17-02-10, 20:16
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re: E36 - pisica albastra
asta e strigator la cer... pana si sticla de JIM BEAM e tiganita...
|
|
|
17-02-10, 20:33
|
|
Stage 5
|
mam ce tiganie este pe topic`ul asta ))
trebuia sa pui pozele aici....///
daca nu ma insel masina a fost si prin mangalia..
si nu`s dc atata rautate din partea voastra??
dupa cum zice toata lume gusturile nu se discuta/////asa ca nu ii mai sariti in cap la om,,si datii sugesti///
pei daca nu ai pus masina aici sa ne dam cu parerea si pnt sugestii
de ce ai mai facut topic??
si in ce o sa bagi urmatori bani??
adica ce piese vrei sa achizitionezi??
Last edited by Madalin_e36; 17-02-10 at 20:37.
|
|
|
17-02-10, 21:07
|
|
Stage 5
|
dragutza.....dar s-a ieshit din tiparul nervos shi simplu al unui bmw:P
|
|
|
18-02-10, 11:38
|
|
Stage 5
|
masina a fost "ceva" acu 4..5 ani...tin minte ca a aparut un reportaj cu primul proprietar din CT...cocalar convins....a inceput sa minta ca vezi domne e in totalitate proiectul lui cand de fapt era facuta de ervin(crazy tuning).Saraca masina a avut doar proprietari de astia...de cand a iesit de la ervin nu s`a mai bagat un leu in masina asta din cate observ...Ma repet a fost CEVA masina la vremea ei...a aparut si la 4 tuning days si in cateva reviste,dar gusturile nu se discuta...a venit moda Mpacket,suspensie low,si jante cu buza caaaat mai lata...asa ca "noule" proprietar....baga mare la modificari.
18-02-10, 13:13
|
|
Stage 5
|
|
|
|
18-02-10, 15:17
|
|
Stage 5
|
Nici nu stiu cum sa incep......in primul rand se pare ca forumul asta incet o cam ia razna, adica toata lumea critica(insa critica mult prea dur parerea mea.)Suntem toti constienti ca gusturile nu se discuta nu?ok.deci propun sincer sa se renunte la remarci asa de dure gen:horror, jalnic, jenant etc.Un simplu nu-mi place ar fi ok.Nu-mi place vopseaua, jantele etc., ar fi suficient nu credeti?Omu a investit destui bani si probabil ca ar avea nevoie de aprecieri, insa acestea s-ar putea sa nu existe, dar de ce sa-l demolam pe om.Daca lui ii place...Va spun sincer uneori mai bine n-am zice nimic, si sa-i spunem omului: daca tie iti place sa o stapanesti sanatos!Intradevar si cei care posteaza aici ar trebui sa se astepte la critici sau aprecieri.De exemplu E36-le din Oradea cu nr. FLY cum credeti ca s-a simtit cand pe un alt forum masina lui a fost facuta "troaca de porci"(in stagiul care este acuma)?Cred ca nasol de tot!!!!Iar aici toata lumea o apreciaza?Parerea mea sa fiu subtil:Ambele masini sunt ALTCEVA!Sa creada fiecare ce vrea.In primul rand sa le stapaniti sanatosi si fara evenimente si ele la randul lor sa va aduca cat mai multa satisfactie VOUA si nu neaparat si altora!!!
|
18-02-10, 16:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by calin_m_power
Nici nu stiu cum sa incep......in primul rand se pare ca forumul asta incet o cam ia razna, adica toata lumea critica(insa critica mult prea dur parerea mea.)Suntem toti constienti ca gusturile nu se discuta nu?ok.deci propun sincer sa se renunte la remarci asa de dure gen:horror, jalnic, jenant etc.Un simplu nu-mi place ar fi ok.Nu-mi place vopseaua, jantele etc., ar fi suficient nu credeti?Omu a investit destui bani si probabil ca ar avea nevoie de aprecieri, insa acestea s-ar putea sa nu existe, dar de ce sa-l demolam pe om.Daca lui ii place...Va spun sincer uneori mai bine n-am zice nimic, si sa-i spunem omului: daca tie iti place sa o stapanesti sanatos!Intradevar si cei care posteaza aici ar trebui sa se astepte la critici sau aprecieri.De exemplu E36-le din Oradea cu nr. FLY cum credeti ca s-a simtit cand pe un alt forum masina lui a fost facuta "troaca de porci"(in stagiul care este acuma)?Cred ca nasol de tot!!!!Iar aici toata lumea o apreciaza?Parerea mea sa fiu subtil:Ambele masini sunt ALTCEVA!Sa creada fiecare ce vrea.In primul rand sa le stapaniti sanatosi si fara evenimente si ele la randul lor sa va aduca cat mai multa satisfactie VOUA si nu neaparat si altora!!!
|
daca citeai mai atent paginile trecute observai ca actualul propietar asa a cumparat masina
de aceea si am scris sa "speram ca actualul propietar va investii cateva mii in ea si va schimba toate cele,desii nu cred avand in vedere ca cumparat masina asa cum este acum la un pret sincer care cred ca este mare pentru o pisica"
|
|
|
18-02-10, 16:50
|
|
Stage 2
|
deci masina e la service de 2 luni si lucreaza la ea.eu o iau numai vara sa ma plimb cu ea.nu am nevoie de ea iarna.mecanicul mi-a spus ca 2-3 mii de euro trebuie sa investesc in ea,si eu i-am spus ca daca este nevoie si 5 mii sau chiar 10 mii de euro sa arate impecabil.mie mi-a placut din prima si am spus ca trebuie sa fie amea.si sunt constient ca daca am o astfel de masina in fiecare an trebuie investit in ea sa fie in pas cu moda
|
|
|
18-02-10, 17:00
|
|
Stage 2
|
masina am luat-o prin cel mai bun prieten al meu care este din Mangalia si cel mai bun mecanic auto pe care il cunosc.si credeti-ma nu sunt putini mecanicii pe care îi cunosc din toata tara
|
|
|
18-02-10, 17:11
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Man,părerea mea este să faci cumva portbagajul mai clean,sticla de whiskey nu prea este la locul ei,plus de asta nici acel puf de pe incinta wooferului,eu aş încerca să le vând(dacă se poate) bările,interior,tot ce este de PROST GUST şi să o faci cât mai simplistă , jante de M,kit de M,nu am nimic cu nimeni dar din moment ce ai postat maşina aici nu mai fi răutăcios să zici că nu ai nevoie de păreri,oricum e mult de muncă la ea să ajungă în stagiul OK!Ne poţi arăta şi celelalte bmw'uri pe care le deţii?
Maşina am văzut-o şi la evenimente şi nu prea mi-a picat bine dar poate primul proprietar a fost de vină în halul în care arată acum maşina... BAFTĂ şi sper să te vedem pe drumul cel bun dar ca să ajungi pe acel drum ai de căutat printre străduţe ceva timp !
Atunci când va veni pe drumul cel bun (exemplu pozele de mai jos) lumea o va privi altfel,părerea mea...
P.s Tu ce ai de gând cu maşina o laşi exact aşa şi investeşti în plus in ce ai tu de gând să investeşti sau să o readuci la stilul ei classic?
|
|
|
18-02-10, 17:18
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Intelegeti o data ca nu trebuie sa fie neaparat kit m masina ca sa arate bine, sunt o groaza de kit uri de calitate pentru e36 care arata intr un mare fel..... iar la o masina de genu, daca proprietarul chiar vrea sa faca ceva de bun gust care sa reziste peste ani, nu ar face rabat la calitate, daca mai are inca X masini nu cred ca ar fi o problema sa investeasca vreo 2000 / 3000 E intr un kit exclusivist.
|
|
18-02-10, 17:23
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by sprinter
Intelegeti o data ca nu trebuie sa fie neaparat kit m masina ca sa arate bine, sunt o groaza de kit uri de calitate pentru e36 care arata intr un mare fel..... iar la o masina de genu, daca proprietarul chiar vrea sa faca ceva de bun gust care sa reziste peste ani, nu ar face rabat la calitate, daca mai are inca X masini nu cred ca ar fi o problema sa investeasca vreo 2000 / 3000 E intr un kit exclusivist.
|
Eu sunt de părere ca o maşină să arate cât mai bine să îi păstrezi linia ei ,pt că dacă te uiţi atent la el nu prea are linie nici bările nici bad booy look'ul,de aceea am postat si acea alpina ca să îi arăt un exemplu două !
|
|
|
18-02-10, 17:32
|
|
Stage 5
|
e de apreciat k s-au investit multi bani in masina,dar ar da mult mai bine cu un kit ///m ,rieger pe ea,capota schimbata,scoase emblemele alea cu crazy,alte jante....in fine..spor la treaba.
|
|
|
18-02-10, 17:58
|
|
Stage 5
|
Parerea mea este ca.......n-am parerea )
|
|
|
18-02-10, 18:27
|
|
Stage 5
|
pfuuu, masina asta cand a aparut, a rupt tot, e prima si singura masina din Romania care a castigat un Best car la un show din afara tarii, la Szeged, la Carstyling tuning show 2007 premiul de best car of the show, partea de amatori ... multe chestii s-au mai adaugat pe ea uletrior, in acelasi an Ervin a si vandut-o, mai departe nu stiu. Dar la unguri, cu juriu carstyling din belgia, germania si ungaria, cu concurenta a inca 200 de masini din europa, din ungaria, Romania, austria, cehia, slovacia si serbia (cateva din WSR - focus-ul portocaliu 03WSR a castigat best exterior si top of the show) le-a placut cel mai mult celor din juriu, si daca aia nu stiu ce inseamna tuning, atunci nu stiu ce sa zic. probail ca in timp s-au mai tiganit si demodat unele chestii de pe ea, dar la fel cum CTL e istorie, si masina asta e istorie. de proprietarii de dupa Ervin nu ii stiu, dar...el a avut mare grija de masina, si chiar daca la standardele de astazi nu mai e ce trebuie,...cu putina restilizare si...refacere de stil, cred ca o sa mearga... e prea bling bling pentru 2010, dar,...se poate ajusta si reface sa fie ok, zic eu.
numa e mult de munca, si bani si nervi (vorbesc eu care stiu ce inseamna sa refaci o masina de genul, sa o faci sa mearga si sa arate ok dupa ce au lucrat altii 10 la ea, si unii si-au batut joc mai mult sau mai putin, si trec si anii si isi pun amprenta si pe stil si pe materialele care s-au folosit...
|
|
|
|
|