![]() |
E46 - 320Cd *** K O X ***
8 Attachment(s)
Va salut!
M-am hotarat intr-un final sa va prezint si eu masina mea... e46 coupe facelift 320Cd, an 2004 cumparat anul trecut in aprilie de ziua mea din Germania... De ce Cd? Pt fac multi km anual (peste 35000) De ce Coupe? Pt ca arata fantastic si il doream de ani buni! Ca dotari, strictul necesar: cutie 6 trepte, cotiera, trapa, navi mic, AC, scaune incalzite, volan sport samd... Masina va suferi unele modificari dar ca idee eu merg pe stilul clean... si ceva racing :lol: Atesez cateva poze cu ea din vremea zilelor insorite! Orice comentarii, sugestii, pareri sunt binevenite! Enjoy!!! :peace: |
Re: e46 320Cd *** K O X ***
Ataseaza si poze mai noi sa vada lumea , aa si STOPURILE ca nu le am vazut :D
|
foarte frumoasa..:) niste jante i-ar trebui urgent:)
|
Quote:
Quote:
|
Foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si fara incidente ne placute mai concret ce modificari vrei sa ii aduci???
|
frumos coupe-ul si sa vina caldura sa vedem jantele !!!
|
Quote:
Quote:
|
frumos cadou de ziua ta! masina e superba ,sa aveti grija unul de celalalt ! bafta cu proiectul si asteptam noutati!
|
Sa nu o mai vinzi si pe asta sa ai grija de ea frumoasa foc
|
Quote:
Quote:
|
La cate masini ai avut iti permiteai un m3 :D
|
Quote:
|
toti asteptam vremea buna.imi place.cu modificarile care urmeaza o sa-mi placa si mai tare.si numaru ami place 8).sunt curios ce roti ai sa arunci pe ea;) .cu cat mai late cu atat mai bine.poate ne intalnim anu asta la vreun show.bafta.
|
Quote:
numarul e preferential! :lol: de intalnit sigur ne intalnim cel putin la TIM Tuning 100% vin... |
Re: E46 - 320Cd *** K O X ***
Frumoasa masina ...
ce model de jante va primi? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning