Nu ma gandesc la asa ceva... E prea complicat sa schimb totul, as putea schimba doar panoul insa nu imi plac lucrurile pe jumatate facute... Oricum masina va primi un 2DIN si va arata mult mai bine...
__________________ ''M3 drivers have no friends'' - Jeremy Clarkson
Volanul m-a ajutat colegul BRANDEX care se ocupa si el cu piese si accesorii... ramane ca eu sa ii pun cablu retrofit sa mearga comenzile... momentan sunt doar design! btw.. frumoasa masina ai...
Quote:
Originally Posted by gelu_r
Si a luat un prieten una identica , daca ii vezi interioru te ia capu
I N D I V I D U A L
TACI! TACI! vrei sa ma ia capu??? in timp poate imi gasesc si un interior decent!!! cianon parca asa e cularea aia care o vreau>>> sper ca am scris bine
fain volanu.imi place modelu.este mai gros decat modelul celalalt.iar cu climatronicu din cate stiu nu totul se rezuma doar la comanda de climatronic.mai implica si altele.
fain volanu.imi place modelu.este mai gros decat modelul celalalt.iar cu climatronicu din cate stiu nu totul se rezuma doar la comanda de climatronic.mai implica si altele.
asa e cu climatronicul este poveste veche si complicata! cel putin pt mine! din ce am vazut desfaci juma de masina... pe mine cum am spus nu ma deranjeaza ce am eu atata timp cat este functional
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Re: E46 - 320Cd *** K O X ***
Quote:
Originally Posted by road_runner
Volanul m-a ajutat colegul BRANDEX care se ocupa si el cu piese si accesorii... ramane ca eu sa ii pun cablu retrofit sa mearga comenzile... momentan sunt doar design! btw.. frumoasa masina ai...
TACI! TACI! vrei sa ma ia capu??? in timp poate imi gasesc si un interior decent!!! cianon parca asa e cularea aia care o vreau>>> sper ca am scris bine
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
Re: E46 - 320Cd *** K O X ***
Numai sa gasesti un interior complet. Ca si culoare gasesti ceva ff asemanator, ca si material sunt slabe sanse sa gasesti in bani putini. Ca si optionala trebuia sa platesti in jur de 5000 de euro pentru ea.