciudata rau asa jeep! si nevasta'mea a observat ca e inalta! dupa aia si-a dat seama ca e alba!!
|
|
|
21-11-11, 22:22
|
|
 Stage 4
|
Parca o vad in cateva zile cu folie fata/spate/parbriz/,lasata cat se poate !
|
|
|
21-11-11, 22:31
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by neagk
|
daca imi aduc bine aminte masina asta nu e tocmai inalta
chiar sunt curios ce ai putea sa ii mai faci masinii asteia, e foarte tare asa cum e. sa o stapanesti sanatos!
21-11-11, 22:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by neagk
|
as pune folie ca-mi place,e mai misterioasa asa dar.....militia e cu ochi pe mine ca pe butelie!  vad eu cum fac...
Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle
daca imi aduc bine aminte masina asta nu e tocmai inalta
chiar sunt curios ce ai putea sa ii mai faci masinii asteia, e foarte tare asa cum e. sa o stapanesti sanatos!
|
are reglabila si nenea Zeky o pregatise de iarna! e blana sus!!!!!!!!  si eu sunt curios!  multumesc.....
|
|
|
21-11-11, 22:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
as pune folie ca-mi place,e mai misterioasa asa dar.....militia e cu ochi pe mine ca pe butelie!  vad eu cum fac...
|
Lasă man că toată lumea are folie, dacă nu mă īnșel mașina asta are geamuri cu tentă verzuie care sunt destul de rare!
M-ai bine gāndeștete la interior dacă īl tapițezii, vreau să il duc eu pe al meu si poate mergem aman2 !
Cāt despre vin, se zice că e mai bun ca cel de anu trecut  ) !
|
|
|
21-11-11, 22:45
|
|
 Stage 5
|
Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos si sa te poarte fara incidente multi km.
Cat despre planuri de viitor, in afara de folie, pentru inceput pune-ti legala pe luneta si laterlale si pentru geamuri fata + parbriz mai aseapta nebunule, ce jante ai acum pe masina ca nu imi dau seama?Rondell?Poate ii pui angel eyes, sau la ce te gandesti?
Vb, pe miercuri vin prin afumati, poate ai timp sa o vad si eu, te sun miercuri!!
|
|
|
21-11-11, 22:46
|
|
 Stage 4
Member of: [Honda]
|
Daca mai vrei sa-i faci ceva la masina asta, fa-i asta: bagai benzina si plimbate
|
|
|
21-11-11, 22:57
|
|
 Stage 5
Member of: [CSR]
|
|
|
|
21-11-11, 22:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Lasă man că toată lumea are folie, dacă nu mă īnșel mașina asta are geamuri cu tentă verzuie care sunt destul de rare!
M-ai bine gāndeștete la interior dacă īl tapițezii, vreau să il duc eu pe al meu si poate mergem aman2 !
Cāt despre vin, se zice că e mai bun ca cel de anu trecut  ) !
|
da ma da' o fi toti cu fomei insurati??  mai prinzi o autostopisda s'o ajuti cu un drum de colo colo te vede toata lumea ca esti..baiat bun! vb cand vi...cu toate ca am o galagie'n buzunare maxima! suna monezile ca sirena lu Vasile Roaita!!
Quote:
Originally Posted by kathalin
Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos si sa te poarte fara incidente multi km.
Cat despre planuri de viitor, in afara de folie, pentru inceput pune-ti legala pe luneta si laterlale si pentru geamuri fata + parbriz mai aseapta nebunule, ce jante ai acum pe masina ca nu imi dau seama?Rondell?Poate ii pui angel eyes, sau la ce te gandesti?
Vb, pe miercuri vin prin afumati, poate ai timp sa o vad si eu, te sun miercuri!!
|
ms frumos!!!  decat pe luneta si lateralele spate? mai bn nu pun deloc ca se vede ca dracu!! rondell 58 8,5 cu 10 j sunt tenisii! o sa-i pun angel eyes,trebe desfacute farurile ca nu's lipite bn si se aburesc! o sa-i pun atunci..nu stiu cand!!! astept telefon de la tn!!
|
|
|
21-11-11, 23:03
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bcoupe
Daca mai vrei sa-i faci ceva la masina asta, fa-i asta: bagai benzina si plimbate 
|
ok! cam cata benzina? ce zici,pe un' s-o apuc?? 
mai vreau sa-i pun pleoape,evacuarea toata etc etc..vin noaptea idei garla!
Quote:
Originally Posted by motzu
|
sunt pe dracu!!!!! FALITU' FALITILOR!!!  
|
|
|
|
|